5 kimyasal mııCanim 5 kimyasal yaşadım kimisinde değerin sıfırlanması 40 günü bile buldu. Sadece 1 keresinde ilaç kullandım. O da süre uzadığı içindi. Beta takibi devam edecek yapacak bir şey yok maalesef
Benim 3 gün sonra başladı canımSelamlar Kızlar transferden sonra ilaçları bırakınca kaç gün sonra adet başlıyo
Değeriniz kaç çıktıOlmadı kızlar..nasip değilmiş
Olmadı kızlar..nasip değilmiş
canım kaç çıktı değer kaçıncı gün embryosuyduOlmadı kızlar..nasip değilmiş
Çok sevindim canım sağlıkla minik kalbini de duyarsın inşallahKızlar merhabalar ben şükürler olsun değerleri güzel katlanarak ilerledim ve dün de keseyi gördüm ama velakin üç gündür kahverengi lekeler görüyorum büyük ihtimalle devam edecek doktorum yerleşme lekesidir dedi size sorum şu bu durumu yaşayan var mı ve kaç gün sürüyor ..
Teşekkür ederim canım benim sen ne yaptın takip edemedim buralarıÇok sevindim canım sağlıkla minik kalbini de duyarsın inşallah
Ah canımOlmadı kızlar..nasip değilmiş
Ben kimyasal gebelik yaşadım canım şimdi onunla uğraşıyorum öyle dua beklerim inşallah rabbim hayırlısından versin kısa zamanda bizlere deTeşekkür ederim canım benim sen ne yaptın takip edemedim buraları
Çok geçmiş olsunBen kimyasal gebelik yaşadım canım şimdi onunla uğraşıyorum öyle dua beklerim inşallah rabbim hayırlısından versin kısa zamanda bizlere de
Amiinn kuzum amiinn rabbim razı olsunÇok geçmiş olsunrabbim sabır arkasından da güzel sürprizler nasip eylesin
Cok üzüldüm allah hayırlısıyla bebek sevincini yaşatsın insllhOlmadı kızlar..nasip değilmiş
Canım geçmiş olsun benimde kimyasal denildi sün bıraktım ilaçlarımı ne zaman adet olurum bilmiyorum sen oldun muBen kimyasal gebelik yaşadım canım şimdi onunla uğraşıyorum öyle dua beklerim inşallah rabbim hayırlısından versin kısa zamanda bizlere de
Sağolasın canım sanada geçmiş olsun pazartesi ilaçları bıraktım perşembe adet oldum senin kaç çıkıyo değerlerin sıfırlandı mıCanım geçmiş olsun benimde kimyasal denildi sün bıraktım ilaçlarımı ne zaman adet olurum bilmiyorum sen oldun mu
Amiiiiiinn canım amiiinnRabbim hepimize dayanma gücü sabır versin.gerçekten çok ağır bi süreçten geçiyoruz.allah her birimize öyle hayırlı sağlıklı tontiss evlatlar nasip etsin ki allahım çektiklerimize değdi sonunda diyebilelim.ve bu yaşadıklarımız her birimize güzel birer anı olarak kalsın