Benin kuzenimin 35 ckmsti ve ikizlerini dogurdu bekle canim biraz 5 in ustu gebelik var anlamnda kalbini ferah tutYaaa benimde 11. Gün 48 çıktı çok üzgünüm
Canım benim kimyasal gebelik oldu ama değerlerim düşmüyo 1 haftadır 2 güne bir kan veriyorum başta yükselmeyen değer sonradan yükselmeye başladı anlamadım öyle uğraşıyorum ilaçları bıraktımZ zeynepsevde42 canim senin sonuc ne oldu?
Aaa gercektenmi.Canım benim kimyasal gebelik oldu ama değerlerim düşmüyo 1 haftadır 2 güne bir kan veriyorum başta yükselmeyen değer sonradan yükselmeye başladı anlamadım öyle uğraşıyorum ilaçları bıraktım
İnsallah öyledir canım ne yapalım bu yol zorlu,herkesin isini kolaylaştırsın AllahKaliteli olmasa dondurmazlardı diye düşünüyorum canım kalbini ferah tut 2 yıldır tüp bebek sürecinde olan biri olarak söylüyorum ki denemediğim yöntem kalmadı kaçıncı tüp bebeği yaptırdığımı sayamıyorum bile elimdeki tüm imkanları kullanmama rağmen hiçbir netice alamadım ne kimyasal ne düşük senin en azından tutanlar olmuş. Allaha tevekkül etmekten başka elden birşey gelmiyor geciktiriyorsa güzelleştiriyor diye umut ediyorum hep.
inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinHayırlı olsun canım bende dün oldum inşallah arka arkaya pozitif haberlerimizide paylasiriz
doktor ne diyor peki değer yükseliosa ilaçları bırakmasaydınCanım benim kimyasal gebelik oldu ama değerlerim düşmüyo 1 haftadır 2 güne bir kan veriyorum başta yükselmeyen değer sonradan yükselmeye başladı anlamadım öyle uğraşıyorum ilaçları bıraktım
Ağlıyorum bugünden beri sinirimden yaBenin kuzenimin 35 ckmsti ve ikizlerini dogurdu bekle canim biraz 5 in ustu gebelik var anlamnda kalbini ferah tut
Doktorum çağırdı beni muayne edicekmişDur hele panik yapma canım.
canım bi dur.burda okumadık mı hiç değeri yavaş yükselip sonradan keseyi bile gören arkadaşları
İnş.içini ferahlatacak haberle dönersin canımDoktorum çağırdı beni muayne edicekmiş
İnşallaah canım iğnelere ilaçlarına devam et dediİnş.içini ferahlatacak haberle dönersin canım
Ben cuma bıraktım pazar akşam oldum.Selamlar Kızlar transferden sonra ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet başlıyo
Morlni bozma canim boyle yapark icinde sana tutunmaya calisan bebisinede zarar veriyorsun dua et hayirlisini iste olumlu dusun olumlu olsunAğlıyorum bugünden beri sinirimden ya
Hayır canım kimyasal dediAaa gercektenmi.
peki normal gebelikmi. Danistinmi
Doktorum başta kimyasal demişti ama ben farklı bi şehirde olduğum için telefonla irtibata geçiyoruz sonra değerler bi düşüp bi çıkınca dış gebelik olabilir dedi burdaki doktor dış gebelik değil diyo kafam allak bullak oldu her iki güne test veriyorumdoktor ne diyor peki değer yükseliosa ilaçları bırakmasaydın
Ben dış gebelik gecirdim,değerlerin nasıl?bilgim var bunkonuda yardımcı olabilirimDoktorum başta kimyasal demişti ama ben farklı bi şehirde olduğum için telefonla irtibata geçiyoruz sonra değerler bi düşüp bi çıkınca dış gebelik olabilir dedi burdaki doktor dış gebelik değil diyo kafam allak bullak oldu her iki güne test veriyorum
Hele de kas gevşetici sakın sürme kuzum.izin alup dinlenme şansın olsa?Kızlar bişey soracağım.belim dayanılmaz ağrıyor.ağrı kesici merhem sürsem kas gevşeti vb.bi zararı olur mu.dayanamıyorum.okulda nöbetçiyimde şuan.yürümem bile değişti ayakta durmam zorlaştı iice.kendimi eve bi atsam hayırlısıyla.
güzel haberlerini bekliyoruzKızlar şimdi kan verdim,çığlık çığlığa ağlayarakdua edin sonuc bekliyorum