Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım diyorumya hala transfer olmamış gibiyim:) idrarda kanda pozitif çıktı canım Rabbim sanada nasip etsinYok yapmadım tatlım. Çünkü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu. Şimdi çıkmamıştır diye düşünüyorum. Perşembe günü 10. Gün kan vermeyi planlıyorum. Sen de benle aynı günde transfer olmustun hatırlıyorum kuzum sen de belirti var mı
1 tane 5.gün embriyosu transfer oldum ben canım.Şaka yapıyorsun yaa böyle şeyleri duyunca da seviniyorum hala umutlaniyorum. Hakkımda hayırlısı sen de 2 tane 3. Gün embriyosu transfer olmustun diye hatırlıyorum canım
Ya cidden acayip seviniyorum bu haberlere ya Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin canım sağolasın canımYok canım diyorumya hala transfer olmamış gibiyim:) idrarda kanda pozitif çıktı canım Rabbim sanada nasip etsin
Aa öyle mi yanlis hatırlıyorum demek Rabbim yüzünüzü güldürsün canım cevabın için teşekkür ederim keşke ben de olumlu süreç geçirsem1 tane 5.gün embriyosu transfer oldum ben canım.
Gercekten hiç bir belirtim yoktu ama
Bol bol su iç protein bu döneminde tavan yapsın canım ben öyle yaptımYa cidden acayip seviniyorum bu haberlere ya Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin canım sağolasın canım
Canım hhic üzülme bak dondurulmuş oran çok artıyor. Hem bu ikinci süreç bu süreç kadar yorucu olmuyor ben iki kez hastaneye gittimCanim ne yalan soyliyim uzuldim donduruldular neden uzuldum tekrar bu yorucu surec
Kız yemedigim şey kalmadı ben karadenizliyim fındık çok iyiymiş sabah akşam.findik felan yiyorum meselaBol bol su iç protein bu döneminde tavan yapsın canım ben öyle yaptım
Hımm anladım canım. Olsun ama tıp o kadar ilerlediki şimdi herşeye çare var canım. Nasibin er yada geç gelip seni bulur merak etme. Umudunu asla yitirmeCanım ben ilaçla adet oluyorum. Beyin FSH ve lh salgılamiyor. Salgilamadigi için var olan yumurtalar büyüyüp catlamiyor. Benim sıkıntım bu yumurtam var ama büyüyüp catlamiyor ☺
Canim sen dondurulmuslami transfer oldun nasil isledi surec canim. Sikinti suki canim doktorum baska hastaneye gececekmisCanım hhic üzülme bak dondurulmuş oran çok artıyor. Hem bu ikinci süreç bu süreç kadar yorucu olmuyor ben iki kez hastaneye gittim
Aynen canım zaten yumurta büyütmek için vuruldugumuz iğneler bu hormonları salgiliyor. Doktorların demeye tüp bebekle en kolay hamile kalan gruptaniz ama bakalım inşallah beni korkutan üçüncü gün embriyosu olması ve geriye dondurulmuş kalmadı Rabbim yüzümü güldürür inşallah sağolasın kuzumHımm anladım canım. Olsun ama tıp o kadar ilerlediki şimdi herşeye çare var canım. Nasibin er yada geç gelip seni bulur merak etme. Umudunu asla yitirme
Anladım canım ben iki ay rahim dinlendirme aşamasına girmiştim canım 23 Eylülde transfer oldum. Doktor estrofem verdi günde üç kere onunla bir haftada rahim 8 mm oldu sonra haftaya pazartesi gel transfer olacak dedi. Toplamda üç kere gittimCanim sen dondurulmuslami transfer oldun nasil isledi surec canim. Sikinti suki canim doktorum baska hastaneye gececekmis
Peki canim o ay yumurtlamadinmi,insallah bebisin tutunur canim icimi rahatlattim cok icten dua ettim saanAnladım canım ben iki ay rahim dinlendirme aşamasına girmiştim canım 23 Eylülde transfer oldum. Doktor estrofem verdi günde üç kere onunla bir haftada rahim 8 mm oldu sonra haftaya pazartesi gel transfer olacak dedi. Toplamda üç kere gittim
He pardon ben kendim gibi sanıyorum herkesi canım benPeki canim o ay yumurtlamadinmi,insallah bebisin tutunur canim icimi rahatlattim cok icten dua ettim saan
Aaaa unutmuşum canım benim sorunum bu olduğundan daha ben ikinci aşamayı kolay geçirdim benim yumurtalarim büyüyüp catlamiyor bu yüzden de büyüyen yumurtam olmadı. Ama diğer kadınlarda da sıkıntı çıkmıyor diye biliyorum kuzum ikinci aşama aşamaPeki canim o ay yumurtlamadinmi,insallah bebisin tutunur canim icimi rahatlattim cok icten dua ettim saan
