Yaaaa keskee keşke o günler olsa o günleri gorebilecek miyim acabaİnşallah sende hamile kalırsında hormonlar senide huysuzlaştırır o zaman sende yaşarsın
Evet canım üçüncü aya kadar biraz tehlikeli oluyo gebelik o yüzden eşim yapıyor ben ufak tefek şeyler yapıyorum. Bide en son kontrolde plasentalar biraz aşağıya inmiş o yüzden Dr um ağır hiç bişey yapma dedi. Bizde korktuk ama her hamileliğin ilk üç ayında plasentalar sürekli yer değişiyormuş ta ki rahim büyüyene kadar. Büyüdükçe bebekler yukarı dogru çıkacaktır dedi ama o kadar uğraştık bebeğimiz olsun diye riske atmak istemiyoruz eşim her işimi yapıyor sağolsunHala esinmi yapiyor isleri canim
Ahh canım bende hep öyle derdim keşke hamile olsamda midem bulansa acaba o günleri görür müyüm ki diyodum. Rabbime şükür şuan inanılmaz mide bulantısı yaşıyorumYaaaa keskee keşke o günler olsa o günleri gorebilecek miyim acabakuzum senin kaçıncı denemen bu arada bir de rahatsızlığın var mıydı yoksa sebepsiz mi
Hahahaha ya bin şükür bin şükür ben de razıyım mide bulantısı çekmeye Rabbim keşke nasip etseAhh canım bende hep öyle derdim keşke hamile olsamda midem bulansa acaba o günleri görür müyüm ki diyodum. Rabbime şükür şuan inanılmaz mide bulantısı yaşıyorumgerçi sağlıklı doğusunlar her acıya razıyım. Benim ilk denememdi. Eşimin sperm morfolojisi 0 dı hareket 0 dı ve sperm sayısı çok düşüktü.bende bir problem yoktu.
Ahh canım bende hep öyle derdim keşke hamile olsamda midem bulansa acaba o günleri görür müyüm ki diyodum. Rabbime şükür şuan inanılmaz mide bulantısı yaşıyorumgerçi sağlıklı doğusunlar her acıya razıyım. Benim ilk denememdi. Eşimin sperm morfolojisi 0 dı hareket 0 dı ve sperm sayısı çok düşüktü.bende bir problem yoktu.
Hımm anladım canım hipo hipo nedir kusura Bakma bu hastalığı bilmiyorum trioidlerle ilgili mi bu hastalık. Benimde tsh yüksekti ilaçla düştüde. İnşallah sende ve tüm isteyenler yaşar bu harika duyguyuHahahaha ya bin şükür bin şükür ben de razıyım mide bulantısı çekmeye Rabbim keşke nasip etse ☺ anladım canım bizde eşimde değil bende sıkıntı var hipo hipo hastasıyım
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Aşılamanın tutma oranı çok düşük zaten. Zaman kaybı. Dualarım hepinizleBenimde ilk deneme olacak canım bir kere aşılama denemiştik tutmamıştı ne yaptın bu süreçte canım bu hafta transferim olacak Allah’ın izniyle
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin canım. Aşılamanın tutma oranı çok düşük zaten. Zaman kaybı. Dualarım hepinizle
Test yaptın mı canımŞuan 7. Gün ve hiç bir belirti yok arkadaşlarne kasık ağrısı ne bel ağrısı sapasağlamım galiba olmadı ,
Canım ben ilaçla adet oluyorum. Beyin FSH ve lh salgılamiyor. Salgilamadigi için var olan yumurtalar büyüyüp catlamiyor. Benim sıkıntım bu yumurtam var ama büyüyüp catlamiyorHımm anladım canım hipo hipo nedir kusura Bakma bu hastalığı bilmiyorum trioidlerle ilgili mi bu hastalık. Benimde tsh yüksekti ilaçla düştüde. İnşallah sende ve tüm isteyenler yaşar bu harika duyguyu
Kacıncı günde yaptınız testinizi?Merhaba kızlar dondurulmuş embriyo transfer oldum idrar testim pozitif kullandığım ilaçlardan dolayı olabilir mi oksapan prolutex progestan estrofem kullanıyorum
Yok yapmadım tatlım. Çünkü 3. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu. Şimdi çıkmamıştır diye düşünüyorum. Perşembe günü 10. Gün kan vermeyi planlıyorum. Sen de benle aynı günde transfer olmustun hatırlıyorum kuzum sen de belirti var mıTest yaptın mı canım
Gunaydın canım, bende de hiç bir belirti yoktu.Şuan 7. Gün ve hiç bir belirti yok arkadaşlarne kasık ağrısı ne bel ağrısı sapasağlamım galiba olmadı ,
İdrar konusunda dikkatli ol ben çok sıkışmıştım beni odaya aldıklarında o kadar sıkıştım ki dua bile edemedim düştüm kendi derdimeKizlar dua edin doktor karar verecekmis transfermi olsun dondurulsunmu diye bekliyorum doktoru telefondada transfer icin gelin dediler idrara sikisik yandim
Canim ne yalan soyliyim uzuldim donduruldular neden uzuldum tekrar bu yorucu surecİdrar konusunda dikkatli ol ben çok sıkışmıştım beni odaya aldıklarında o kadar sıkıştım ki dua bile edemedim düştüm kendi derdimeabartmamani tavsiye ediyorum. Gerçi bana bir buçuk litre iç dediler ben bir litre ile bu hale düştüm dondurulmuş olursa üzülme canım şansı daha yüksek
Şaka yapıyorsunGunaydın canım, bende de hiç bir belirti yoktu.
Hatta artık 7.haftaya girdim, hala hiç bir belirtim yok