Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bugün 4.günüm kuzum hafif sızlamam var dünden beri sol kasığımda hep normalmidir sende oldumu canım
Kuzum bende hiçbirşey olmadı kan değerlerim yükselirken bile hiçbirşey hissetmedim 16. Günden sonra yavaş yavaş kasık ağrısı hissetmeye başladım psikolojik olabilirmi acaba

Kuzum bende hiçbirşey olmadı kan değerlerim yükselirken bile hiçbirşey hissetmedim 16. Günden sonra yavaş yavaş kasık ağrısı hissetmeye başladım psikolojik olabilirmi acaba
Canım hiç bilmiyorum ki ama dünden beri hissediyorum sızıyı bi hafif oluyor bi geçiyor bi geliyor bi gidiyor

Merhaba benim eşimdede aynı problemler var hangi merkezde tedavi oldunuz?? Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Merhaba benim eşimdede aynı problemler var hangi merkezde tedavi oldunuz?? Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Merhaba biz Erzurum araştırma hastanesinde tedavi olduk. Çok şükür tuttu inşallah kucağıma almak ta nasip olur. Darısı sizlere olsun inşallah

Slm kızlar dün kürtaj işlemim gerçekleşti rabbim benle beraber isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dua beklerim inşallah. ..

Kizlar gonal f menopur kullanmaya başladım bugun mide bulantısı var şuan sizde de oldumu yan etkisimi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…