Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ah canım vardır bunda da bir hayır.. demekki bu ay doğru zaman değilmiş.
Kendini hazır hissettiğinde, dondurulmuslarınla denersin. Hakkında hayırlısı
Teşekkür ederim. Öyle gerçekten yeniden başlayıp bu sefer dondurulmuşlarımızı deneriz ne yapalım. Vazgeçmeden sabırla deneyeceğiz

Reactions: H M
Ahh canım bende bi anlasam bu insanlar nasıl doktor oluyo nasıl prof oluyo artık beynim almıyo inan rabbime sığındım keseyi yaratan da o içini dolduran da nasıl hayırlıysa öyle olsun inşallah...
İşte canım benim anlam veremediğim herşey ortada sonuçlar az çok belli neden bu belirsizlik burda bile birçok şey öğrendik kesin şu diye neden denmiyo da böyle sürüncemede bırakıyorlar
Canım seni öyle iyi anlıyorum ki direk negatif sonuç alıp değerler sıfırlandı belki bu kadar yıpranmazdık arada kalmak çok kötü ne var diyebiliyoruz ne de yok.var olması için dua ediyorum o minicik haliyle tutunma mücadelesi verdikçe içim eziliyor olumlu düşünüp dua ediyorum bolca ama birde madalyonun öbür yüzü var sağlıksız gelişme gösterdiği için boş kesede olabilir kendini herşeye hazırla dedi büyük bir imtihan Rabbim muvaffak eylesin bizleri..inşallah sana da bana da en kısa zamanda bir teşhis koyup feraha çıkarır Rabbim..gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı,hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin inş.

Bende hibor kullanıyorum göbekten heryerim çürük içinde birde progestan iğnem var ki o daha beter kalçaların topak topak oldu yağlı bir iğne erimiyor hemen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum yürürken bile batıyor artık..Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın çektiğimiz sıkıntıları unutturacak sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Canım ben başta kullanmıştım çok kötü yapmıştı beni birini koldan yaptırmıştım hemşire göbeğin dinlensin biraz bi süre kola devam et demişti rabbim kolaylık versin inşallah canım

Aynen canım benim amiiinn amiinn bende inan öyle düşündüm var bi hayır ama göremiyoruz rabbim göstersin inşallah sen ne durumdasın

Karnım mosmor kalbinde duyduk ama hala devam ediyoruz hatta rapor çıkardık çünkü daha uzun zaman devam edilecekmiş bebeğimiz sağlıklı olsun da raxyım tabi. Sabır arkadaşım. Kucağımıza alınca geçecek inşallah

Aynen canım benim amiiinn amiinn bende inan öyle düşündüm var bi hayır ama göremiyoruz rabbim göstersin inşallah sen ne durumdasın
Bende beklemedeyim perşembe günü kontrolüm var kalp atışlarını duyabilmişti umud ediyoruz ama boş kesede olabilir kendini herşeye hazırla dedi doktor.artık hayırlısı ile ne olacaksa olsun modundayım hem psikolojik hemde bedenen çok yıprandım Rabbim feraha çıkartsın inş.

Sakin ol test günün gelince yeniden yap bazen yanlış sonuç olabilir miş hem dondurulmuş da varmış benim hem 3. Gün embriyosu hem de dondurulmuş yok hayırlısı buymuş demek Allah a tevekkül edelim .benim test günüm 24 eylül bakalım ne olacak!

9 ay kullancaktım ben inşallah senin daha az sürer de bi an önce normale dönersin canım

Amiinn canım inşallah hayırlısı nasılsa tez vakitte rabbim onu yaşatsın bende çok yıprandım haberdar et benide canım senin kese muayenesi ne zamandı kaç haftalık demişti ki perşembe kalp atışı belli olur muymuş

Kese 6.haftada 9mm olarak göründü perşembe 8 hafta oluyor normal şartlarda kese günlük 1 mm büyüme gösteriyormuş 20 mm üzerinde olursa kalp atışı duyuluyormuş bizimde herşey yolunda gittiyse normal olark büyüdüyse perşembe 21mm olmasını ve kalp atışını duymayı nasip etsin Rabbim

Hadi inşallah canım amiiinn amiinn güzel haberlere ihtiyacımız var

Iyilik canim ilk transfer kotu sonuclandi simdi ikinciyi beklyorum hayrlisi artik bende ekimde olucam haberleseriz :)

Umarım güzel sonuçlanır. Aynen öyle hayırlısı. Allahım bildiği bizim daha göremediğimiz bir hayır vardır. Sabah sakinleşmiş ve tamamen kabullenmiş olarak uyandım zaten. Tekrar bugün kan verdim test günüm diye. Aklımda kalmasın diye. Kısmet böyleymiş diyip yolumuza devam edelim mücadeleye devam :)
Umarım sizinki tutunur ve dondurulmuşa gerek kalmaz canım

Reactions: H M
Tedavi olduğum hastanede TSH m yüksek çıkmıştı ilaçlara baslayamadik doktor muayene ol dedi bugün başka bir hastanede verdim kan ve arada çok fark şuan napcagmi bilemedim başına gelen varmı böyle birşey

Başka şehire gidip geliyorum tüp bebek icin sonucu göstermedim ya napcagmi bilemedim
Tedavine baslamadin oyleyse.. uzak yerde olunca zor.. hele benmki en guneydogu en bati arasi :) traansfer icin istanbula gidicem mecbuur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…