- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 30
Hiç cesaretim yok yarın ola hayrolaİnşallah canım darısı başına sonraki testi yarın mı yaptracaksın hayırlı haberlerini beklıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç cesaretim yok yarın ola hayrolaİnşallah canım darısı başına sonraki testi yarın mı yaptracaksın hayırlı haberlerini beklıyoruz
Bende öyleyim canım.bide benim belimde dayanılmaz bşr ağrı var.ilaçta kullanamıyorum.2 gün sonra bende test yaptırıp sonucuna göre belimden dr.a çıkacağım.inş.hamileyizdir kuzum.Benm 12.gün canm,yarın test günüm ama galiba akşama vericem kan,aşırı asabiyim nolacaksa olsun moduna girdim
Ah inşallah canım hayırlısıyla inşallahhhhhHep bir ağlama modu ,psikolojim iyce bozulduBende öyleyim canım.bide benim belimde dayanılmaz bşr ağrı var.ilaçta kullanamıyorum.2 gün sonra bende test yaptırıp sonucuna göre belimden dr.a çıkacağım.inş.hamileyizdir kuzum.
İnşalllah sağlıkla tutunur bebiştransfer oldum bekleme sabrı başlasın bakalım
amin inş canımİnşalllah sağlıkla tutunur bebiş
Daha önce test yaptın mı canımAh inşallah canım hayırlısıyla inşallahhhhhHep bir ağlama modu ,psikolojim iyce bozuldu
Kaliteli olmasa dondurmazlardi yada vozunurken kaliteli değilse bozulur diye düşünüyorum dün dondurulmuş transferi oldum. Adetin 3. Günü ilaca başladık. 11 sonra kontrole çağrıldım rahim duvarı ölçüldü yeni ilaçlar eklendi 5 gün sonra transfer oldu. 1 gün oldu benim beklemedeyimSıfırlı bir rakam çıkmış canim 5 gun içinde artacağını sanmıyorum.Adet belirtilerim de başladı...Bana dondurulmus sürecini yazabilir mi biri acaba? Şimdi dondurulmuslarim da kaliteli mi diye düşünüyorum.Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bir çocuğun da olsa İnan’ın çok zor...
Sonucun için çok üzüldüm. adetin 2.günü rahim duvarını kalınlaştırmak için estrofem adlı ilaç kullanmaya başlıyorsun yaklaşık adetin 15.-21. gün arası transfer günü veriyorlar bu arada transferden 4-5 gün öncesinden progesteron içerikli crinone jel yada progestan kullanmaya başlıyorsun ve çok sık verilmesede prednol isimli ilaçta veren doktorlar var.Eğer dondurulmuşların kaliteli ise çözülme esnasında hiçbir sorun yaşamazsın benim önerim hem vücudunu hemde beynini bir süre dinlendirmek her anlamda çok yorucu bir süreçten yeni çıktınSıfırlı bir rakam çıkmış canim 5 gun içinde artacağını sanmıyorum.Adet belirtilerim de başladı...Bana dondurulmus sürecini yazabilir mi biri acaba? Şimdi dondurulmuslarim da kaliteli mi diye düşünüyorum.Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bir çocuğun da olsa İnan’ın çok zor...
Hayırlı olsun canım bende dün oldum inşallah arka arkaya pozitif haberlerimizide paylasiriztransfer oldum bekleme sabrı başlasın bakalım
Yaaa benimde 11. Gün 48 çıktı çok üzgünümMerhaba evet değerim yükseldi kese yi gördük çok şükür r kalp atışını duymak için bekliyoruz. Sizde ben gibi erken test yapmıssınız iki gün sonra tekrar baktırın inşallah yükselir kaçıncı gün embriyosu
9.gün idrar yaptım cıkmadı tabiDaha önce test yaptın mı canım
Canım zaten baslayamam çalışıyorum eğer denersem subatta ya da haziranda yanı aralarda denetlemek bakalım şimdi aklımda acaba dondurulmuslar kaliteli miydi sorunu var,sürekli hayal kırıklığı...İlk denemem tutmuştu ikinci denemem kimyasal bu olmadı bile...Gerçekten yoruldum her anlamda...Sonucun için çok üzüldüm. adetin 2.günü rahim duvarını kalınlaştırmak için estrofem adlı ilaç kullanmaya başlıyorsun yaklaşık adetin 15.-21. gün arası transfer günü veriyorlar bu arada transferden 4-5 gün öncesinden progesteron içerikli crinone jel yada progestan kullanmaya başlıyorsun ve çok sık verilmesede prednol isimli ilaçta veren doktorlar var.Eğer dondurulmuşların kaliteli ise çözülme esnasında hiçbir sorun yaşamazsın benim önerim hem vücudunu hemde beynini bir süre dinlendirmek her anlamda çok yorucu bir süreçten yeni çıktın
Anlıyorum seni ama bence Allaha asi gelme ,ne mutlu bir evladın var Allah ona sağlık sıhhat versin kardeş de nasip ederse olur neden olmasın.bak biz daha bir tane kucaklayamadık..Canım zaten baslayamam çalışıyorum eğer denersem subatta ya da haziranda yanı aralarda denetlemek bakalım şimdi aklımda acaba dondurulmuslar kaliteli miydi sorunu var,sürekli hayal kırıklığı...İlk denemem tutmuştu ikinci denemem kimyasal bu olmadı bile...Gerçekten yoruldum her anlamda...
Bende yaptrmstim 7.gun cikmamisti 11.gun 618 ckti biraz daha bekle canim insallah bebisin seninledirSıfırlı bir rakam çıkmış canim 5 gun içinde artacağını sanmıyorum.Adet belirtilerim de başladı...Bana dondurulmus sürecini yazabilir mi biri acaba? Şimdi dondurulmuslarim da kaliteli mi diye düşünüyorum.Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün bir çocuğun da olsa İnan’ın çok zor...
Kaliteli olmasa dondurmazlardı diye düşünüyorum canım kalbini ferah tut 2 yıldır tüp bebek sürecinde olan biri olarak söylüyorum ki denemediğim yöntem kalmadı kaçıncı tüp bebeği yaptırdığımı sayamıyorum bile elimdeki tüm imkanları kullanmama rağmen hiçbir netice alamadım ne kimyasal ne düşük senin en azından tutanlar olmuş. Allaha tevekkül etmekten başka elden birşey gelmiyor geciktiriyorsa güzelleştiriyor diye umut ediyorum hep.Canım zaten baslayamam çalışıyorum eğer denersem subatta ya da haziranda yanı aralarda denetlemek bakalım şimdi aklımda acaba dondurulmuslar kaliteli miydi sorunu var,sürekli hayal kırıklığı...İlk denemem tutmuştu ikinci denemem kimyasal bu olmadı bile...Gerçekten yoruldum her anlamda...
Dur hele panik yapma canım.9.gün idrar yaptım cıkmadı tabi
canım bi dur.burda okumadık mı hiç değeri yavaş yükselip sonradan keseyi bile gören arkadaşlarıBei bana yazsın nolurr yaaa