- 22 Ağustos 2015
- 29.575
- 86.171
Cok heycanlii :):)) sevindim adina hadi insallah artarDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorum on kez baktım yanlışmı diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok heycanlii :):)) sevindim adina hadi insallah artarDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorum on kez baktım yanlışmı diye
Teşekkür ederim kuzummmÇoook sevindim canım sağlıkla katlanıp ilerlesin miniğin inşallah ☺
Hadi gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşallahDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorum on kez baktım yanlışmı diye
Amiin kuzumm yarında ikiye katladımı dahada rahatlicam her kan verişimde korku giriyor içimeHadi gözün aydın canım çok sevindim hayırlı olsun kucağına almak nasip olsun inşallah ❤
Ya çok mutlu oldum maşallah sanaDeğerim 176 çıktıııı inanamıyorum on kez baktım yanlışmı diye
Aay kuzumm çok teşekkür ederim yarında katlanırsa iyice rahatlicamYa çok mutlu oldum maşallah sana
Canim sen naptin sonuclarin ciktimiTebrik ederim, gözün aydın
Canım 7.gün 72.1 çıktıCanim sen naptin sonuclarin ciktimi
Canım hayırlısıyla inşallah katlanmıştır,dualarımız seninleCanım 7.gün 72.1 çıktı
Bugun 9.gün, kan vermeye geldim bekliyorum. İnsallah katlanmıştır
12. gunu bekleyemedin di mi :) ben inaniyorum katlandiğina hayirlisi olsun insallahCanım 7.gün 72.1 çıktı
Hadi güzel sonuçlar yaz canımCanım 7.gün 72.1 çıktı
Maşallah katlanmistir inşallah kaçıncı gün embriyo benimde pazartesi 7. Gün olacak idrar testi yapmayı dusunuyorumCanım 7.gün 72.1 çıktı
Ohh maşallah canım süperKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Çok çooook güzel. Harikaaa :)))) Tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim:)Kızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Çok güzel hayırlı olsunKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Ohh maşallah canım süper
Çok çooook güzel. Harikaaa :)))) Tebrik ediyorum sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim:)
Ayy cok tesekkur ederim cok heyecanlandım.Çok güzel hayırlı olsun
Çok güzel daim olsun canımmmKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?
Amin aminAyy cok tesekkur ederim cok heyecanlandım.
Darısı hepimizin başına. Umarım en kısa zamanda hayırlısıyla kucağımıza alabiliriz bebeklerimizi
Oo hadi masallah yaa iyi artmisss bebisin seninle insallah gozunaydin canimmKızlar 221.9 çıktı
7.gün 72.1
9.gün 221.9
Yükseliş nasıl?