- 24 Nisan 2014
- 547
- 692
Canım senin iki embriyo mu konulmuştu,benim ilk değerim 148 sonraki 187 idi kimyasal ya da dış gebelik denildi maşallah da normal hamilelik yaşadımAmiiinn canım amiiinn sağolasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin iki embriyo mu konulmuştu,benim ilk değerim 148 sonraki 187 idi kimyasal ya da dış gebelik denildi maşallah da normal hamilelik yaşadımAmiiinn canım amiiinn sağolasın
Kuzum heveslenmiyorum ama aynen dediğin gibi rabbimden de ümidimi kesmiyorum hayırlısı diyorum hep rabbim hiç ummadığımız sevinçler yaşatsın bizede herkesede inşallahKızım embriyo bölünmesi rastlanabilen bir durum. Allahtan ümit kesilmez. Sana tavsiyem kötüyü düşünme ama kendini çok da heveslendirme.
Yok canım tek embriyo ama işte ilaçlarımı bıraktım pıhtılaşma için pozitifi alınca oksapara başlatmıştı doktor hepsini bıraktım öyle bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım senin iki embriyo mu konulmuştu,benim ilk değerim 148 sonraki 187 idi kimyasal ya da dış gebelik denildi maşallah da normal hamilelik yaşadım
yok canım karıştırdın daha ben yeni adet olucam yarın :)sizinle aynı gündü transferimiz inşallah olumlu sonuç alırsınız
yanlış mesajı almışım da Afikh ile aynı gündü bizim transferimiz ama olsun siz de olumlu sonuç alırsınız inşallah sonundayok canım karıştırdın daha ben yeni adet olucam yarın :)
amin allah söyletmiştir inşalla:) canım senin test sonucun ne çıktıyanlış mesajı almışım da Afikh ile aynı gündü bizim transferimiz ama olsun siz de olumlu sonuç alırsınız inşallah sonunda
Sonuç henüz çıkmadı ama lekelenmem oldu. Adet sancım da yoğunlaştı.yanlış mesajı almışım da Afikh ile aynı gündü bizim transferimiz ama olsun siz de olumlu sonuç alırsınız inşallah sonunda
ne zmn yaptırmıştın testi ay brklemekde zor iki saatte çıkıo geneldeSonuç henüz çıkmadı ama lekelenmem oldu. Adet sancım da yoğunlaştı.
Başından sonuna kadar heyecanlı bi süreç rabbim yardımcınız olsun inşallah gönlünüzce olsun☺Hastaligim ilk günü.
Biz de maratona basliyoruz transfer maratonu..
Cok heycanliymis yahu niye bu kadar heycanlandimki ben
Zeynepcim yani dondurulmusu beklemek daha heycanliymis :))Başından sonuna kadar heyecanlı bi süreç rabbim yardımcınız olsun inşallah gönlünüzce olsun☺
Aynen canım ona katılıyorum benimde ilkde taze transferdi birsey anlamadan sonuç zamanı gelmişti şimdi bunda günler geçtikce sanki doğumu bekler gibi oluyo apayrı bi heyecan ☺Zeynepcim yani dondurulmusu beklemek daha heycanliymis :))
Yani taze olcagimi düsunsügum zaman bu kadar heycanli degildim gercekten..
Insallah herkesin icin..aminnn cumlemizee
Cok beklenince 9 aydan once doğuruyor insan zaten insallah seninde sonuclar bir an evvel netleşir canimAynen canım ona katılıyorum benimde ilkde taze transferdi birsey anlamadan sonuç zamanı gelmişti şimdi bunda günler geçtikce sanki doğumu bekler gibi oluyo apayrı bi heyecan ☺
Amiiinn canımm inşallahCok beklenince 9 aydan once doğuruyor insan zaten insallah seninde sonuclar bir an evvel netleşir canim
Hayırlısı olsun ya şu an seni o kadar iyi anlıyorum en zor olan durumdasın bi arada bi derede ne kesin olarak yok diyebiliyorsun ne de var aynı benim yaşadığım durum daha hala hamileyim diyemiyorum kese var ama boş gebelikte olabilir dedi doktor 1 hafta sonra kontrolüm var ama bu bekleme süreci öyle yoruyor ki..senin de bu şekilde yükselmeye devam ederse bi kaç güne vajinal ultrasonla kese olup olmadığı görülebir inş.Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inş.Hayırlısı canım bekliyorum bakalım tek embriyo transferi olmuştu o yüzden ikizi hiç düşünmedim ama rabbimden ne gelirse başımız gözümüz üstüne tek korkum dış gebelik olup ameliyat olmakdua edin nolur bi an önce feraha çıkarsın rabbim
Aynen canım aynen amiiinn amiiinn kendi doktoruma gidemiyorum burda kaç tane doktora gittim hepsi bi farklı bizi neyin beklediğini bilmeden öylece beklemek transferden sonra sonuç beklemekten daha zormuş rabbim kaldıramayacağımızı vermesin tez vakitte hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah canımHayırlısı olsun ya şu an seni o kadar iyi anlıyorum en zor olan durumdasın bi arada bi derede ne kesin olarak yok diyebiliyorsun ne de var aynı benim yaşadığım durum daha hala hamileyim diyemiyorum kese var ama boş gebelikte olabilir dedi doktor 1 hafta sonra kontrolüm var ama bu bekleme süreci öyle yoruyor ki..senin de bu şekilde yükselmeye devam ederse bi kaç güne vajinal ultrasonla kese olup olmadığı görülebir inş.Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inş.
