Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Slm kızlar dün kürtaj işlemim gerçekleşti rabbim benle beraber isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin dua beklerim inşallah. ..
Allahım inşallah tez zamanda, aldığını hayırlısıyla tekrar geri verir..sağlıcakla evladınızı kucağınıza aldığınız günleri de göreceksinizdir..ben hep bu umuda tutunuyorum çünkü..Allahım yardımcınız olsun

Amiinn canım inşallah

İnşallah canım sen naptın niye karışık pozitif olmasına çok sevindim rabbim güzel günler yaşatsın inşallah
Canim ben sevinemedim henyz..
Kanamam var degeri suanlik artiyorama belirsiz bugun aksam kan vericem yukselis devam ediyormu bakicaz.
Idrar testim bugunki hala koyu duruyor.gecen gunler silikti koyulasti..
Ama sagliklimi saglksizmi duscekmi kalcakmi hic blmiyorum sadece bekliyorum hayirlisi neyse o olsun diyorum herkesin icin umarim

Hayırlısı olsun.

Bir kere tutunma gerçekleştiyse devamı da gelir inşallah, yeter ki siz hep olumlu düşünüp pozitifliği elden bırakmayın..bazı kişilerde kanama 9 ay boyu sürebiliyormuş..burda çok okuduk bu hikayeleri..inşallah hep güzel haberlerinizi alırız

Tsk ederim ama blmiyorum tutunmaya basladigindan beri kanama var eger tutunursa tutunur ama umudum azaldi aksamki kan sonucuna ble gidesim kalmadi.. hayirlisi olsun nabalim kaderde ne varsa onu yasayacagiz.. dondurulmuslar var biraz ara vericem tabi.. insallah sizlerin guzel haberleri olur

Canım yeni okuyorum ne yaptın hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah dualarımz seninle rabbim herkesle beraber bizleride sevindirsin ne verirse hayırlısını verip kalbimizi de mutmain eylesin inşallah

Canım yeni okuyorum ne yaptın hayırlı güzel sonuçların olsun inşallah dualarımz seninle rabbim herkesle beraber bizleride sevindirsin ne verirse hayırlısını verip kalbimizi de mutmain eylesin inşallah
Olmadi zeynepcim maalesef. Cok kanamam vardi zaten.. degerim 52 cikti. 2 kati artmamis.. kendiliginden gidicek sanirim artik biraktim ilaclari.

Tabiki oyle.. artik ne zamana denerim bilmiyorum bu sene deneyemicem sanirim..
Sen nabucaksin? Ne zaman deneyeceksin
Bende şimdilik düşünmüyorum canım çok yıprandım kürtaj çok zorladı ilaçlar yan etki yaptı yeni kendime geliyorum bide taşınma işi araya girdi hepsi karıştı önümüz kış zaten yol uzun git gel maddi manevi zorlar bahara yaza belki nasip...

Reactions: H M
Dogru haklisin yipraniyor insan..
Insallah hayirlisiyla yerleşin tabi..
Bende yapamicam bi sure.. mecbur beklicez artik..

Kizlar cok enteresan durumla karsi karsiyayim..
Bana akil verin.
Ben 2 gun once adet oldum nasilsa diye biraktim ilaclari..
Doktorda bana neden biraktim dedi degerin yukseliyordu dedi..
Ama dedim kanamam vardi..
Bugun kan tahlili ver tekrar dedi emin olalim dedi
Idrar testinde koyu gorunce kan vermeye gittim
9.gun 9
11.gun 31,84
13.gun 53,22
15.gun 92,32 cikti.

Artis dis gebelik artisimi? Korkmaya basladim ben sevinemiyorum bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…