Canım benim Dr umda aynı şeyi demişti bizim için en kolay hasta türüsünüz dedi ve tutma olasılığı yüksek dedi. Yeterki sağlıklı 1 sperm 1 yumurta olsun. Ben herşeye hazırlamıştım kendimi çünkü eşimin morfolojisi 0 dı sağlıklı sperm yoktu nerdeyse düşün. Ama Rabbim nasip etti çok şükür. İnşallah seninde isteyenlerinde hayırlı evlatları olur hep dua et.Aynen canım zaten yumurta büyütmek için vuruldugumuz iğneler bu hormonları salgiliyor. Doktorların demeye tüp bebekle en kolay hamile kalan gruptaniz ama bakalım inşallah ☺ beni korkutan üçüncü gün embriyosu olması ve geriye dondurulmuş kalmadı ☹ Rabbim yüzümü güldürür inşallah sağolasın kuzum
Canım herseyin hayırlısı, 18 yumurta çok iyi bir sayı masallah. Opudan sonra zorluk çekmedin mi hiç? Rahim dinlendirme çok yaygın, dondurulmus transferin daha yüksek tutma olasılığı oldugunu da söyleyen bir çok doktor var. Benim de dondurulmus transfer oldu.kızlar zaman geçmiyor iki ay zor geçeçek ya o kadar sabırsızlanıyorumki bu ay herşey olur biter diye düşünüyordum olumluysada olumsuzsada hayırlısı ama transfer iptal edildi 18 yumurta toplanmıştı doktor baktı ultrasonla o yumurtalar büyümüş embriyoları donduralım dedi. Cuma günü ultrasonla baksaydı belki ilaçla falan yumurtaların gelişimini bastırabilirdi cuma gittim pazartesi gel transfer edelim dedi pazartesi o kadar hazırlandım gittim iptal dedi. bilmiyorum kasımdada eşim askere gidecek hem sabırsızım tek gideyim diyorum hemde ertele diyorum kafam allak bullak. Aslında eşim transfere kadar gelir askerden ama kontroller eger yumurta geliştirildiği ay gibi olursa çok yorulurum il dışına gitme konusunda
Canm aslinda bende sana bakiniyordum bana doktor dedi bu adetle olmaz birdahaki adetle gel diye. Canim peki ilaclar nasil oldu sende hani o ayda yumurtluyacaz ya onu anlamadim. Sorma canim cok kotuyum bugun ise gittim zor attim eve kendimi ya midem cok kotu midemin elinden oldum gerek reflu gerek gaz sikismasi adet agrisida var. Millette sivi birikebilirmis benim yumurtalar buyumus. Cetrodite tekrar verdi. Senin nasil gidiyor hamilelikCanım herseyin hayırlısı, 18 yumurta çok iyi bir sayı masallah. Opudan sonra zorluk çekmedin mi hiç? Rahim dinlendirme çok yaygın, dondurulmus transferin daha yüksek tutma olasılığı oldugunu da söyleyen bir çok doktor var. Benim de dondurulmus transfer oldu.
Yalnız ben 2 ay beklemedim. Opudan sonraki ilk adetimle beraber transfer hazırlıgına başladık ve o ay transferim yapıldı. Bu süreçte yumurta gelişim sürecindeki kadar sık gidilmiyor, ben toplamda 3 kere kontrole gittim, 4.transfer oldu.
Onu ben de sormustum doktora, kullanılan ilaçlarla dogum kontrol hapı kullanıyormuş gibi olunuyormuş. Yani yumurtlama olmuyor. Transferden ortalama 1 hafta önceki son kontrolumde (3.kontroldu) kan testi yapıldı. E2 ve progestaron hormonuna baktı doktor. O ikisinin sonucuyla da bu kesinleşmiş oldu. Transfer netlik kazanmıştı. Sende de öyle olur. Sen kafana takma, doktorlar herseyi kontrol ediyorlar. Başka sorun olursa her zaman sorabilirsin, daha çok yeni ya benim, tüm süreç aklımdaCanm aslinda bende sana bakiniyordum bana doktor dedi bu adetle olmaz birdahaki adetle gel diye. Canim peki ilaclar nasil oldu sende hani o ayda yumurtluyacaz ya onu anlamadim. Sorma canim cok kotuyum bugun ise gittim zor attim eve kendimi ya midem cok kotu midemin elinden oldum gerek reflu gerek gaz sikismasi adet agrisida var. Millette sivi birikebilirmis benim yumurtalar buyumus. Cetrodite tekrar verdi. Senin nasil gidiyor hamilelik
Merhaba, hayırlı olsun. Benim dün 5. Günümdü test yaptım negatif çıktı. Erken olduğu için mi böyle oldu bilmiyorum. Siz kaçıncı gün idrar testi yaptınız?Bu sabah ilk idrarla yaptığım test hemen çıktı