- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Ahh canım en iyisini yaparsın bizim mecburiyet yüzünden şu an eşimle ayrıyız tayin olduğu için evi ayarlayınca gelip beni alcakCanim yaa.. ben transferimi olup dönücem esimin yanina bu konuda birbirimize iyi gelecek olan tek ikimiziz... ailemde cok iyidir ama ben eşimsiz gecirmemek icin dönucem transferden bikac gun sora.. yanliz gecirmek istiyorum bu sureci.. sukünetle..
Yok ya doğru cikti ben yaptim yukardakini.. oda uzulenÜzülen surat yapmıştım da böyle bişey çıktı. Pardon canım. Anlaşılmadı sanırım.
Aa ayarlanmadi ondanmi? Bizimde ilk tayinde 1 hafta ayriligimiz olmustu mecbur.. insallah en kisa surede ayarlanir canim yaa senin icin en iyisini dilerim RabbimdenAhh canım en iyisini yaparsın bizim mecburiyet yüzünden şu an eşimle ayrıyız tayin olduğu için evi ayarlayınca gelip beni alcak
Amiiinn canım amiinn sağolasın sizlerden güzel haberler alalım motive olalım inşallahEvet canım hayırlısı böyleymiş demekkiAllah daha kötüsünden sakınsın. Herşeyde bir hayır vardır. Allahım daha güzel şeylerle karşılaştıracak inşallah.
Amiinn kuzum aynen ağrıya tayin olduk mecbur ev yok lojman daha açılmamış karışık işler hepsi üst üste geldiAa ayarlanmadi ondanmi? Bizimde ilk tayinde 1 hafta ayriligimiz olmustu mecbur.. insallah en kisa surede ayarlanir canim yaa senin icin en iyisini dilerim Rabbimden
Aa bize yakinsinz.. doğubeyazitmi yoksamAmiinn kuzum aynen ağrıya tayin olduk mecbur ev yok lojman daha açılmamış karışık işler hepsi üst üste geldi
Aaa sende mi ordasın yoksaAa bize yakinsinz.. doğubeyazitmi yoksam
Canım heyecan mutluluk içi içine sığmayan haller çok normal çok güzel şeyler hayırlısından versin rabbim daim olsun mutluluğun inşallah tez vakitteHeycanlanmiyim diyorum ama elinde olmuyor insanin ya.. mumkun oldugunca mesguliyet edinip az duşunmeye calisiyorum
Yoook ben vandayim ora bizim buraya 2 bucuk saat :)) orda esimin akrabasi var askeriyede.. insallah hayirlisiyla tez vakitte ayarlanir canimAaa sende mi ordasın yoksaevet canım doğubeyazıt dan ev bakıyoruz normalde gürbülak köyü lojmanı bekliyoruz
Yok ya ben heycanu bastirmak icin elimden geleni yapiyorum.. alistim sanirim biraz artik ne olursa o olacak gayri.Canım heyecan mutluluk içi içine sığmayan haller çok normal çok güzel şeyler hayırlısından versin rabbim daim olsun mutluluğun inşallah tez vakitte☺
Evet canım 4.7 çıkmış bugün ilaç verdi düşük dedi anlamadım ki neye göre veriyo ilacıZeynep canım değerin 1900 lerdeyken Progestan kaç çıkıyor hiç bakıldı mı
Kanaman falan olmadı mı bu süreçte hiçEvet canım 4.7 çıkmış bugün ilaç verdi düşük dedi anlamadım ki neye göre veriyo ilacı
Kuzum çok dusuk çıkmışEvet canım 4.7 çıkmış bugün ilaç verdi düşük dedi anlamadım ki neye göre veriyo ilacı
İşte oldu canım ayın 5 inde adet gibi oldu adet zamanımdı zaten doktor o zaman o kanamayla değerin sıfırlanmaya doğru düşer demişti ama ondan sonra iyice artmaya başladıKanaman falan olmadı mı bu süreçte hiç
İşte canım benim anlam veremediğim herşey ortada sonuçlar az çok belli neden bu belirsizlik burda bile birçok şey öğrendik kesin şu diye neden denmiyo da böyle sürüncemede bırakıyorlarKuzum çok dusuk çıkmış
Anladım canım inş rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder, sağlıksız olan gebelikler böyle oluyor ben de yaşadım biliyorum o hissi, üzülme çok güzel günler yakın uzak değil bunlar imtihan kiminin zor kiminin kolay burada hepimizin duaları birbirimize geçiyor . İnanıyorum ben rabbim çabalarımızı boşa çıkarmayacak. Dualarımızdasınİşte oldu canım ayın 5 inde adet gibi oldu adet zamanımdı zaten doktor o zaman o kanamayla değerin sıfırlanmaya doğru düşer demişti ama ondan sonra iyice artmaya başladı
Hani bazen biri devam edip biri düşüyor durumuysa inşallah sürpriz olur inşallah en hayırlısı en güzeli olur senin içinİşte canım benim anlam veremediğim herşey ortada sonuçlar az çok belli neden bu belirsizlik burda bile birçok şey öğrendik kesin şu diye neden denmiyo da böyle sürüncemede bırakıyorlar