Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

En azından merakın son buldu canım 😊çok yumurta toplandıysa rahmi dinlendirmek istiyordur rahmin incelmiş olabilir.
canim olabilir pazartesi belli olcakmis hayirlisi olsun ekimde olurda kasimda esim askere gidecek bakalim napicaz kaliteleride pazartesi soyleyeceklermis bize. Hakkimizda hayirlisi canim ben persembe olduya pazartesi 4. Gun embriyosumi oluyor 5. Gunmu yani opu oldugu gun 1 olark sayiliyormu

canim olabilir pazartesi belli olcakmis hayirlisi olsun ekimde olurda kasimda esim askere gidecek bakalim napicaz kaliteleride pazartesi soyleyeceklermis bize. Hakkimizda hayirlisi canim ben persembe olduya pazartesi 4. Gun embriyosumi oluyor 5. Gunmu yani opu oldugu gun 1 olark sayiliyormu
Hımm anladım canım. Geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun. Döllendiği günden itibaren sayılır. Opu günü döllenme yapıyorlar zaten doğal olarak o günü de sayıyorlar.😊

Merhaba kızlar dondurulmuş embriyo transfer oldum idrar testim pozitif kullandığım ilaçlardan dolayı olabilir mi oksapan prolutex progestan estrofem kullanıyorum
Canim catlatma ignesi yapmadiysan pozitiftir . Canim dondurmada nasil oluyor surekli yine kontrole gidip bir ton ilac iciyormuuuz

Canim catlatma ignesi yapmadiysan pozitiftir . Canim dondurmada nasil oluyor surekli yine kontrole gidip bir ton ilac iciyormuuuz
Yok canım yapılmadı çatlatma iğnesi.toplamda 2 kere kontrol oldu aynen canım ilaç yazıyor rahim kalınlaşmasına göre daha sonra yeni ilaçlar ekleniyor sonra transfer gününü söylüyor benim adet döngümün 19. Günü transfer oldu 5.gün embriyosuydu

Evet canım çok şükür ikiside tuttu. 3. Gün taze transfer oldum ben dondurmaya gerek yok denildi.hiç umudunu yitirme vücudunu strese sokma sakın. Kendini herseye hazırla. Kafanı dağıtacak şeyler yap kötü düşünme. Allah ın işi belli olmaz. Rabbine sığın ve ona güven canım herseyden vardır bir hayır. Dilerim Rabbim olmayan herkese nasip etsin 😊🙏
Ne güzel de yazmışsın canım bu dönem stres dolu dönem. İşten bir hafta izin aldım ama pazartesi ise geri döneceğim en azından kafamda bu düşünce olmaz. Şu iki gündür acayip stres yaptım bir yandan dua ediyorum bir yandan korkuyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin canım. Sana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin Rabbim 🥰

Ama iste canim persembe opu oldum ya pazartes gel demeleri lazim ama demediler bildigim kasariyla yarin calismiyorlar ondan endise ediyorum. Aynen canim sonu olumlu olursa unuturum insallah canim seninde opu olduktan sonra karninda siskinlik oldumu afedersin ama opudan sonra tuvalete cikamadim meyve suyu meyve hersey yedim kayisi kurusu am yok

opudan sonra şişlik oluyor benim bir hafta kadar sürdü ve öyle böyle bir şişlik değildi patlıcam sanıyordum artık çok fenaydı

Ne güzel de yazmışsın canım bu dönem stres dolu dönem. İşten bir hafta izin aldım ama pazartesi ise geri döneceğim en azından kafamda bu düşünce olmaz. Şu iki gündür acayip stres yaptım bir yandan dua ediyorum bir yandan korkuyorum Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin canım. Sana da sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin Rabbim 🥰
Bu bekleyişi ben çok iyi biliyorum canım yaşadığım için. Özellikle negatif insanlardan uzak dur seni mutlu eden insanlarla ol konuş maksat kafanı dağıtmak. İşin ağır değilse sorun yapma. Beline çok dikkat et sadece. Ilık duş al sıcak suyla kesinlikle duş alma. Bana Dr m öyle demişti. Hep elimi karnıma koydum ve dedim ki Rabbim sen karnımdakilere can ver sen onları bana bağışla. Umarım pozitif sonuç alırsın. Allah ım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah 😊😍🙏

O zaman transfer olursa 5. Gun embriuosu oluyor canim bakalim hayirlisi
Y yaprakali hakkınızda hayırlısı olsun..ben de ilk kez taze embriyo transferi olacağım diye başladım ağustostaki tedavime..e2 yüksek çıkınca yine dondurulmuşa döndük..o yüzden nasipten öteye köy yok..hangisinin daha iyi olduğunu biz bilemeyiz..inşallah pozitif sonuçlansın da, emeklerimizin karşılığını alalım da gerisi önemli değil..

