Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yok canim ben daha ne zman opu olurum onu bile bilmiyorum sen kac embriyo transfer ettiricen cnm hngi hastane
2 tane koyulcak 1 tüpte donduruldu.. 2 side cozülcek konulcak insallah bi aksilik olmassa inşallahhhh..
Bana 27 si sen dememişmydin biri demisti ama transferm 27 si diye:)
Allah yardimcin olsun insallah guzel gecer hersey.. gonalf kaclik kullaniyorsun

Ayy ben de genelde eşime yaptırdım şu an çok iyi iğne yapıyor elide baya hafif hemşirelik mi okusam diyor hatta aynen 45 derecelik açı ile yapın morarmaz. benim de canımı inanılmaz yakıyordu oksapar nefret etmiştim ya iğne olup bittikten sonra 10-15 dakika aşırı yanardı ufff allah tez zamanda seni de kurtarsın iğnelerden

Yok canim ben hicbirsey bilmiyorum doktorum cok yogun hocbirsey demiyor. Ben gonalf 175 kullaniyorum gecen cumartesi basladim

Hahaha aynılar, iğnelere çok alıştı benimki de bir tek transferden önce 5 gün kalçadan progestan iğne olmustum, onu hastaneye yaptırmıştım kalçadan diye. Benimki bozulmuştu hatta ben yapardım diye. Artık kendine nasıl güvendilerse oksapar gerçekten yakıyor iğne olduktan sonra. Ben de hiç sevmedim bakalım benim ne kadar devam edecek.
Kalp atışı duyana kadar kesin devam dedi doktor ama sonrasını bilmiyorum

Tamam canim tsk ederim. Benm 6.nci gunu 6,8mm idi bisey yok dedi doktor ama kalin degilmi yaf
Canım doktoruna güven. Ben de transferden önce hep forumda kalınlıkları araştırıp, kendi kalınlığımı kıyaslıyordum. Ve hiç benimkine benzer kalınlıklar okumamıstım, cok canımı sıkmıştı bu olay. Doktorlar en iyisini biliyor, zaten uygun kalınlıkta olmasa devam etmezdi tedaviye.
Sadece şeyi çok net hatırlıyorum, transferden önceki son kontrolde rahim tam istedigimiz 3 çizgili demişti, hatta bana da göstermişti böyle ortasında yatak üç çizgi var gibiydi. Yine foruma bakmıştım 3 çizgi ne diye, yine benzer hiç bir vaka görmemiştim çok kafaya takmamak lazım. Sen ilaçlarını düzenli kullan, gerisi allahta ve doktorda.

Aynen haklisin tabi ki. Ama transferide 30 da ayarladi pco olduğu icin tüp bebek ilaclarida hortlatti daha cok. Rahim bizde o yuzden kalin oluyor biraz daha. Cok kalinlasinca adetim geliyor insallah ozamana kadar uygun ilerler. Kafaya takmaktan ziyade ne bilim işte aksilik olur diye endise ediyor insan. 3 cizgi de ne yahu hic duymadim

Hahaha çok iyiymiş Ben o progestan yerine karından prolutex diye bir iğne yaptım yine 10. Haftaya kadar hergün 2 iğne gerçekten çok yordu çok sıkılmıştım allahtan bitti Benim dr kalp atışı duyunca bıraktırmadı biraz daha bekledik ama sonunda kurtuldum şükürler olsun

Ben transferden sonra, progestanı fitil olarak kullanıyorum. Hem de çok fazla, günde 9 tane. Sabah öğle akşam, 3’er adet. O da çok yordu beni. 3 3 kullanmak cok rahatsızlık hissi veriyor. Hele bugun biraz alt tarafımda sızlama olmaya başladı, muhtemelen fitilden. Cumartesi pozitifi gördükten sonra ilk doktor kontrolume gidecegim. Belki orda fitil yerine baska bir şeye geçirirler.
Prolutex yakıyor muydu?

Yok prolutex çok hafifti hissetmiyordum bile prolutexin yanında progestan sabah akşam fitil kullanıyordum ki hala kullanıyorum ilaçlardan bi tek fitili bıraktırmadı ondan da çok sıkıldım sürekli bi ıslaklık hissi akıntı vs işe gidiyorum bi de habire wc ye git kontrol et falan zor oluyor bakalım progestanı da 12. Haftada bıraktırır heralde

Canım bu işler biraz yorucu oluyor malesef ben 8 saat Dr û beklediğimi bilirim. Dayanmak zorundasın. Ben adetimin 12. Günü yumurtalarımı topladı. 3 gün sonrada transfer edildi. Yumurtaların hızlı gelişiyor o zaman bir gün arayla çağırdığına göre kontrol altında tutmak için. Ordaki hemşireler inan artık bir uzman Dr gibiler herşeye hakimler özellikle Necmiye hanım ve Nurten hanım. Sen güven onlara herseyi de sor. Dr cevaplar. Sanırım çekiniyosun biraz

Canim doktorla gorusemiyomki ne yumurta sayimi ne gelisimi ile ilgili birsey demiyor ultrasonda dedi 1.30 da goruselim sonra gittigimdede hemsire cagircam dedi 5 dakika sonra simdi git persembe gel dedi

Canim doktorla gorusemiyomki ne yumurta sayimi ne gelisimi ile ilgili birsey demiyor ultrasonda dedi 1.30 da goruselim sonra gittigimdede hemsire cagircam dedi 5 dakika sonra simdi git persembe gel dedi
Çok mu hasta var ki. Ben hep görüşüyorum anlamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…