Zeynepsevde42 merhaba ben de antalya ivf de tedaviye başladım. Şu an iğnelerim devam ediyor. Bayadır okuyorum yazdıklarını. Niyeyse benim de içimde bir umut var hamileymişsin gibi geliyor. Ama doktorların birşey dememesi çok garip. İnşallah hamilesindir. Bu arada daha önce de konyada tedavi olmuştum. Doktorum mehmet çolakoğluydu. Tıp fakültesinde prof. Özel muayenehanesi var. Tecrübeli bir doktor. Konyada doktorun kim bilmiyorum ama birine daha danışmak istersen tavsiye ederim. Bu arada antalya ivf de doktorun kimdi? Benim kemal özgür. İlk defa bu şekilde tedavi olacak dondurulmuş. İnşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin. Allah bir an önce seni feraha kavuştursunAmiiinn canımm inşallah
Ayy canım benim rabbim razı olsun böyle güzel mesajlarınız beni mutlu ediyo inşallah hayırla sonuçlanır.Seninde tedavin hayırlı olsun rabbim müjdeli haber almayı nasip etsin benim doktorum murat beydi canımZeynepsevde42 merhaba ben de antalya ivf de tedaviye başladım. Şu an iğnelerim devam ediyor. Bayadır okuyorum yazdıklarını. Niyeyse benim de içimde bir umut var hamileymişsin gibi geliyor. Ama doktorların birşey dememesi çok garip. İnşallah hamilesindir. Bu arada daha önce de konyada tedavi olmuştum. Doktorum mehmet çolakoğluydu. Tıp fakültesinde prof. Özel muayenehanesi var. Tecrübeli bir doktor. Konyada doktorun kim bilmiyorum ama birine daha danışmak istersen tavsiye ederim. Bu arada antalya ivf de doktorun kimdi? Benim kemal özgür. İlk defa bu şekilde tedavi olacak dondurulmuş. İnşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin. Allah bir an önce seni feraha kavuştursun
Konyada sürekli gittiğim bi doktorum yok malesef farklı doktorlara gittim acaba bilinir mi diye ama ali acarı çok duydum dediğin o doktoru da araştırcam canım sağolasınZeynepsevde42 merhaba ben de antalya ivf de tedaviye başladım. Şu an iğnelerim devam ediyor. Bayadır okuyorum yazdıklarını. Niyeyse benim de içimde bir umut var hamileymişsin gibi geliyor. Ama doktorların birşey dememesi çok garip. İnşallah hamilesindir. Bu arada daha önce de konyada tedavi olmuştum. Doktorum mehmet çolakoğluydu. Tıp fakültesinde prof. Özel muayenehanesi var. Tecrübeli bir doktor. Konyada doktorun kim bilmiyorum ama birine daha danışmak istersen tavsiye ederim. Bu arada antalya ivf de doktorun kimdi? Benim kemal özgür. İlk defa bu şekilde tedavi olacak dondurulmuş. İnşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin. Allah bir an önce seni feraha kavuştursun
Ali acarı ben de duymuştum. Hayırlısıyla sonuçlansın inşallahmurat bey de meşhur baya. Ben de ikisi arasında kalmıştım kemal beyle, çok sevdiğim bir hocam kemal beyi tanıyormuş o vesile oldu. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda.Konyada sürekli gittiğim bi doktorum yok malesef farklı doktorlara gittim acaba bilinir mi diye ama ali acarı çok duydum dediğin o doktoru da araştırcam canım sağolasın