Allahım inşallah tez zamanda, aldığını hayırlısıyla tekrar geri verir..sağlıcakla evladınızı kucağınıza aldığınız günleri de göreceksinizdir..ben hep bu umuda tutunuyorum çünkü..Allahım yardımcınız olsunSlm kızlar dün kürtaj işlemim gerçekleştirabbim benle beraber isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dua beklerim inşallah. ..
Merhaba . Serap simavli hanimda mi tup bebek yaptirdiniz. Memnunmuusnuz biraz bilgi verebilirmisinizBenim 3. Denemem 5. Gün embiryosu 2 embiryo transfer edildi inş. Güzel sonuçlar alırız
Amiinn canım inşallahAllahım inşallah tez zamanda, aldığını hayırlısıyla tekrar geri verir..sağlıcakla evladınızı kucağınıza aldığınız günleri de göreceksinizdir..ben hep bu umuda tutunuyorum çünkü..Allahım yardımcınız olsun
İnşallah canım sen naptın niye karışık pozitif olmasına çok sevindim rabbim güzel günler yaşatsın inşallahZ zeynepsevde42 canim yaa cok uzuldum
Rabbim hakkmizda hayirlisini nasip etsin olacak insallah az kaldi bizede
Canim ben sevinemedim henyz..İnşallah canım sen naptın niye karışık pozitif olmasına çok sevindim rabbim güzel günler yaşatsın inşallah
Hayırlısı olsun.Canim ben sevinemedim henyz..
Kanamam var degeri suanlik artiyorama belirsiz bugun aksam kan vericem yukselis devam ediyormu bakicaz.
Idrar testim bugunki hala koyu duruyor.gecen gunler silikti koyulasti..
Ama sagliklimi saglksizmi duscekmi kalcakmi hic blmiyorum sadece bekliyorum hayirlisi neyse o olsun diyorum herkesin icin umarim
Bir kere tutunma gerçekleştiyse devamı da gelir inşallah, yeter ki siz hep olumlu düşünüp pozitifliği elden bırakmayın..bazı kişilerde kanama 9 ay boyu sürebiliyormuş..burda çok okuduk bu hikayeleri..inşallah hep güzel haberlerinizi alırızCanim ben sevinemedim henyz..
Kanamam var degeri suanlik artiyorama belirsiz bugun aksam kan vericem yukselis devam ediyormu bakicaz.
Ama sagliklimi saglksizmi duscekmi kalcakmi hic blmiyorum sadece bekliyorum hayirlisi neyse o olsun diyorum herkesin icin umarim
Tsk ederim ama blmiyorumBir kere tutunma gerçekleştiyse devamı da gelir inşallah, yeter ki siz hep olumlu düşünüp pozitifliği elden bırakmayın..bazı kişilerde kanama 9 ay boyu sürebiliyormuş..burda çok okuduk bu hikayeleri..inşallah hep güzel haberlerinizi alırız
Canım yeni okuyorum ne yaptın hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah dualarımz seninle rabbim herkesle beraber bizleride sevindirsin ne verirse hayırlısını verip kalbimizi de mutmain eylesin inşallahCanim ben sevinemedim henyz..
Olmadi zeynepcim maalesef. Cok kanamam vardi zaten.. degerim 52 cikti. 2 kati artmamis.. kendiliginden gidicek sanirim artik biraktim ilaclari.Canım yeni okuyorum ne yaptın hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah dualarımz seninle rabbim herkesle beraber bizleride sevindirsin ne verirse hayırlısını verip kalbimizi de mutmain eylesin inşallah
Olmadi zeynepcim maalesef. Cok kanamam vardi zaten.. degerim 52 cikti. 2 kati artmamis.. kendiliginden gidicek sanirim artik biraktim ilaclari.
Tabiki oyle.. artik ne zamana denerim bilmiyorum bu sene deneyemicem sanirim..canımm vardır bi hayır mutlaka sabırla beklemek düştü bize...
Bende şimdilik düşünmüyorum canım çok yıprandım kürtaj çok zorladı ilaçlar yan etki yaptıTabiki oyle.. artik ne zamana denerim bilmiyorum bu sene deneyemicem sanirim..
Sen nabucaksin? Ne zaman deneyeceksin
Dogru haklisin yipraniyor insan..Bende şimdilik düşünmüyorum canım çok yıprandım kürtaj çok zorladı ilaçlar yan etki yaptıyeni kendime geliyorum bide taşınma işi araya girdi hepsi karıştı önümüz kış zaten yol uzun git gel maddi manevi zorlar bahara yaza belki nasip...