Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canim yaa.. ben transferimi olup dönücem esimin yanina bu konuda birbirimize iyi gelecek olan tek ikimiziz... ailemde cok iyidir ama ben eşimsiz gecirmemek icin dönucem transferden bikac gun sora.. yanliz gecirmek istiyorum bu sureci.. sukünetle..
Ahh canım en iyisini yaparsın bizim mecburiyet yüzünden şu an eşimle ayrıyız tayin olduğu için evi ayarlayınca gelip beni alcak 😔

Ahh canım en iyisini yaparsın bizim mecburiyet yüzünden şu an eşimle ayrıyız tayin olduğu için evi ayarlayınca gelip beni alcak 😔
Aa ayarlanmadi ondanmi? Bizimde ilk tayinde 1 hafta ayriligimiz olmustu mecbur.. insallah en kisa surede ayarlanir canim yaa senin icin en iyisini dilerim Rabbimden

Aa ayarlanmadi ondanmi? Bizimde ilk tayinde 1 hafta ayriligimiz olmustu mecbur.. insallah en kisa surede ayarlanir canim yaa senin icin en iyisini dilerim Rabbimden
Amiinn kuzum aynen ağrıya tayin olduk mecbur ev yok lojman daha açılmamış karışık işler hepsi üst üste geldi😔

• Üzgünüm
Reactions: H M
Heycanlanmiyim diyorum ama elinde olmuyor insanin ya.. mumkun oldugunca mesguliyet edinip az duşunmeye calisiyorum

Heycanlanmiyim diyorum ama elinde olmuyor insanin ya.. mumkun oldugunca mesguliyet edinip az duşunmeye calisiyorum
Canım heyecan mutluluk içi içine sığmayan haller çok normal çok güzel şeyler hayırlısından versin rabbim daim olsun mutluluğun inşallah tez vakitte💕

• Beğen
Reactions: H M
Canım heyecan mutluluk içi içine sığmayan haller çok normal çok güzel şeyler hayırlısından versin rabbim daim olsun mutluluğun inşallah tez vakitte💕
Yok ya ben heycanu bastirmak icin elimden geleni yapiyorum.. alistim sanirim biraz artik ne olursa o olacak gayri.

İşte oldu canım ayın 5 inde adet gibi oldu adet zamanımdı zaten doktor o zaman o kanamayla değerin sıfırlanmaya doğru düşer demişti ama ondan sonra iyice artmaya başladı
Anladım canım inş rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip eder, sağlıksız olan gebelikler böyle oluyor ben de yaşadım biliyorum o hissi, üzülme çok güzel günler yakın uzak değil bunlar imtihan kiminin zor kiminin kolay burada hepimizin duaları birbirimize geçiyor . İnanıyorum ben rabbim çabalarımızı boşa çıkarmayacak. Dualarımızdasın

İşte canım benim anlam veremediğim herşey ortada sonuçlar az çok belli neden bu belirsizlik burda bile birçok şey öğrendik kesin şu diye neden denmiyo da böyle sürüncemede bırakıyorlar😔
Hani bazen biri devam edip biri düşüyor durumuysa inşallah sürpriz olur inşallah en hayırlısı en güzeli olur senin için

X