2 gün önce kontorole gitmiştim tüp bebek için ilaçlara basliycaktim TSH yuksek çıkınca diğer ay başlayalım muayene ol demişti doktorum isdeTedavine baslamadin oyleyse.. uzak yerde olunca zor.. hele benmki en guneydogu en bati arasi :) traansfer icin istanbula gidicem mecbuur
Himm aslinda arayip sorsan ordaki bi doktorla paslaşsan cok gec de olmamis. Hayirlisi vakti ne zamansa o zaman olur canim2 gün önce kontorole gitmiştim tüp bebek için ilaçlara basliycaktim TSH yuksek çıkınca diğer ay başlayalım muayene ol demişti doktorum isde
canım bende diyorumki transfer çok önemli bana aşılama yapıldığı anda doktoru yanındaki hemşie aaa geri geldi dedi bende hissettim doktorda o fazlalıklar dedi ben o anda hissettim aşılama yaparken birde alet kırıldı belki benden belki ondan dolayı bilmiyorum ama sanki bu olaylarda doktor cok onemlı gıbı geldı bana sonucta ilaçlar sabitEvet söyler çünkü bize gideceğini söylemişti hatta transferime yetişemedi başka bir Prof yaptı transferi. İnşallah sana yetişir canım. Önemli olan ilaçların dozu, opu, ultrason kontrolleri. Transfer kolay bir işlem zaten
3. Bir hastanede daha kan verdim bakalım çıksın ariycam hayırlısı herseyinHimm aslinda arayip sorsan ordaki bi doktorla paslaşsan cok gec de olmamis. Hayirlisi vakti ne zamansa o zaman olur canim
Benimde ilk transferim olumsuz sonuçlandı şimdi ikinciyi deneyeceğiz dondurulmuşlarla. Tarihimiz belli değil tabi
Canım tabi ki de önemli ama aşılama ile transfer çok farklı oluyor. Ki transferede başka bir Prof girdi benim çok özendi hatta yarım saat sürdü desem yeridir. Ayrıca aşılamada kateterle bırakıyorlar sadece. Ama transfer öyle olmuyor ameliyathaneye alıyorlar ve ultrasonla da her aşama izleniyor. Gerçi hiç aşılama olmadım ben ama tüp bebek çok ayrı bir olay. Emin ol canımcanım bende diyorumki transfer çok önemli bana aşılama yapıldığı anda doktoru yanındaki hemşie aaa geri geldi dedi bende hissettim doktorda o fazlalıklar dedi ben o anda hissettim aşılama yaparken birde alet kırıldı belki benden belki ondan dolayı bilmiyorum ama sanki bu olaylarda doktor cok onemlı gıbı geldı bana sonucta ilaçlar sabit
Merhaba bana mı sordunuz?Merhaba bir probleminiz varmıydı sebepsiz infetilitemiydi acaba ?
Merhaba bana mı sordunuz?
Dogrudur canim hic bilmiyorum ama ben alttan muayene olurken bile cok kasiliyorum insallah sorun olmaz. Bunyamin hoca hoc konusmuyor. Bende konusup iki embriyo transfer istiyorum demek istiyorrum ultasonla bakti sonra konusalim dedi. Benle konusmadi hemsire getirdi kagidi git tekrar gel diye canim senin yumurta adetin kcinci gunu toplandi beno birgun arayla cagiriyor cok zor oluyor. Yorgunluktan git gelCanım tabi ki de önemli ama aşılama ile transfer çok farklı oluyor. Ki transferede başka bir Prof girdi benim çok özendi hatta yarım saat sürdü desem yeridir. Ayrıca aşılamada kateterle bırakıyorlar sadece. Ama transfer öyle olmuyor ameliyathaneye alıyorlar ve ultrasonla da her aşama izleniyor. Gerçi hiç aşılama olmadım ben ama tüp bebek çok ayrı bir olay. Emin ol canım
Selam canım ben 10. Haftaya kadar oksapar yaptım sonlara doğru hiç morartmıyordum iki parmağınla göbeği sıkıp 45 derecelik açı ile yap o zaman hem acımıyor hem morarmıyorKızlar, oksapar iğne kullanan var mı?
Benim göbeğim bu iğneden mosmor oldu artık, iğne yapacak yer kalmadı. Doktor 2 hafta daha kalp atışı duyana kadar devam dedi. Sakın ilaçlarını aksatma pozitif çıktı diye dedi.
Bu iğne koldan veya bacaktan da yapılıyor mu acaba?
Canim senin adetin kacinci gunu ben ilaclara gecen cumartesi basladimYok ya endise etme kalinlasir..
Biz herseyi sorgular olduk valla:)) ortasi yok galiba bu durumun :))
Sen ilaclarina basladinmi.. artar zamanla insallah. Herkes ayni olcak diye birsey yok tabi.doktorlar daha iyi bilir
Adetin 7.gunu benim ben 6.gunu gitmistim 6,8mm idi. Adetin 4ncu baslamistim..Canim senin adetin kacinci gunu ben ilaclara gecen cumartesi basladim
Canim sanirim bizim ayni ben gecen cuma hasta oldum cumartesi gonalf 175 ml vuruyorum hergun ama doktor ne yumurta sayimi nede baska bisey demedi sadece ultrasonda hemsireye dedigi 5.2 anladim senin yumurta toplama tarihi bellimiAdetin 7.gunu benim ben 6.gunu gitmistim 6,8mm idi. Adetin 4ncu baslamistim..
Estrofemi de arada unuttum atladigim oldu valla
Folik asit /predniol/coraspin kullaniyorum 3 gundur
Canım iğne yapılırken hiç canım acımıyor da, son 2 3 gündür artık mosmor oldu. İğneyi eşim yapıyor, ben yapılırken bakmıyorumSelam canım ben 10. Haftaya kadar oksapar yaptım sonlara doğru hiç morartmıyordum iki parmağınla göbeği sıkıp 45 derecelik açı ile yap o zaman hem acımıyor hem morarmıyor
Aa canim ben opu oldum 2 ay gecti nerdeyse..Canim sanirim bizim ayni ben gecen cuma hasta oldum cumartesi gonalf 175 ml vuruyorum hergun ama doktor ne yumurta sayimi nede baska bisey demedi sadece ultrasonda hemsireye dedigi 5.2 anladim senin yumurta toplama tarihi bellimi
Canim senin trasnfer hazrliginda hastaligin yeni bittigi zamanlar kalinligin ne kadardi?Canım iğne yapılırken hiç canım acımıyor da, son 2 3 gündür artık mosmor oldu. İğneyi eşim yapıyor, ben yapılırken bakmıyorumbu aksam söyleyeyim 45 derece açıyla mı yapıyosun diye haha bakalım nasıl olacak.
Anladim canim ben daha opu olmadim bende sevinmistim beraber sureci takip edecegim birini buldum diyeAa canim ben opu oldum 2 ay gecti nerdeyse..
Transfer hazirligim var benim
Ben tüp bebegin 24.gununde hasta olmustum transfer olmamistim canim.
4.2 diye duymustum.Canim senin trasnfer hazrliginda hastaligin yeni bittigi zamanlar kalinligin ne kadardi?