Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Canim 5 kimyasal yaşadım kimisinde değerin sıfırlanması 40 günü bile buldu. Sadece 1 keresinde ilaç kullandım. O da süre uzadığı içindi. Beta takibi devam edecek yapacak bir şey yok maalesef
5 kimyasal mıırabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Kızlar merhabalar ben şükürler olsun değerleri güzel katlanarak ilerledim ve dün de keseyi gördüm ama velakin üç gündür kahverengi lekeler görüyorum büyük ihtimalle devam edecek doktorum yerleşme lekesidir dedi size sorum şu bu durumu yaşayan var mı ve kaç gün sürüyor ..

Çok sevindim canım sağlıkla minik kalbini de duyarsın inşallah

Rabbim hepimize dayanma gücü sabır versin.gerçekten çok ağır bi süreçten geçiyoruz.allah her birimize öyle hayırlı sağlıklı tontiss evlatlar nasip etsin ki allahım çektiklerimize değdi sonunda diyebilelim.ve bu yaşadıklarımız her birimize güzel birer anı olarak kalsın

Canım geçmiş olsun benimde kimyasal denildi sün bıraktım ilaçlarımı ne zaman adet olurum bilmiyorum sen oldun mu
Sağolasın canım sanada geçmiş olsun pazartesi ilaçları bıraktım perşembe adet oldum senin kaç çıkıyo değerlerin sıfırlandı mı

Amiiiiiinn canım amiiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…