Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Hayırlısı olsun canım. Benden istememişti güncel rahim filmi

C chloen ve Minik57 tebrik ederim..inşallah sonuçlarınız katlana katlana artar ve sorunsuz bir şekilde keseyi görür, kalbi de duyarsınız..Allahım tamamına erdirsin..
meneksemelifim transferiniz hayırlı olsun..inşallah pozitif sonuçlar alanlar kervanına siz de katılırsınız..Bir güzel haber de sizden duyarız..

Kızlar 24 eylül test günüm önceki tedavimde hemen test yapmıştım bu sefer inatla 25 eylül ü bekleyip testi o zaman yapacağım eşim ve kızımla birlikte ne acelesi var tamam insan merak ediyor ama sonucun kesin olması gerek bir de bir sürü hormon alıyoruz vücuda Dr bile gününden ön

Cekip teste güveniyor ne diyim herkes için hayırlısı olsun!

[QUOTE="fadik1983, post: 61188837,

Önceki teste güvenmiyor hayırlısı ne ise o o olsun herkes için o kadar çok yoruldum ki ...

canım embryo sayısı olduğu zamanlarda 5.güne çok gitmiolar die biliorum genelde 3.günde transfer oluo yine doktor karar verio ama benim doktorum mesela riske atmıo
Evet ama bu merkezde 5. Güne gitmezse transfer olmuyo malesefo yüzden inşallah giderlerHayırlısı tabi nasip bakalım.
Hadi inşallah güzelce ilerlesinler kuzum
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun

Benim de kahverengi lekelerim devam ediyor aralıklı olarak, doktor sık olur demişti coraspirin de kullanıyorum. Siz de lekelenme hiç olmadı mı
Olmaz olur mu? İki kez lekelenme yaşadım hem de parlak kırmızı renkte. 2.den sonra koraspirini kesti doktorum hemen geçti lekelenme.

Çoook teşekkür ederizzz allahım herkese kalbine göre versinn

Olmaz olur mu? İki kez lekelenme yaşadım hem de parlak kırmızı renkte. 2.den sonra koraspirini kesti doktorum hemen geçti lekelenme.
Canım şükür sadece kahve gelip kesiliyor ,
Doktorum kese büyüdükçe olur dedi 12 haftaya kadar arada olur dedi , 6. Haftam inş kırmızıya dönmediği sürece korkma dediler , rabbim bizlere bağışlasın yavrularımızı.

Çok teşekkürler canım, inşallah hepimizden güzel haberler sırayla gelir

Hayırlısı olsun canım. Benden istememişti güncel rahim filmi
Ben de önceden yaptırmıştım ilk tedavim öncesinde sonra uç aşılama negatif üstüne tüp bebek ilk deneme pozitif,ikinci icin bu kadar uğraşacağım aklıma gelmezdi.Bakalim Aralık’ta başlarım tedaviye dondurulmusta pozitifi gormek daha yüksek ihtimal dedi ama ben artık inanamıyorum bu tedavim de çok umutluydu,hayırlısı tebrik ederim bu arada tekrardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…