- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Amiiinn canım amiinn inan artık olmadığına üzülmeyi bıraktım vardır bi hayır dedim normal hayatıma döndüm kendiliğinden sıfırlanır dedikleri için ama anormal bi şekilde olmaya devam edip de bilinmezliğe sürükledikleri için günlerdir stres sıkıntı inan deli gibi oldum bi an önce şu deyip nasıl müdahale olcaksa olsun istiyorumAnladım canım inş rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder, sağlıksız olan gebelikler böyle oluyor ben de yaşadım biliyorum o hissi, üzülme çok güzel günler yakın uzak değil bunlar imtihan kiminin zor kiminin kolay burada hepimizin duaları birbirimize geçiyor . İnanıyorum ben rabbim çabalarımızı boşa çıkarmayacak. Dualarımızdasın
Test günün geldi mi senin kaçıncı gün embriyosu ne zaman bakılcak dedi sen ne zaman baktın erken olmasın sakın.Maalesef sonucum negatif
Benim test günüm yarın,3. Gün embriyosu. Heyecandan dayanamayıp bu akşam 20:30 da gittim tahlil verdim sonuç 0.71Test günün geldi mi senin kaçıncı gün embriyosu ne zaman bakılcak dedi sen ne zaman baktın erken olmasın sakın.
Maalesef kısmette yokmuşCanımm
Yaa kacinci günunki? Hemen yelkenleri indirme dur bakimBenim test günüm yarın,3. Gün embriyosu. Heyecandan dayanamayıp bu akşam 20:30 da gittim tahlil verdim sonuç 0.71
Yarın test günüm diye sabah bir daha tahlil yaptıracağım ama hiç umut yok bence. Hayırlısı böyleymiş ilk denememdi, dondurulmuşlarımda var. Ama bu süreç çok yıpratıcı özellikle bayan için. İnsan kendini suçluyor tutmadı diye. Halbuki 10 gün boyu rapor aldım evden çıkmadım, ev işi yapmadım dikkat ettim hep. Ama napalım zamanı değilmiş
Kuzumm çok üzülfümmBenim test günüm yarın,3. Gün embriyosu. Heyecandan dayanamayıp bu akşam 20:30 da gittim tahlil verdim sonuç 0.71
Yarın test günüm diye sabah bir daha tahlil yaptıracağım ama hiç umut yok bence. Hayırlısı böyleymiş ilk denememdi, dondurulmuşlarımda var. Ama bu süreç çok yıpratıcı özellikle bayan için. İnsan kendini suçluyor tutmadı diye. Halbuki 10 gün boyu rapor aldım evden çıkmadım, ev işi yapmadım dikkat ettim hep. Ama napalım zamanı değilmiş
Bugün 11. Günüm, yarın sabah tüp bebek merkezinde yapacaklar tahlil onada bakacağım zaten test günüm. Allahtan umut kesilmez tabi ama napalım dondurulmuşlara bağlıycaz umudumuzu tekrar baştanYaa kacinci günunki? Hemen yelkenleri indirme dur bakim
Kısmet böyleymiş Allahın bir bildiği vardır napalımKuzumm çok üzülfümm
Evet söyler çünkü bize gideceğini söylemişti hatta transferime yetişemedi başka bir Prof yaptı transferi. İnşallah sana yetişir canım. Önemli olan ilaçların dozu, opu, ultrason kontrolleri. Transfer kolay bir işlem zatenİnsallah canim gitse soylerdi diye dusunuyorum ama bana temmuzda agustosta gel demisti agustostada bir ay izne cikacagini senden duymustim ondan cok guvenmiyorum
Ayneen öyle kuzum canı veren allaah alan yine allaah allahım sağlık versinKısmet böyleymiş Allahın bir bildiği vardır napalım
RABBIM hakkinda halinde en guzelini nasip eylesin insallah..Bugün 11. Günüm, yarın sabah tüp bebek merkezinde yapacaklar tahlil onada bakacağım zaten test günüm. Allahtan umut kesilmez tabi ama napalım dondurulmuşlara bağlıycaz umudumuzu tekrar baştan
Maalesef sonucum negatif
Kesinlikle öyle. Versede vermesede bir hayır vardır diyio önümüze bakmak lazımAyneen öyle kuzum canı veren allaah alan yine allaah allahım sağlık versin
Amin hepimize canımRABBIM hakkinda halinde en guzelini nasip eylesin insallah..
Maalesef sonucum negatif
Aynen öyle kuzum hayat devam ediyorr ne olursa olsunKesinlikle öyle. Versede vermesede bir hayır vardır diyio önümüze bakmak lazım
Ah canımBenim test günüm yarın,3. Gün embriyosu. Heyecandan dayanamayıp bu akşam 20:30 da gittim tahlil verdim sonuç 0.71
Ne güzel yazmışsınız içim ferahladı gerçekten. Burda umut eden herkes mutlulukla kavuşsun inşallah bebeklerine sağlıkla ve en kısa zamanda. Taze embriyoydu ve ilk tecrübe olduğu için hayal kırıklığı büyük oldu. Ama napalım kısmet zamanı değilmiş. Önümüze bakıcazcanım ya üzülme evet bir bildiği var Allahın. Hepimiz yaşıyoruz negatifleri maalesef. Bir zamanı var mutlaka. Yılmadan elimizden gelen ne varsa yapacağız takdir Allahın. Kendini suçlama boşuna. Bunun seninle ya da bir başkasıyla hiç ilgisi yok. Allahım ne zaman nasip ederse o zaman olacak. Evet çok zor süreç. Hepimiz için farklı ama birbirimize destek oluyoruz burada. En azından halimizden anlayan insanlar var. ne güzel :) Hem bak dondurulmuşların da varmış. En azından ilaçları tekrar kullanmadan deneme şansın olacak. Taze embriyoydu galiba senin. Dondurulmuşların şansı daha yüksek diyor herkes. Allahtan umut etmekten başka çaremiz yok.