Oylemi.. carpinti bas agrisi filan oluyormus ta. Okudum vardiBen de estrofem kullandım ama tedaviden önce. Yani baya oldu bırakalı. Tabi opu sonrası ne olur bilmiyorum. Çünkü daha iki kutu var elimde. Doktor aldırdığına göre tekrar kullan diyecek. Ben bir yan etkisini görmedim ama bu arada.
Bende kullandım canım sıkıntı olmasaydı keseyi görünceye kadar da kullancaktımKizlar estrofemi herkes kullandimi..
Onun yerine baska birseymi kullandinu acaba..
Tamm insallah.. icim rahatladi biraz..Bende kullandım canım sıkıntı olmasaydı keseyi görünceye kadar da kullancaktım
Yok canım ya endişelenme bence bir yan etkisi yok onun. Herkeste aynı olmaz tabi de bence genel olarak sıkıntılı bir ilaç değil gibi. Ben de zaten dondurulmuş transferi olcak o yüzden sanırım kullanacağım daha.Oylemi.. carpinti bas agrisi filan oluyormus ta. Okudum vardi
Benm opum gecti zaten dondurulmus olucam da.. ohss den sora nefesle ilgiki skntlar yasadm bas agrisi flanda cok cektim. O yuzden yinemi aynisi olur diye endise ettim.
Tabi oncekileri asiri hormon yuksekligidnen yasadim
Tamam sagolun canim.cvp yazan herkese.Yok canım ya endişelenme bence bir yan etkisi yok onun. Herkeste aynı olmaz tabi de bence genel olarak sıkıntılı bir ilaç değil gibi. Ben de zaten dondurulmuş transferi olcak o yüzden sanırım kullanacağım daha.
Kizlar estrofemi herkes kullandimi..
Onun yerine baska birseymi kullandinu acaba..
Allah allah.. adette olmadin dimi.. insallah normal gebeliktir bekledigine deger uzulme biraz bekle bakalim canim
8. Haftadayım gala bolca kullanıyorum tüm ilaç ve iğneleriBen dondurulmus transfer hazırlığına başladığımız günden beri kullanıyorum canım.
Bugun transferimin 8.günü, bakalım ne zaman bıraktıracaklar
Kızlar transferinin 4. Günü az önce peçete pembemsi tortu geldi jeli tortusu normalde beyazdi. Hafif bembemsi geldi nolur yerleşme deyin
Tebrikler hayırlı olsunDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorumon kez baktım yanlışmı diye
gözün aydın cnm üzülmüştün baya çok artmadı diyeDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorumon kez baktım yanlışmı diye
Evet kuzumm yaaaa bugün o 83 denen hastameye tekrar gittim biranda bögle bir sonuç görünce inanamadım yanlışmı girdiler diye sorguladım yemin ederim on kez baktımgözün aydın cnm üzülmüştün baya çok artmadı diye
Teşekkğr ederimTebrikler hayırlı olsun
Tebrik ederim, gözün aydınEvet kuzumm yaaaa bugün o 83 denen hastameye tekrar gittim biranda bögle bir sonuç görünce inanamadım yanlışmı girdiler diye sorguladım yemin ederim on kez baktım
Çoook sevindim canım sağlıkla katlanıp ilerlesin miniğin inşallahDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorumon kez baktım yanlışmı diye
Tamam tsk ederim8. Haftadayım gala bolca kullanıyorum tüm ilaç ve iğneleri
Bi inceleyeyim onu da. Tşk ederimBen hiç kullanmadım canım sanırım onun yerine climara forte kullanıyorum, içerikleri aynı mı bilmiyorum ama