Haha evet aynen canım. Sen tabi yine de doktora görün. İyi olur. Ağrı kesici bana da çok normal gelmedi ama vardır bi bildikleri. Opu sonrası ağrı olabilir diye vermiştir belki. Müdahele de edecekseBelkide okadar yumurta cikti ki tavuk olsa olurdü hormon yuksekligindenduzen sasmasi normal belkide.. ben kendim doktora gidip bakinicam yinede anormal durum varmi diye kafami kurcalamasindansa... hafta ici gidicem.
Agri kesici opudan sora parol yazmisti dojtor bana sadece. Kullanmadim ben ama cok sorasi bas agrilarimdan dolayi majezik yuttum. Nabim mecbur kaldim
Transferde ertelenince sal gitsin dedim:
Aynen opudan sora ağrin olur diye vermistir. Simdide olursa diye vermis olabilir hickulladigim icin etkisini bilmiyorum tabiHaha evet aynen canım. Sen tabi yine de doktora görün. İyi olur. Ağrı kesici bana da çok normal gelmedi ama vardır bi bildikleri. Opu sonrası ağrı olabilir diye vermiştir belki. Müdahele de edeceksehayırlısı bakalım.
En zoru bu belirsizlik Rabbim en kısa zamanda ferahlatsınSlm kizlar Bugün ki sonucum 741 profa .gittim o bile şaşkın yani rahimde polip var dedi muhtemel o yüzden tutmamıştır dedi sonra dış gebelik olabilir yada geç döllenmiş olabilir yada iki tane olup biri düşmüş biri kalmış olabilir dedi artık kafam almıyo yani salı netleşir dedi profesör bile net birşey söylemiyosa ben daha napcam bilmiyom
Aminn canım aynenEn zoru bu belirsizlik Rabbim en kısa zamanda ferahlatsın
Süperrrr16. Gün değerim 377 çıktı
Harika darısı başıma son 10 gün...16. Gün değerim 377 çıktı
16. Gün değerim 377 çıktı
Zeynep sen ne yaptin canimSüperrrrmaşallah kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben bekliyorum canım salı gün netleşcek inşallah cuma gitmiştim en sonZeynep sen ne yaptin canim
Bebeeğim çok teşekkür ederimmSüperrrrmaşallah kuzum sağlıkla ilerlesin inşallah
Rabim gonlune gore versin ferahlik nasip etsin insallah canimBen bekliyorum canım salı gün netleşcek inşallah cuma gitmiştim en son
tebrikler cnm16. Gün değerim 377 çıktı
Amiinn canım sağolasınRabim gonlune gore versin ferahlik nasip etsin insallah canim
İnşallaaah kuzummHarika darısı başıma son 10 gün...
16. Gün değerim 377 çıktı
Kızlar bugün transfer yapıldı,5. Gün iki tane orta kalite embriyo,moralimi bozsam mı bozmasam mı bilemedim ben ya
Sağol kuzumm benimmÇok güzel canım katlanarak gitsin inşallah