Canim nasil aradin bana numara vermediler bu saat oldu aramadilarOpu oldun sanırım. Valla bana arıcaz dediler tabiki ben meraktan çatladım ertesi gün embiryoloğu aradım onlar bilgi verdiler ve üçüncü gün transfere gittim
Allah allah bana verdiler bi kağıt verildi opudan hemen sonra orda embiryolog ve hemşirenin tel nosu yazıyordu bişey olursa arayın diye. Benimle çok ilgilendiler gerçektenCanim nasil aradin bana numara vermediler bu saat oldu aramadilar
Çok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsınCanım bugün tekrar gittim sağlıklı bi gebelik görünmüyo ama cumaya kadar bekleyelim yolk sac denilen kese görünmesi gerekiyo görünmezse keseyi temizliyelim dedi
Demek canim seni sevmisler anlamadim gercekten ben biktimAllah allah bana verdiler bi kağıt verildi opudan hemen sonra orda embiryolog ve hemşirenin tel nosu yazıyordu bişey olursa arayın diye. Benimle çok ilgilendiler gerçekten
Amiinn canım sağolasın inşallahÇok üzgünüm. Umarım en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın
Bilmiyorum canım aslında orda o kadar laftan anlamaz hastalar vardı ki inan ben bile şaşırıyordum. Belkide o yüzden iyi anlaştımDemek canim seni sevmisler anlamadim gercekten ben biktim
Canim gecengun hemsire yemek yicem bekle dedi 12 de isim bitti hastaneden ciktigimda iki dakikalik tarifi icin saat 2.40 di bizde acikiyoz insaniz daha. Bugunde dun opuda cok yumurta toplandigi icin cagirdar serum yedim tahlillerde cikmisti 11.50 de doktora gosteremzsin doktor yemege gitcek dediler tamam ama doktor geri geldiginde 3.30 du. Ee benimde demekki sansizim basima surekli geliyor boyle seyler. Hemsireye soruyorum onlarin bugun sucu yok bilmiyoruz diyorlar ama bizede yazik ben hala daha yoldayim sabah 6 da evden cikiyom bir saatlik is icin surekli hastanede bos bos bekliyom. Eve gidiyom agzim acik yemek ancak yiyebiliyorum guya kendime dikkat edip narsuyundan meyveye kadar yiyecektim yatagin yolunu zor buluyorum. Yol kadar hastanede ac saatlerce beklememte yoruyor sabah hastaneye giriyom aksam cikiyomBilmiyorum canım aslında orda o kadar laftan anlamaz hastalar vardı ki inan ben bile şaşırıyordum. Belkide o yüzden iyi anlaştımbenimle bi hep bir hemşire ilgilendi Nurten hemşire herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı numaraları yazdı. Belki unutmuşlardır numaraları yazmayı. Yada ben en son transferi ve opusu olan hastaydım o yüzden bu kadar ilgilendiler hatta kendimi özel bir hastanede hissettim haklarını yemeyim şimdi. Şuan belkide çok hastaları var o yüzden böyle olmuştur diye düşünüyorum. Kötü mü davranıyorlar yada ilgisizler mi? Aman tutsunda işlerini yapsınlar suratsız olmalarını inan umursama hergün onlarla görüşecek değilsin canım
Canım kıyamam üzüldüm gerçekten normalde böyle değildi. Evet bekliyorduk bizde hatta 8 saat beklediğimi bile bilirim ama hergün değil yani. Eskiden yemeğe bile gitmezdi öğlen bile bakardı hastalarına. Senin talihsizliğin canım ya. İnşallah bi an önce transfer olursunda bian önce biter tedavin. Allah yardımcın olsun canım işte yol gidip gelmen seni aşırı derece yoruyordur eminim. Ben Erzurum da kaldığım için yol gidip gelmedim hiçCanim gecengun hemsire yemek yicem bekle dedi 12 de isim bitti hastaneden ciktigimda iki