Canım banada söylemiyodu kaç yumurtam oldugunu ama elimdeki çizelgede yazıyordu kaç yumurtam oldugunu oradan takip ediyordum. Çok stres yapma bak sana zarar. Sakin olmaya çalışCanim belkide gidecek diye ilgisiz anlamadimko ne zaman opu yapilir kac yumurtam var durumum nasil hicbirsey bilmiyorum
Canımm ne yaptın aklım sendeKese 6.haftada 9mm olarak göründü perşembe 8 hafta oluyor normal şartlarda kese günlük 1 mm büyüme gösteriyormuş 20 mm üzerinde olursa kalp atışı duyuluyormuş bizimde herşey yolunda gittiyse normal olark büyüdüyse perşembe 21mm olmasını ve kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim
Tam da aklımdan geçiyordun bu kadar olurCanımm ne yaptın aklım sende
Amiiinn canım amiiinnTam da aklımdan geçiyordun bu kadar olurrandevum okul çıkışı ama içim içime sığmıyor Rabbim ferahlaydın hayırlı haberler almayı nasip etsin inş
Aynenn bende yazacaktım sen benden önce yazdın ☺boş gebelikle dış gebelik belirtileri neler dış gebelikte de kese görünüyor mu bende onu merak ediyorum pazartesi başka doktora gidecektim bi arkadaş kendi doktorunu arayıp sordu ona gidecektim oda kongreye gidecekmiş pazartesi gelecekmiş ihmal etmesin pazartesi geç olabilir gitsin başka doktora hemen demiş şaştım kaldım napsam bilemedimBoş gebelik yaşayan var mı arkadaşlar farklı bir belirtisi var mı?sadece kürtajla mı sonlandırılıyor..yaşayanlar varsa paylaşabilir mi tecrubelerini
Dualarım seninle canım hayırlı güzel haberlerle dön inşallahTam da aklımdan geçiyordun bu kadar olurrandevum okul çıkışı ama içim içime sığmıyor Rabbim ferahlaydın hayırlı haberler almayı nasip etsin inş
Yok canim su an stress yapmiyorum stress transferden sonra yaparimCanım banada söylemiyodu kaç yumurtam oldugunu ama elimdeki çizelgede yazıyordu kaç yumurtam oldugunu oradan takip ediyordum. Çok stres yapma bak sana zarar. Sakin olmaya çalış
Canım dış gebelikte kese rahim dışında bir yerde oluyor tüplerde mesela ve orada büyümeye devam ediyor normal hamilelik belirtileri var ama kese rahimde değil o biraz daha riskli.boş gebelikte kese oluşuyor ama içerisinde embriyo oluşmuyor yada gelişemiyorAynenn bende yazacaktım sen benden önce yazdın ☺boş gebelikle dış gebelik belirtileri neler dış gebelikte de kese görünüyor mu bende onu merak ediyorum pazartesi başka doktora gidecektim bi arkadaş kendi doktorunu arayıp sordu ona gidecektim oda kongreye gidecekmiş pazartesi gelecekmiş ihmal etmesin pazartesi geç olabilir gitsin başka doktora hemen demiş şaştım kaldım napsam bilemedim
O zaman benim dış gebelik değildir dimi yaa kese görünüyor dedi çünkiCanım dış gebelikte kese rahim dışında bir yerde oluyor tüplerde mesela ve orada büyümeye devam ediyor normal hamilelik belirtileri var ama kese rahimde değil o biraz daha riskli.boş gebelikte kese oluşuyor ama içerisinde embriyo oluşmuyor yada gelişemiyorne zor şeylermiş insan başına gelince anlıyor ben hiç bakmıyorum int.çok moralim bozuluyor hep olumsuz şeyler yazıyor ama eşim sürekli araştırıp uygun bir dille moralimi bozmadan bana anlatıyor
Amiiinn kuzum amiinn aynen öyle her doktor bi farklı söylüyor korkutuyoEvet canım benimde değerlerden ötürü dış gebelikten şüphelendiler ama kese görününce sadece boş gebelik seçeneği kaldı.Rabbimin ol demesiyle herşey sağlıkla keselerimizi doldursun bizi bilinmezlikten kurtarıp feraha erdirsin inş..bilinmezlik öyle zor öyle yıpratıcı ki...
Pazartesi gidecektim normalde şimdi tedirgin oldum yarın mı gitsem diye bide gitsem de yine bilinmez mi acaba diyorum o kadar zor durum kiEvet canım benimde değerlerden ötürü dış gebelikten şüphelendiler ama kese görününce sadece boş gebelik seçeneği kaldı.Rabbimin ol demesiyle herşey sağlıkla keselerimizi doldursun bizi bilinmezlikten kurtarıp feraha erdirsin inş..bilinmezlik öyle zor öyle yıpratıcı ki...
En son salı gitmiştim canım 1998 çıktı vajinal baktı küçük bi kese görünüyor dedi mm söylemediEn son bhcg değerin kaçtı 1500-2000 arası gorebiliyoruz keseyi demişti doktorumuz vajinal baktı 9mm bir kese gördü.bencede yarın git en azından kesenin oluştuğundan emin ol.dış gebelik şüphesinden kurtul.biliyorum çok yıprandım sende anlıyorum inş.tez zamanda kesin bir tanı koyarlar ve minik mucizelerimiz sağlıkla tutunmuş olurlar bize
O yüzden napsam bilemedimEn son salı gitmiştim canım 1998 çıktı vajinal baktı küçük bi kese görünüyor dedi mm söylemedi
Senün kaçtı betahcg ultrasonda 4 hafta 1 günlük demişti salı günO yüzden napsam bilemedim
TRANSLAKASYON VARYA BİZDE O YÖNDEN HASTA ÇIKTI ÜÇÜ DE . HASARLI YANİ . DAHA DA DENEYECEK GÜÇ YOKNesi var dediler hasta derlen hasarlı mı demek istedin neyse sabret bi sürü ileri teknoloji var onları denersin ümidini kaybetme olacak kavuşacaksınız bebeğinle inşallah
Dualarım seninle canımm hadi inşallah hayırlı müjdeli haberlerini bekliyoruzBenim keseyi görmem 6.haftaydı bugün 8+1 geldim şimdi hastaneye bekliyorum dua edin noluuurrr