- 2 Eylül 2019
- 349
- 355
Teşekkür ederim. Öyle gerçekten yeniden başlayıp bu sefer dondurulmuşlarımızı deneriz ne yapalım. Vazgeçmeden sabırla deneyeceğizAh canımvardır bunda da bir hayır.. demekki bu ay doğru zaman değilmiş.
Kendini hazır hissettiğinde, dondurulmuslarınla denersin. Hakkında hayırlısı
Ahh canım bende bi anlasam bu insanlar nasıl doktor oluyo nasıl prof oluyo artık beynim almıyo inan rabbime sığındım keseyi yaratan da o içini dolduran da nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah...
İşte canım benim anlam veremediğim herşey ortada sonuçlar az çok belli neden bu belirsizlik burda bile birçok şey öğrendik kesin şu diye neden denmiyo da böyle sürüncemede bırakıyorlar
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki direk negatif sonuç alıp değerler sıfırlandı belki bu kadar yıpranmazdık arada kalmak çok kötü ne var diyebiliyoruz ne de yok.var olması için dua ediyorum o minicik haliyle tutunma mücadelesi verdikçe içim eziliyor olumlu düşünüp dua ediyorum bolca ama birde madalyonun öbür yüzü var sağlıksız gelişme gösterdiği için boş kesede olabilir kendini herşeye hazırla dedi büyük bir imtihan Rabbim muvaffak eylesin bizleri..inşallah sana da bana da en kısa zamanda bir teşhis koyup feraha çıkarır Rabbim..gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin inş.Amiiinn canım amiinn inan artık olmadığına üzülmeyi bıraktım vardır bi hayır dedim normal hayatıma döndüm kendiliğinden sıfırlanır dedikleri için ama anormal bi şekilde olmaya devam edip de bilinmezliğe sürükledikleri için günlerdir stres sıkıntı inan deli gibi oldum bi an önce şu deyip nasıl müdahale olcaksa olsun istiyorum
Canım ben başta kullanmıştım çok kötü yapmıştı beni birini koldan yaptırmıştım hemşire göbeğin dinlensin biraz bi süre kola devam et demişti rabbim kolaylık versin inşallah canımKızlar, oksapar iğne kullanan var mı?
Benim göbeğim bu iğneden mosmor oldu artık, iğne yapacak yer kalmadı. Doktor 2 hafta daha kalp atışı duyana kadar devam dedi. Sakın ilaçlarını aksatma pozitif çıktı diye dedi.
Bu iğne koldan veya bacaktan da yapılıyor mu acaba?
Aynen canım benim amiiinn amiinn bende inan öyle düşündüm var bi hayır ama göremiyoruz rabbim göstersin inşallah sen ne durumdasınCanım seni öyle iyi anlıyorum ki direk negatif sonuç alıp değerler sıfırlandı belki bu kadar yıpranmazdık arada kalmak çok kötü ne var diyebiliyoruz ne de yok.var olması için dua ediyorum o minicik haliyle tutunma mücadelesi verdikçe içim eziliyor olumlu düşünüp dua ediyorum bolca ama birde madalyonun öbür yüzü var sağlıksız gelişme gösterdiği için boş kesede olabilir kendini herşeye hazırla dedi büyük bir imtihan Rabbim muvaffak eylesin bizleri..inşallah sana da bana da en kısa zamanda bir teşhis koyup feraha çıkarır Rabbim..gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin inş.
Karnım mosmor kalbinde duyduk ama hala devam ediyoruz hatta rapor çıkardık çünkü daha uzun zaman devam edilecekmiş bebeğimiz sağlıklı olsun da raxyım tabi. Sabır arkadaşım. Kucağımıza alınca geçecek inşallahKızlar, oksapar iğne kullanan var mı?
Benim göbeğim bu iğneden mosmor oldu artık, iğne yapacak yer kalmadı. Doktor 2 hafta daha kalp atışı duyana kadar devam dedi. Sakın ilaçlarını aksatma pozitif çıktı diye dedi.