dakikalik tarifi icin saat 2.40 di bizde acikiyoz insaniz daha. Bugunde dun opuda cok yumurta toplandigi icin cagirdar serum yedim tahlillerde cikmisti 11.50 de doktora gosteremzsin doktor yemege gitcek dediler tamam ama doktor geri geldiginde 3.30 du. Ee benimde demekki sansizim basima surekli geliyor boyle seyler. Hemsireye soruyorum onlarin bugun sucu yok bilmiyoruz diyorlar ama bizede yazik ben hala daha yoldayim sabah 6 da evden cikiyom bir saatlik is icin surekli hastanede bos bos bekliyom. Eve gidiyom agzim acik yemek ancak yiyebiliyorum guya kendime dikkat edip narsuyundan meyveye kadar yiyecektim yatagin yolunu zor buluyorum. Yol kadar hastanede ac saatlerce beklememte yoruyor sabah hastaneye giriyom aksam cikiyom
Canim yoldan ziyada bu tarz olaylar insanin canini sikiyor. Sira olsa anlarim ama orda inan 2 dakikalik yorumlar icin 3 4 saat beklemek zor oluyor o surede gidip yemek yiyebilirdim simdi gelir diye diye ac kalmaya alistim neyse canim sonuc hayirli olsun ne diyim bak mesela dedilerki ararlar seni embriyologlar bilgi vermediler pazartesi transfer olacakmi bilmiyom kac yumurta dollendi falan meraktan catladimCanım kıyamam üzüldüm gerçekten normalde böyle değildi. Evet bekliyorduk bizde hatta 8 saat beklediğimi bile bilirim ama hergün değil yani. Eskiden yemeğe bile gitmezdi öğlen bile bakardı hastalarına. Senin talihsizliğin canım ya. İnşallah bi an önce transfer olursunda bian önce biter tedavin. Allah yardımcın olsun canım işte yol gidip gelmen seni aşırı derece yoruyordur eminim. Ben Erzurum da kaldığım için yol gidip gelmedim hiç
Canım bak ben şimdi hatırladım opudan sonra hemşire bana dedi ki eğer sizi embiryolg aramazsa bu iyi bişeymiş yok ararlarsa kötü haber vermek için yada transfer için arayacaklardır. Sen hayra yor eminim herşey yolundadır. İnan bana bende orda çok aç kaldığımı bilirim saatlerce ayakta beklediğimi bile biliyorum. Ama eğer sonu güzel olacaksa inan hepsini unutuyorsun. Değdi bütün emeklerime diyosun yani. Rabbim sabrını arttırsınCanim yoldan ziyada bu tarz olaylar insanin canini sikiyor. Sira olsa anlarim ama orda inan 2 dakikalik yorumlar icin 3 4 saat beklemek zor oluyor o surede gidip yemek yiyebilirdim simdi gelir diye diye ac kalmaya alistim neyse canim sonuc hayirli olsun ne diyim bak mesela dedilerki ararlar seni embriyologlar bilgi vermediler pazartesi transfer olacakmi bilmiyom kac yumurta dollendi falan meraktan catladim
Canım şişkinlik artı idrar yaparken doluluk hissi oluşuyor bir süre sonra ama jeldrn mi anlamadımKızlar merhaba bir sorum olacak crinone jel kullananlar karnınızda şişlik var mı bu konuda bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Benim karnında inanılmaz şişlik var jelden olabilir mi
Aşırı derecede gaz sizde de oldu mu?Kızlar merhaba bir sorum olacak crinone jel kullananlar karnınızda şişlik var mı bu konuda bilgilerinizi yazarsanız çok sevinirim. Benim karnında inanılmaz şişlik var jelden olabilir mi
