Ağrınız sürekli varmiydi yoksa hamileyken mi oldu acaba banada doktor dedi mesela normalde çok ağrın varmı die olmuyo benim sadece adet olacağım gün ağrım oluyo olduktan sonra geciyormerhaba benimde 9 cmdi ilk denemede tuttu fakat 6 haftalık kaybettim ağrım çoktu benim ikinci denemeden önce doktorum önce yumurtaları topladı sonra 3 aylık geçici menapoza soktu bu hafta transfer oldum bencede ameliyat olmayın ameliyat son çare dedi benim doktorum
Aaaay o kadar yakınmıTest gününden 15 gün sonra kese ve kalp atışı demişti doktorum bana
Ben dondurulmuş olucam kismetse oyle birsey yapmadik.nasip kismet iste vakti degilmis canm.. bende bekledim durdum transfere hazirlaniyorum suanMerhaba kızlar bugün doktorumla görüştük o da çok şaşkın 6. Gun embriyosu neden tutmadı diye...dondurulmus transfer süreci 45 gun sürüyormuş ona göre zamanını ayarla dedi en az iki ay dinlenme su an,size bir şey soracağım rahim filmi yaptıran var böyle olumsuz sonuçlarda...Bana doktorum istersen cekelim dedi ama illa şart değil...Maliyeti de yüksek zaten dondurulmus öncesi yaptırsam mi etki eder mi bilemedim.Muhtemelen A
benim her gün ağrım oluyordu kaç cm sizinki benim 9cmdi geçici menapozla 4.5 cme indi ondan sonra embryo transferi yaptı çok öecbur kalmadıkça ameliyat olmayın bence yumurta rezervlerini mahvediomuşAğrınız sürekli varmiydi yoksa hamileyken mi oldu acaba banada doktor dedi mesela normalde çok ağrın varmı die olmuyo benim sadece adet olacağım gün ağrım oluyo olduktan sonra geciyor
Öyle imiş canım inşallah :)Aaaay o kadar yakınmı
Benimde aynı canimCanlar yaa bende vajinal jel pembe olarak geri geliyor normalmidir ya bazen turuncuya dönük değişik değişikbazen hiç gelmiyor
Canım öncelikle büyük geçmiş olsun. Benim de dondurulmuştu önce rahime çizzik atıldı bu tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Sonraki adetimle başlandı.ben rahim kalınlaşması için nar suyu da içtim. Rabbim nasip etmiş tuttu . Ama rahime çizik Rahmi yaralıyor ve tutunmayı kolaylaştıroyormuş. Doktoruna danış. İnşallah bu sefer tutar. Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin. Dualarımdasınız.Merhaba kızlar bugün doktorumla görüştük o da çok şaşkın 6. Gun embriyosu neden tutmadı diye...dondurulmus transfer süreci 45 gun sürüyormuş ona göre zamanını ayarla dedi en az iki ay dinlenme su an,size bir şey soracağım rahim filmi yaptıran var böyle olumsuz sonuçlarda...Bana doktorum istersen cekelim dedi ama illa şart değil...Maliyeti de yüksek zaten dondurulmus öncesi yaptırsam mi etki eder mi bilemedim.Muhtemelen A
Canim bunyamin hocaya devam ediyonmu yoksa kadin dogumami gidiyon. Sanirim gebelikten sonrada ilac kullaniyorlar tup bebekteEvet canım ben baya kullandım. Hormonları göre kullandırıyor sanırım yada ultrasona göre karar veriyor. Zorlu bi süreç seni bekliyor canım. Hep pozitif ol kötü bişey düşünme beslenmene dikkat et inşallah herşey yolunda gidecektir
Maşallah hayırlı olsun canım8. Günüm bugün çıktı çok şükür 5. Gün 1 adet transfer olmuştum Rabbim tamamına erdirsin
Benim test günümde 24 Eylül,birlikte öğreneceğiz desene, ama ben o tarihe kadar sabreder miyim bilemeyeceğimKızlar 24 eylül test günüm önceki tedavimde hemen test yapmıştım bu sefer inatla 25 eylül ü bekleyip testi o zaman yapacağım eşim ve kızımla birlikte ne acelesi var tamam insan merak ediyor ama sonucun kesin olması gerek bir de bir sürü hormon alıyoruz vücuda Dr bile gününden ön
canim sen bugun doktora gidecektinMaşallah hayırlı olsun canım
Tebrik ederim, hayırlı olsun8. Günüm bugün çıktı çok şükür 5. Gün 1 adet transfer olmuştum Rabbim tamamına erdirsin
Darısı başımızaTebrik ederim, hayırlı olsun
Sabır sabir sabır taşına döndükBenim test günümde 24 Eylül,birlikte öğreneceğiz desene, ama ben o tarihe kadar sabreder miyim bilemeyeceğim
Canım ben burda devam ediyorum eşimin işi nedeniyle gidemiyorum. Progeston ve coraspın kullanıyorum. Burdaki Dr m 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi sonra bırakacaksın dedi. Ama Bünyamin beye de gitmek istiyorum fırsat olmuyo bir türlü uzak oldugu için kolay kolay şehir dışına çıkamıyorumCanim bunyamin hocaya devam ediyonmu yoksa kadin dogumami gidiyon. Sanirim gebelikten sonrada ilac kullaniyorlar tup bebekte
Ne güzeeel8. Günüm bugün çıktı çok şükür 5. Gün 1 adet transfer olmuştum Rabbim tamamına erdirsin