Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar 3. Gün embriyosu 10.gün beta hcg 12 çıkmıştı bugün 12.gün 22.41 çıktı güzel artıyor mu sizce dua edin lütfen 😔
Hemen hemen iki katına çıkmış..gözünüz aydın 😉
eğer 10.gün test yapmamış olsaydınız 22.41 3.gün embriyosu için ilk değer olarak gayet güzel bir değer..bence katlanarak artmaya devam edecektir..yeter ki siz tutunmaya çalışan bebeğinize hep pozitif enerjinizi göndermeye devam edin..

Hemen hemen iki katına çıkmış..gözünüz aydın 😉
eğer 10.gün test yapmamış olsaydınız 22.41 3.gün embriyosu için ilk değer olarak gayet güzel bir değer..bence katlanarak artmaya devam edecektir..yeter ki siz tutunmaya çalışan bebeğinize hep pozitif enerjinizi göndermeye devam edin..
İnşallah tutunsun canım her dönemi ayrı bi stres valla içimi hep ferahlatmaya çalışıyorum Transfer sonrası ne kadar zor bi süreçmiş rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın

Peki transferden kaç gün sonra test yaptınız? Günler geçmek bilmiyor. En kötüsü de hamile değilmişim gibi gelen hissiyat. Umarım sadece bilinçaltımdır.
Ben 6.gunu idrarde test yaptm negarifti tabi benim morlm acayip bozuldu.bende de olmayacak tutmayacak diye bir his geldi ama sonra tevekkul ettim Allahim hakkmda hayrlisini nasip et dedim.4yldr bekliyoruz ama olmuyordu 11.gun idrar testi yaptm cok sukur cift cizgiyi gorduk hemen kan verdim oda 618 cikti.simdi keseyi gormek icin bekliyoruz 16 eylulde gitcez baklm

Kızlar 3. Gün embriyosu 10.gün beta hcg 12 çıkmıştı bugün 12.gün 22.41 çıktı güzel artıyor mu sizce dua edin lütfen 😔
Canım çıkan değerin azlığına takılma 2 katına yakın artmış gayet güzel bence benim 8.gün 165 10.gün 226 çıkmıştı sadece inan ve bol bol elini karnına koyup dua et ve olumlu düşün..hadi gözün aydın :anneadayı:

Arkadaşlar benim çok fazla cildim kuruyor kırmızı kırmızı döküntüler olmaya başladı suyu da çok içiyorum ama transfer sonrası kullandığımız ilaçlardan mı kaynaklanıyor böyle bişey yaşayan oldu mu

Kızlar benim opudan 4 gün sonra başlayan bel ağrım hala çok şiddetli devam ediyor.ağrıdam ziyade bıcak gibi saplıyor.yatamıyorum kalkamıyorum.bi taraftan diğer tarafa dönemiyorum.ilaçta kullanamıyorum şu durumda.dr.a gitsem film isteyecek.ne yapacağımı bilemedim.sebebinide bilmiyoruz.dr.uma sordum opudan değil dedi.sizde böyle bi durum oldu mu.ne yapsam ki ya.

X