Kuzum bende hiçbirşey olmadı kan değerlerim yükselirken bile hiçbirşey hissetmedim 16. Günden sonra yavaş yavaş kasık ağrısı hissetmeye başladım psikolojik olabilirmi acabaBugün 4.günüm kuzum hafif sızlamam var dünden beri sol kasığımda hep normalmidir sende oldumu canım
Canım hiç bilmiyorum ki ama dünden beri hissediyorum sızıyı bi hafif oluyor bi geçiyor bi geliyor bi gidiyorKuzum bende hiçbirşey olmadı kan değerlerim yükselirken bile hiçbirşey hissetmedim 16. Günden sonra yavaş yavaş kasık ağrısı hissetmeye başladım psikolojik olabilirmi acaba
Çook su iç kuzumm ne saman tahlil gününCanım hiç bilmiyorum ki ama dünden beri hissediyorum sızıyı bi hafif oluyor bi geçiyor bi geliyor bi gidiyor
C.tesi günü canım on gün sonra dediler çıkarımı acabaÇook su iç kuzumm ne saman tahlil günün
Çıkar tabiki kuzum kaçıncı gün embiriyosuyduC.tesi günü canım on gün sonra dediler çıkarımı acaba
3.gün kuzumÇıkar tabiki kuzum kaçıncı gün embiriyosuydu
5 gün sonra bi idrar tahlili yap bebeğim3.gün kuzum
Tamam kuzum dua et bana5 gün sonra bi idrar tahlili yap bebeğim
Merhaba benim eşimdede aynı problemler var hangi merkezde tedavi oldunuz?? Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah RabbimAhh canım bende hep öyle derdim keşke hamile olsamda midem bulansa acaba o günleri görür müyüm ki diyodum. Rabbime şükür şuan inanılmaz mide bulantısı yaşıyorumgerçi sağlıklı doğusunlar her acıya razıyım. Benim ilk denememdi. Eşimin sperm morfolojisi 0 dı hareket 0 dı ve sperm sayısı çok düşüktü.bende bir problem yoktu.
Merhaba biz Erzurum araştırma hastanesinde tedavi olduk. Çok şükür tuttu inşallah kucağıma almak ta nasip olur. Darısı sizlere olsun inşallahMerhaba benim eşimdede aynı problemler var hangi merkezde tedavi oldunuz?? Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Canm transferden kav gün sonra kese için gittin8. 10.12.günlerde bakıldı. 53,109,179 16. Gün 560cuma yeniden bakılacak kana Pazartesi kese için gideceğim
Transferden 20 gün sonra kese görünmüştü darısı tüm bekleyenlereCanm transferden kav gün sonra kese için gittin
Amin canm, peki vagşnal ultrason sorun olur muTransferden 20 gün sonra kese görünmüştü darısı tüm bekleyenlere
Allah hepimizin yardımcısı olsun .. dualarımdasınız ..Slm kızlar dün kürtaj işlemim gerçekleştirabbim benle beraber isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dua beklerim inşallah. ..
Allah tez zamanda yavruna kavuştursun canimSlm kızlar dün kürtaj işlemim gerçekleştirabbim benle beraber isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dua beklerim inşallah. ..
Amiiinn canımmAllah tez zamanda yavruna kavuştursun canim