Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

aynen cnm çikolata kisti olduğu için bende çok iyi biliorum maalesef
Merhaba Benimde çikolata kistim var ve yeni başlıyorum tüp bebek tedavisine bu kist yüzünde tek tupumu kaybettim ve baya büyük benimkisi doktorum önce alabiliriz sonra tedavi dedi ama ben önce tüp bebek ten yanayım çünkü zarar görecek yumurta larım biliyorum sizin ne kadar kistiniz ve tedavide hangi asamadiniz

Merhaba Benimde çikolata kistim var ve yeni başlıyorum tüp bebek tedavisine bu kist yüzünde tek tupumu kaybettim ve baya büyük benimkisi doktorum önce alabiliriz sonra tedavi dedi ama ben önce tüp bebek ten yanayım çünkü zarar görecek yumurta larım biliyorum sizin ne kadar kistiniz ve tedavide hangi asamadiniz
merhaba benimde 9 cmdi ilk denemede tuttu fakat 6 haftalık kaybettim ağrım çoktu benim ikinci denemeden önce doktorum önce yumurtaları topladı sonra 3 aylık geçici menapoza soktu bu hafta transfer oldum bencede ameliyat olmayın ameliyat son çare dedi benim doktorum

Ya kizlar benim 2nci hastaligim transfer icin ilaclara basladim ama kafami birsey kurcaliyor.
Adetim biraz az geliyor grip olmustum tam olmadan once stresmi yaptm ilaclarmi kesti blmiyorum. Hafta sonu da dojtora ulasmam zor.. az geliyor ilac kullanmaya basladim ama olumsuz etkisi olurmu bu durumun ya.

Takıldı durdu kafama..
Tup bebektrn sonra ilk hastaligim normal oldu ama ikinci az.. hic boyle olan oldumu..
Doktoru aradiginda lekelenmeyude 1.nci gunu sayiyoruz dedi ama cogalir diye umdum lekelenme degil ama az yani diger aylarima nazaran.

Takıldı durdu kafama..
Tup bebektrn sonra ilk hastaligim normal oldu ama ikinci az.. hic boyle olan oldumu..
Doktoru aradiginda lekelenmeyude 1.nci gunu sayiyoruz dedi ama cogalir diye umdum lekelenme degil ama az yani diger aylarima nazaran.
Canım ilaçlardan çok normal. Ben de geçen ay neredeyse adet olmadım. 1 gün sürdü ve sadece lekelenme şeklindeydi. Adetime de normalde bir hafta vardı. Doktorum normal dedi ilaçlardandır dedi. Daha önce de hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ben daha iğnelere başlamamıştım ama. Sen de doktora sor mutlaka ama normal bence böyle şeyler oluyor. İlaçlar malesef bütün düzenimizi alt üst ediyor.
Ben de bir şey sorayım opu öncesi Brufen retard kullanan var mı? Ben kullanıyorum şu an da ağrı kesici gibi bir ilaç. Yumurtaları olumsuz etkilemez mi? Kullanan var mı?

• Beğen
Reactions: H M
Canım ilaçlardan çok normal. Ben de geçen ay neredeyse adet olmadım. 1 gün sürdü ve sadece lekelenme şeklindeydi. Adetime de normalde bir hafta vardı. Doktorum normal dedi ilaçlardandır dedi. Daha önce de hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ben daha iğnelere başlamamıştım ama. Sen de doktora sor mutlaka ama normal bence böyle şeyler oluyor. İlaçlar malesef bütün düzenimizi alt üst ediyor.
Ben de bir şey sorayım opu öncesi Brufen retard kullanan var mı? Ben kullanıyorum şu an da ağrı kesici gibi bir ilaç. Yumurtaları olumsuz etkilemez mi? Kullanan var mı?
Belkide okadar yumurta cikti ki tavuk olsa olurdü hormon yuksekliginden:KK70: duzen sasmasi normal belkide.. ben kendim doktora gidip bakinicam yinede anormal durum varmi diye kafami kurcalamasindansa... hafta ici gidicem.
Agri kesici opudan sora parol yazmisti dojtor bana sadece. Kullanmadim ben ama cok sorasi bas agrilarimdan dolayi majezik yuttum. Nabim mecbur kaldim
Transferde ertelenince sal gitsin dedim:

X