Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

merhaba benimde 9 cmdi ilk denemede tuttu fakat 6 haftalık kaybettim ağrım çoktu benim ikinci denemeden önce doktorum önce yumurtaları topladı sonra 3 aylık geçici menapoza soktu bu hafta transfer oldum bencede ameliyat olmayın ameliyat son çare dedi benim doktorum
Ağrınız sürekli varmiydi yoksa hamileyken mi oldu acaba banada doktor dedi mesela normalde çok ağrın varmı die olmuyo benim sadece adet olacağım gün ağrım oluyo olduktan sonra geciyor

Canlar yaa bende vajinal jel pembe olarak geri geliyor normalmidir ya bazen turuncuya dönük değişik değişik 😂😂 bazen hiç gelmiyor

Merhaba kızlar bugün doktorumla görüştük o da çok şaşkın 6. Gun embriyosu neden tutmadı diye...dondurulmus transfer süreci 45 gun sürüyormuş ona göre zamanını ayarla dedi en az iki ay dinlenme su an,size bir şey soracağım rahim filmi yaptıran var böyle olumsuz sonuçlarda...Bana doktorum istersen cekelim dedi ama illa şart değil...Maliyeti de yüksek zaten dondurulmus öncesi yaptırsam mi etki eder mi bilemedim.Muhtemelen A
Ben dondurulmuş olucam kismetse oyle birsey yapmadik.nasip kismet iste vakti degilmis canm.. bende bekledim durdum transfere hazirlaniyorum suan

Ağrınız sürekli varmiydi yoksa hamileyken mi oldu acaba banada doktor dedi mesela normalde çok ağrın varmı die olmuyo benim sadece adet olacağım gün ağrım oluyo olduktan sonra geciyor
benim her gün ağrım oluyordu kaç cm sizinki benim 9cmdi geçici menapozla 4.5 cme indi ondan sonra embryo transferi yaptı çok öecbur kalmadıkça ameliyat olmayın bence yumurta rezervlerini mahvediomuş

Kozları çok olmuş yazmayalı pozitif alanları tebrik ederim,istemediğimiz şekilde sonuçlanan arkadaşlara da ümidimizi yitirmeyelim diyorum. Bu süreçte 5.gine embriyolarım gitmedi 3.gün olanlardan dondurulmuştu onlardan transfer edilecekti ancak doktorum o arada histereskopi tapmak istedi 1 hafta önce onu oldum şimdi rahim için ilaçlar kullanıyorum sonraki aşama transfer inşallah 🙏🏻

8. Günüm bugün çıktı çok şükür 5. Gün 1 adet transfer olmuştum Rabbim tamamına erdirsin

Eklentiler

• 20190917_070605.jpg
    20190917_070605.jpg
    24,8 KB · Görüntüleme: 24
Merhaba kızlar bugün doktorumla görüştük o da çok şaşkın 6. Gun embriyosu neden tutmadı diye...dondurulmus transfer süreci 45 gun sürüyormuş ona göre zamanını ayarla dedi en az iki ay dinlenme su an,size bir şey soracağım rahim filmi yaptıran var böyle olumsuz sonuçlarda...Bana doktorum istersen cekelim dedi ama illa şart değil...Maliyeti de yüksek zaten dondurulmus öncesi yaptırsam mi etki eder mi bilemedim.Muhtemelen A
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun. Benim de dondurulmuştu önce rahime çizzik atıldı bu tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Sonraki adetimle başlandı.ben rahim kalınlaşması için nar suyu da içtim. Rabbim nasip etmiş tuttu . Ama rahime çizik Rahmi yaralıyor ve tutunmayı kolaylaştıroyormuş. Doktoruna danış. İnşallah bu sefer tutar. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Dualarımdasınız.

Evet canım ben baya kullandım. Hormonları göre kullandırıyor sanırım yada ultrasona göre karar veriyor. Zorlu bi süreç seni bekliyor canım. Hep pozitif ol kötü bişey düşünme beslenmene dikkat et inşallah herşey yolunda gidecektir 😊
Canim bunyamin hocaya devam ediyonmu yoksa kadin dogumami gidiyon. Sanirim gebelikten sonrada ilac kullaniyorlar tup bebekte

Kızlar 24 eylül test günüm önceki tedavimde hemen test yapmıştım bu sefer inatla 25 eylül ü bekleyip testi o zaman yapacağım eşim ve kızımla birlikte ne acelesi var tamam insan merak ediyor ama sonucun kesin olması gerek bir de bir sürü hormon alıyoruz vücuda Dr bile gününden ön
Benim test günümde 24 Eylül,birlikte öğreneceğiz desene, ama ben o tarihe kadar sabreder miyim bilemeyeceğim 😍

Canim bunyamin hocaya devam ediyonmu yoksa kadin dogumami gidiyon. Sanirim gebelikten sonrada ilac kullaniyorlar tup bebekte
Canım ben burda devam ediyorum eşimin işi nedeniyle gidemiyorum. Progeston ve coraspın kullanıyorum. Burdaki Dr m 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi sonra bırakacaksın dedi. Ama Bünyamin beye de gitmek istiyorum fırsat olmuyo bir türlü uzak oldugu için kolay kolay şehir dışına çıkamıyorum

8. Günüm bugün çıktı çok şükür 5. Gün 1 adet transfer olmuştum Rabbim tamamına erdirsin
Ne güzeeel 😍 Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :)
Ben transferin 7. Günü yapmıştım silik çıkmıştı ikinci çizgi. Sonra her gün tekrarladım ama silik daha silik oldu hatta çizgi :KK43: yarın kan testi günüm bakalım ne çıkacak :)

X