Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar bugün transfer yapıldı,5. Gün iki tane orta kalite embriyo,moralimi bozsam mı bozmasam mı bilemedim ben ya
Niye bozuyorsun moralini Nasip ten öte ne var sen buna takılma iğneler varsa ilaçların saatine dikkat et görevlerini yerine getir gerisini mevlaya bırak benim embiyolarda grad2 idi 3. Gün transfer oldum senin gibi moralimi bozmıyorum birde seninkiler için tam olarak ne yazıyo kalite anlamında merak ettim . Bu kalitelier ile ilgili çok yazı okudum.

Günaydın kızlar, 22 ağustosta transferim olmuştu çok şükür 2 Eylülde pozitif sonuç aldım ama dünden beri kahverengi akıntı hiç kesilmiyor bir de sancıyla birlikte geliyor biraz ayakta olup dolaşsam akıntı geliyor. O yüzden daha çok dinlenmeye çalışıyorum ama bu akıntılar çok korkutuyor beni doktoruma sormuştum kırmızı kanama olursa hemen gel dedi ama bu durum da canımı çok sıkıyor 😢 benimle aynı durumda olan var mı ya da bu akıntılardan kurtulmuş olan

Günaydın kızlar, 22 ağustosta transferim olmuştu çok şükür 2 Eylülde pozitif sonuç aldım ama dünden beri kahverengi akıntı hiç kesilmiyor bir de sancıyla birlikte geliyor biraz ayakta olup dolaşsam akıntı geliyor. O yüzden daha çok dinlenmeye çalışıyorum ama bu akıntılar çok korkutuyor beni doktoruma sormuştum kırmızı kanama olursa hemen gel dedi ama bu durum da canımı çok sıkıyor 😢 benimle aynı durumda olan var mı ya da bu akıntılardan kurtulmuş olan
Günaydın. Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz

Dr a gitmedin mi ya da tüp bebek yapan Dr sorma imkanın yok mu bak ben yaşamadım hiç bir sor bakalım bize de yaz olmaz mı hayırlı haber bekliyoruz sendem.

Dr a gitmedin mi ya da tüp bebek yapan Dr sorma imkanın yok mu bak ben yaşamadım hiç bir sor bakalım bize de yaz olmaz mı hayırlı haber bekliyoruz sendem.
Geçen hafta keseyi görmek için gittim doktora o zaman da söyledim ama daha az oluyordu lekelenme doktorum da kırmızı kanaman olursa hemen gel kahverengiden çok korkma dedi ama artınca bu lekelenme hemşireyi aradım sordum o da ilaçlarına devam et kırmızıya dönerse hemen atla gel dedi ama benim elimde değil korkuyorum 🤷🏻‍♀️

Niye bozuyorsun moralini Nasip ten öte ne var sen buna takılma iğneler varsa ilaçların saatine dikkat et görevlerini yerine getir gerisini mevlaya bırak benim embiyolarda grad2 idi 3. Gün transfer oldum senin gibi moralimi bozmıyorum birde seninkiler için tam olarak ne yazıyo kalite anlamında merak ettim . Bu kalitelier ile ilgili çok yazı okudum.
Canım dördüncü gün embriyolar 1.ve 2. Kaliteydi,ilk defa 5.güne giden embriyolarım oldu, kalitesi 3BB yazıyor,embriyon ne iyi ne orta dedi,aslında 4.gün transfer edilse iyi kalite iki embriyo diyecektim☺️Doğru söylüyorsun anne Rahmi en iyi yer inşallah orda gelişirler,hepimizinki de güzel olur inşallah🙏🏻

Canim sen kac kutu hangi ilaclari ictin bana 3 kutu gonalf 450 verdi gunluk 175 vuruluyorum
Canım bana gonal f 900 lük 2 adet kullandırdı. 225 ile başladım. Menegon 75 iki kutu kullandım bide. Son 4 günde cetrodite kullandım en sonda çatlatma iğnesi kullandım

Canım dördüncü gün embriyolar 1.ve 2. Kaliteydi,ilk defa 5.güne giden embriyolarım oldu, kalitesi 3BB yazıyor,embriyon ne iyi ne orta dedi,aslında 4.gün transfer edilse iyi kalite iki embriyo diyecektim☺️Doğru söylüyorsun anne Rahmi en iyi yer inşallah orda gelişirler,hepimizinki de güzel olur inşallah🙏🏻
Kaliteleri iyi tabi inş tutacak sen olumsuz düşünme lütfen.

Merhaba kızlar bugün doktorumla görüştük o da çok şaşkın 6. Gun embriyosu neden tutmadı diye...dondurulmus transfer süreci 45 gun sürüyormuş ona göre zamanını ayarla dedi en az iki ay dinlenme su an,size bir şey soracağım rahim filmi yaptıran var böyle olumsuz sonuçlarda...Bana doktorum istersen cekelim dedi ama illa şart değil...Maliyeti de yüksek zaten dondurulmus öncesi yaptırsam mi etki eder mi bilemedim.Muhtemelen A

• Beğen
Reactions: H M
Kızlar yumişler toplandı :emir_bebek: 3 taneydi zaten 2 si olgunlaşmış işlem yapılacak. Nolur dua edin 5. Güne gitsinler. Yoksa herşey baştan başlayacak:silah:
canım embryo sayısı olduğu zamanlarda 5.güne çok gitmiolar die biliorum genelde 3.günde transfer oluo yine doktor karar verio ama benim doktorum mesela riske atmıo

Canim sana baya kullandirtmis ilac benimki simdilik daha az gunde 175 ml
Evet canım ben baya kullandım. Hormonları göre kullandırıyor sanırım yada ultrasona göre karar veriyor. Zorlu bi süreç seni bekliyor canım. Hep pozitif ol kötü bişey düşünme beslenmene dikkat et inşallah herşey yolunda gidecektir 😊

X