Ama iste canim persembe opu oldum ya pazartes gel demeleri lazim ama demediler bildigim kasariyla yarin calismiyorlar ondan endise ediyorum. Aynen canim sonu olumlu olursa unuturum insallah canim seninde opu olduktan sonra karninda siskinlik oldumu afedersin ama opudan sonra tuvalete cikamadim meyve suyu meyve hersey yedim kayisi kurusu am yokCanım bak ben şimdi hatırladım opudan sonra hemşire bana dedi ki eğer sizi embiryolg aramazsa bu iyi bişeymiş yok ararlarsa kötü haber vermek için yada transfer için arayacaklardır. Sen hayra yor eminim herşey yolundadır. İnan bana bende orda çok aç kaldığımı bilirim saatlerce ayakta beklediğimi bile biliyorum. Ama eğer sonu güzel olacaksa inan hepsini unutuyorsun. Değdi bütün emeklerime diyosun yani. Rabbim sabrını arttırsın
Canım merak etme belki 5. Gün embriyosu konulacak belkide yumurtadan çoktu döllenen yumurta çok oldugu için 5. Günü beklerler. Benim 10 yumurtadan 6 sı olgunmuş 4ü döllendi 3. Güne 2si kaldı o yüzden 3. Gün transfer oldum. Kabız mı oldun canım yoksa. Keşke kefir içseydin her gece yatmadan. Su iç bol bol en az 3 lt iç ve yürüyüş yap bol bol.Ama iste canim persembe opu oldum ya pazartes gel demeleri lazim ama demediler bildigim kasariyla yarin calismiyorlar ondan endise ediyorum. Aynen canim sonu olumlu olursa unuturum insallah canim seninde opu olduktan sonra karninda siskinlik oldumu afedersin ama opudan sonra tuvalete cikamadim meyve suyu meyve hersey yedim kayisi kurusu am yok
Canım sen 3. Gün embriyosu ile mi hamile kaldın? İki tane mi koyuldu peki? Ben de dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum çok korkuyorum umudum azaldı. 23 Eylül'de transfer oldum.Canım merak etme belki 5. Gün embriyosu konulacak belkide yumurtadan çoktu döllenen yumurta çok oldugu için 5. Günü beklerler. Benim 10 yumurtadan 6 sı olgunmuş 4ü döllendi 3. Güne 2si kaldı o yüzden 3. Gün transfer oldum. Kabız mı oldun canım yoksa. Keşke kefir içseydin her gece yatmadan. Su iç bol bol en az 3 lt iç ve yürüyüş yap bol bol.
Canim aradilar benim 11 yumurta dollenmis persembe opu oldum pazartesi transfer olabilirim ama embriyolog hoca buraya not dusmus olmayabilirsinde dondurabilirzde yazmis. Ama dun hoc degerlerin normal transfer yapariz demisti pazartesi belli olacakmis ama kalitesi pazartesi belli olur dedi.Canım merak etme belki 5. Gün embriyosu konulacak belkide yumurtadan çoktu döllenen yumurta çok oldugu için 5. Günü beklerler. Benim 10 yumurtadan 6 sı olgunmuş 4ü döllendi 3. Güne 2si kaldı o yüzden 3. Gün transfer oldum. Kabız mı oldun canım yoksa. Keşke kefir içseydin her gece yatmadan. Su iç bol bol en az 3 lt iç ve yürüyüş yap bol bol.
En azından merakın son buldu canımCanim aradilar benim 11 yumurta dollenmis persembe opu oldum pazartesi transfer olabilirim ama embriyolog hoca buraya not dusmus olmayabilirsinde dondurabilirzde yazmis. Ama dun hoc degerlerin normal transfer yapariz demisti pazartesi belli olacakmis ama kalitesi pazartesi belli olur dedi.
Evet canım çok şükür ikiside tuttu. 3. Gün taze transfer oldum ben dondurmaya gerek yok denildi.hiç umudunu yitirme vücudunu strese sokma sakın. Kendini herseye hazırla. Kafanı dağıtacak şeyler yap kötü düşünme. Allah ın işi belli olmaz. Rabbine sığın ve ona güven canım herseyden vardır bir hayır. Dilerim Rabbim olmayan herkese nasip etsinCanım sen 3. Gün embriyosu ile mi hamile kaldın? İki tane mi koyuldu peki? Ben de dondurulmuş 2 tane 3. Gün embriyosu transferi oldum çok korkuyorum umudum azaldı. 23 Eylül'de transfer oldum.