Y yaprakali hakkınızda hayırlısı olsun..ben de ilk kez taze embriyo transferi olacağım diye başladım ağustostaki tedavime..e2 yüksek çıkınca yine dondurulmuşa döndük..o yüzden nasipten öteye köy yok..hangisinin daha iyi olduğunu biz bilemeyiz..inşallah pozitif sonuçlansın da, emeklerimizin karşılığını alalım da gerisi önemli değil..
Amin tesekkur ederim canim hayirlisi olsun. Ama isten simdi zor izin aliyordum. İnsallah tekrar bu kadar izin almm gerekmez

Bu bekleyişi ben çok iyi biliyorum canım yaşadığım için. Özellikle negatif insanlardan uzak dur seni mutlu eden insanlarla ol konuş maksat kafanı dağıtmak. İşin ağır değilse sorun yapma. Beline çok dikkat et sadece. Ilık duş al sıcak suyla kesinlikle duş alma. Bana Dr m öyle demişti. Hep elimi karnıma koydum ve dedim ki Rabbim sen karnımdakilere can ver sen onları bana bağışla. Umarım pozitif sonuç alırsın. Allah ım hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah 😊😍🙏
Cok çok teşekkür ediyorum yazdıkların için beni çok mutlu ettin canım. Ben de senin gibi güzel bir şekilde devam ederim inşallah. Allah razı olsun ☺️ kuzum bir kez duş aldım baya ılık idi. Beline çok dikkat et derken. İşi ağır değil öğretmenim sınıflarımızin mevcudu çok az oturarak ders anlatabilme şansım var. Evde çok sıkıldım

Cok çok teşekkür ediyorum yazdıkların için beni çok mutlu ettin canım. Ben de senin gibi güzel bir şekilde devam ederim inşallah. Allah razı olsun ☺ kuzum bir kez duş aldım baya ılık idi. Beline çok dikkat et derken. İşi ağır değil öğretmenim sınıflarımızin mevcudu çok az oturarak ders anlatabilme şansım var. Evde çok sıkıldım
Rica ederim ne demek. Bizi bizden başka kim anlar kim teselli eder ki? Öğretmensen çok iyi sıkıntı olmaz. Belini zorlama demek istedim üşütme mesela süpürge felan yapma gibi. Ben üçüncü ayıma giricem nerdeyse hala süpürge yer silme gibi şeyler yapmıyorum. Hepsini Allah razı olsun canım eşim yapıyor. Biraz dikkat etmelisin yani. Rabbim hepimizden razı olsun 😊

Rica ederim ne demek. Bizi bizden başka kim anlar kim teselli eder ki? Öğretmensen çok iyi sıkıntı olmaz. Belini zorlama demek istedim üşütme mesela süpürge felan yapma gibi. Ben üçüncü ayıma giricem nerdeyse hala süpürge yer silme gibi şeyler yapmıyorum. Hepsini Allah razı olsun canım eşim yapıyor. Biraz dikkat etmelisin yani. Rabbim hepimizden razı olsun 😊
Anladım canım sağolasın şimdi 6. Günüm yedi gündür annemdeyim sağolsun bir şey yapmadım ama arada sırada eğiliyorum mesela çorap giyerken üstümü değiştirirken. Ama Allahin izniyle ben de olumlu sonuç alırsam işleri eşime yaptıracağım. Bizlerin halinden anlayan eşlerden Allah razı olsun, sen de eş konusunda şanslısın ne güzel Rabbim onların güzel kalplerinin mükâfatını bize versin inşallah hayırlı evlatlar dogurarak ☺️ sağolasın kuzum benim 🥰🥰

Anladım canım sağolasın şimdi 6. Günüm yedi gündür annemdeyim sağolsun bir şey yapmadım ama arada sırada eğiliyorum mesela çorap giyerken üstümü değiştirirken. Ama Allahin izniyle ben de olumlu sonuç alırsam işleri eşime yaptıracağım. Bizlerin halinden anlayan eşlerden Allah razı olsun, sen de eş konusunda şanslısın ne güzel Rabbim onların güzel kalplerinin mükâfatını bize versin inşallah hayırlı evlatlar dogurarak ☺ sağolasın kuzum benim 🥰🥰
Amin canım Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Evet çok şanslıyım ben hormonlardan dolayı çok huysuzlaştım ama gıkını çıkarmıyor katlanıyor 😄 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Sende sağol canım benim 😘

Amin canım Rabbim onları başımızdan eksik etmesin. Evet çok şanslıyım ben hormonlardan dolayı çok huysuzlaştım ama gıkını çıkarmıyor katlanıyor 😄 Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize. Sende sağol canım benim 😘
Yaaa öyle mi helal olsun ona 🤣 sağolasın canım benim 😍

Hala esinmi yapiyor isleri canim

X