Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Oylemi.. carpinti bas agrisi filan oluyormus ta. Okudum vardi
Benm opum gecti zaten dondurulmus olucam da.. ohss den sora nefesle ilgiki skntlar yasadm bas agrisi flanda cok cektim. O yuzden yinemi aynisi olur diye endise ettim.
Tabi oncekileri asiri hormon yuksekligidnen yasadim

Yok canım ya endişelenme bence bir yan etkisi yok onun. Herkeste aynı olmaz tabi de bence genel olarak sıkıntılı bir ilaç değil gibi. Ben de zaten dondurulmuş transferi olcak o yüzden sanırım kullanacağım daha.

Tamam sagolun canim.cvp yazan herkese.
Bende de olmaz insallah..

Kızlar transferinin 4. Günü az önce peçete pembemsi tortu geldi jeli tortusu normalde beyazdi. Hafif bembemsi geldi nolur yerleşme deyin

Allah allah.. adette olmadin dimi.. insallah normal gebeliktir bekledigine deger uzulme biraz bekle bakalim canim
Ben dondurulmus transfer hazırlığına başladığımız günden beri kullanıyorum canım.
Bugun transferimin 8.günü, bakalım ne zaman bıraktıracaklar
8. Haftadayım gala bolca kullanıyorum tüm ilaç ve iğneleri

Reactions: H M
Kızlar transferinin 4. Günü az önce peçete pembemsi tortu geldi jeli tortusu normalde beyazdi. Hafif bembemsi geldi nolur yerleşme deyin

Benden transferden sonra 6. -7. Gün falan kahvrrengi gelmişti hemşireyi aramıştım hemen adet mi oluyorum diye, olmuyosun diyemem ama tahriş olmuş da olabilir ya da yerleşme de olabilir beklicez mecbur dedi sonrasında daha dikkatli daha yavaş yaptım jeli geçmişti kahverengilik ama şimdi yine ara ara oluyor doktorum da kırmızı akıntın olursa ara bizi yoksa korkma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…