Bende beklemedeyim perşembe günü kontrolüm var kalp atışlarını duyabilmişti umud ediyoruz ama boş kesede olabilir kendini herşeye hazırla dedi doktor.artık hayırlısı ile ne olacaksa olsun modundayım hem psikolojik hemde bedenen çok yıprandım Rabbim feraha çıkartsın inş.Aynen canım benim amiiinn amiinn bende inan öyle düşündüm var bi hayır ama göremiyoruz rabbim göstersin inşallah sen ne durumdasın
Sakin ol test günün gelince yeniden yap bazen yanlış sonuç olabilir miş hem dondurulmuş da varmış benim hem 3. Gün embriyosu hem de dondurulmuş yok hayırlısı buymuş demek Allah a tevekkül edelim .benim test günüm 24 eylül bakalım ne olacak!Benim test günüm yarın,3. Gün embriyosu. Heyecandan dayanamayıp bu akşam 20:30 da gittim tahlil verdim sonuç 0.71
Yarın test günüm diye sabah bir daha tahlil yaptıracağım ama hiç umut yok bence. Hayırlısı böyleymiş ilk denememdi, dondurulmuşlarımda var. Ama bu süreç çok yıpratıcı özellikle bayan için. İnsan kendini suçluyor tutmadı diye. Halbuki 10 gün boyu rapor aldım evden çıkmadım, ev işi yapmadım dikkat ettim hep. Ama napalım zamanı değilmiş
9 ay kullancaktım ben inşallah senin daha az sürer de bi an önce normale dönersin canımKızlar, oksapar iğne kullanan var mı?
Amiinn canım inşallah hayırlısı nasılsa tez vakitte rabbim onu yaşatsın bende çok yıprandımBende beklemedeyim perşembe günü kontrolüm var kalp atışlarını duyabilmişti umud ediyoruz ama boş kesede olabilir kendini herşeye hazırla dedi doktor.artık hayırlısı ile ne olacaksa olsun modundayım hem psikolojik hemde bedenen çok yıprandım Rabbim feraha çıkartsın inş.
Kese 6.haftada 9mm olarak göründü perşembe 8 hafta oluyor normal şartlarda kese günlük 1 mm büyüme gösteriyormuş 20 mm üzerinde olursa kalp atışı duyuluyormuş bizimde herşey yolunda gittiyse normal olark büyüdüyse perşembe 21mm olmasını ve kalp atışını duymayı nasip etsin RabbimAmiinn canım inşallah hayırlısı nasılsa tez vakitte rabbim onu yaşatsın bende çok yıprandımhaberdar et benide canım senin kese muayenesi ne zamandı kaç haftalık demişti ki perşembe kalp atışı belli olur muymuş
Hadi inşallah canım amiiinn amiinn güzel haberlere ihtiyacımız varKese 6.haftada 9mm olarak göründü perşembe 8 hafta oluyor normal şartlarda kese günlük 1 mm büyüme gösteriyormuş 20 mm üzerinde olursa kalp atışı duyuluyormuş bizimde herşey yolunda gittiyse normal olark büyüdüyse perşembe 21mm olmasını ve kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim
Iyilik canim ilk transfer kotu sonuclandi simdi ikinciyi beklyorum hayrlisi artik bende ekimde olucam haberleseriz :)2 adet 5.gün dondurulmuş embriyomuz var..ekim adetiyle transfer hazırlıklarına başlayacağım nasipse..yaşım 37 olduğu için ikisini de transfer ettireceğim..hayırlısı ile tutacak inşallah..beklemedeyim şuan..Teşekkür ederim bu arada sorduğunuz için..
Sizin durum nedir?
Insallah pozitifleri goruruz canimBenimde 30 unda :) hadi insallah
Umarım güzel sonuçlanır. Aynen öyle hayırlısı. Allahım bildiği bizim daha göremediğimiz bir hayır vardır. Sabah sakinleşmiş ve tamamen kabullenmiş olarak uyandım zaten. Tekrar bugün kan verdim test günüm diye. Aklımda kalmasın diye. Kısmet böyleymiş diyip yolumuza devam edelim mücadeleye devam :)Sakin ol test günün gelince yeniden yap bazen yanlış sonuç olabilir miş hem dondurulmuş da varmış benim hem 3. Gün embriyosu hem de dondurulmuş yok hayırlısı buymuş demek Allah a tevekkül edelim .benim test günüm 24 eylül bakalım ne olacak!
Benimde ilk transferim olumsuz sonuçlandı şimdi ikinciyi deneyeceğiz dondurulmuşlarla. Tarihimiz belli değil tabiIyilik canim ilk transfer kotu sonuclandi simdi ikinciyi beklyorum hayrlisi artik bende ekimde olucam haberleseriz :)
Gercekten baya fark var.. doktorun daha iyi bilir.Tedavi olduğum hastanede TSH m yüksek çıkmıştı ilaçlara baslayamadik doktor muayene ol dedi bugün başka bir hastanede verdim kan ve arada çok fark şuan napcagmi bilemedim başına gelen varmı böyle birşeyEki Görüntüle 2308801 Eki Görüntüle 2308804
Tedavine baslamadin oyleyse.. uzak yerde olunca zor.. hele benmki en guneydogu en bati arasi :) traansfer icin istanbula gidicem mecbuurBaşka şehire gidip geliyorum tüp bebek icin sonucu göstermedim ya napcagmi bilemedim