süperr tebriklerKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Kızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Canim tek mi çift mi transferdi birde kaçıncı gün embriyosuyduKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Maşallah süperKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Değerim 176 çıktıııı inanamıyorumon kez baktım yanlışmı diye
Kızlar ikinizi de tebrik ederimKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Çok teşekkür ederiz kuzumm yarına bir artış daha bakalım içime su serpilsinKızlar ikinizi de tebrik ederimAllah daim etsin
İnşallah canım artar hiç merak etmeÇok teşekkür ederiz kuzumm yarına bir artış daha bakalım içime su serpilsin
5.gün embriyosuydu. Tek embriyo canımCanim tek mi çift mi transferdi birde kaçıncı gün embriyosuydu
Çok teşekkür ederiz kuzumm yarına bir artış daha bakalım içime su serpilsin
14. Günündü o 16. Günüde 350 yi görürsek artışlar iyi gidiyor olucakArtar tabi, değerin çok güzelallah tamamına erdirsin inşallah
İnşallah canım artar hiç merak etmeDualarımız sizinle.
Merhaba Benimde çikolata kistim var ve yeni başlıyorum tüp bebek tedavisine bu kist yüzünde tek tupumu kaybettim ve baya büyük benimkisi doktorum önce alabiliriz sonra tedavi dedi ama ben önce tüp bebek ten yanayım çünkü zarar görecek yumurta larım biliyorum sizin ne kadar kistiniz ve tedavide hangi asamadinizaynen cnm çikolata kisti olduğu için bende çok iyi biliorum maalesef
5.gün embriyosuydu. Tek embriyo canım
[/QU çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin
Maşallah Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
merhaba benimde 9 cmdi ilk denemede tuttu fakat 6 haftalık kaybettim ağrım çoktu benim ikinci denemeden önce doktorum önce yumurtaları topladı sonra 3 aylık geçici menapoza soktu bu hafta transfer oldum bencede ameliyat olmayın ameliyat son çare dedi benim doktorumMerhaba Benimde çikolata kistim var ve yeni başlıyorum tüp bebek tedavisine bu kist yüzünde tek tupumu kaybettim ve baya büyük benimkisi doktorum önce alabiliriz sonra tedavi dedi ama ben önce tüp bebek ten yanayım çünkü zarar görecek yumurta larım biliyorum sizin ne kadar kistiniz ve tedavide hangi asamadiniz
Canım ilaçlardan çok normal. Ben de geçen ay neredeyse adet olmadım. 1 gün sürdü ve sadece lekelenme şeklindeydi. Adetime de normalde bir hafta vardı. Doktorum normal dedi ilaçlardandır dedi. Daha önce de hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ben daha iğnelere başlamamıştım ama. Sen de doktora sor mutlaka ama normal bence böyle şeyler oluyor. İlaçlar malesef bütün düzenimizi alt üst ediyor.Takıldı durdu kafama..
Tup bebektrn sonra ilk hastaligim normal oldu ama ikinci az.. hic boyle olan oldumu..
Doktoru aradiginda lekelenmeyude 1.nci gunu sayiyoruz dedi ama cogalir diye umdum lekelenme degil ama az yani diger aylarima nazaran.
Belkide okadar yumurta cikti ki tavuk olsa olurdü hormon yuksekligindenCanım ilaçlardan çok normal. Ben de geçen ay neredeyse adet olmadım. 1 gün sürdü ve sadece lekelenme şeklindeydi. Adetime de normalde bir hafta vardı. Doktorum normal dedi ilaçlardandır dedi. Daha önce de hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ben daha iğnelere başlamamıştım ama. Sen de doktora sor mutlaka ama normal bence böyle şeyler oluyor. İlaçlar malesef bütün düzenimizi alt üst ediyor.
Ben de bir şey sorayım opu öncesi Brufen retard kullanan var mı? Ben kullanıyorum şu an da ağrı kesici gibi bir ilaç. Yumurtaları olumsuz etkilemez mi? Kullanan var mı?