Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

kasa gevşetici sürme cnm bana doktor çok ağrın olursa minoset dedi

Enteresan,kimyasalda değer düşer dış gebelikte artar seninki artıyor gibi canım mutlak takipte ol dış gebelikse dikkatli olmak gerekiyor,kese de görünmedi değil mi?bu degerle görünmez

Enteresan,kimyasalda değer düşer dış gebelikte artar seninki artıyor gibi canım mutlak takipte ol dış gebelikse dikkatli olmak gerekiyor,kese de görünmedi değil mi?bu degerle görünmez
Yok canım zaten daha muayenesi zamanı gelmeden 82 olan değerde doktorum ilaçları bıraktırdı ama burdaki doktorda dış gebelik değil diyo inan anlamadım bide adet oldum normal her ay olduğum gibi şaştım kaldım

Mutlak takipte ol kuzum,Allah beterinden korusun ,sen bir kaç güne değer düşmezse bir doktora daha git,ben cok kez doktor maduru oldum kalma bir doktorla ,dış gebelikse bekletmeye gelmez çünkü

Mutlak takipte ol kuzum,Allah beterinden korusun ,sen bir kaç güne değer düşmezse bir doktora daha git,ben cok kez doktor maduru oldum kalma bir doktorla ,dış gebelikse bekletmeye gelmez çünkü
İnşallah canım cuma tekrar kontrole çağırdı ama ben o güne kadar iki güne tekrarlayayım diye veriyorum kan bakalım

İşte başta hep düşüyordu sonra artmaya başladı anlam veremedim dış gebelik de hep yükselmiyo mu arada böyle bi düşüp bi yükseliyor mu
Sen bi kontrole git farkli bi durum var canim kimyasal bu sekilde olmaz
Eger normal gebelik degilse mol uzüm gebeliģi denen durumdada bi dusüp yukseliyor diş ta olabilir. Bir an once dusukse sonlansin. Ne desek yanlis olur.

Sen bi kontrole git farkli bi durum var canim kimyasal bu sekilde olmaz
Eger normal gebelik degilse mol uzüm gebeliģi denen durumdada bi dusüp yukseliyor diş ta olabilir. Bir an once dusukse sonlansin. Ne desek yanlis olur.
Bende tedirgin oldum baya bakalım eğer bugün ki değer de yüksek olursa yarın gidicem başka doktora

Bende tedirgin oldum baya bakalım eğer bugün ki değer de yüksek olursa yarın gidicem başka doktora
Sen kontrolunu ol. Belki normaldir ne bilim belli mi olur. Eger normal degilse inmemesi sorun olmasin sende.. insallah biz ne desek bos Doktor bilgi vermeli

Dış gebelik değildir. Çok fazla yukselir dış gebelikte. Bu bariz kimyasal daha önce ben de yaşadım. Bu tarz Pik yapmalar normal kabul ediliyor

Reactions: H M
Peki kendiliğinden mi değerler düşüyo müdahale ilaç birşey gerekli mi
Canim 5 kimyasal yaşadım kimisinde değerin sıfırlanması 40 günü bile buldu. Sadece 1 keresinde ilaç kullandım. O da süre uzadığı içindi. Beta takibi devam edecek yapacak bir şey yok maalesef

Canim 5 kimyasal yaşadım kimisinde değerin sıfırlanması 40 günü bile buldu. Sadece 1 keresinde ilaç kullandım. O da süre uzadığı içindi. Beta takibi devam edecek yapacak bir şey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…