Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Evet bencede en kötülerinden biri sebepsiz. Tedavide olamıyorsun. sebepsiz olunca her ay acaba bu ay olur mu diyorsun.
evet bencede en kotu yanlarindan biride sebebsiz belko vakti vardir oda bu aydir diyosun ve heray umutlaniyorsun ben bu ay adetle baslicam tupe ama sabah kalktim test yaptim yedide teste bakmaktan ne uyuyabildim hemde sasi oldum

canim birde ne var biliyormusun tup bebekte ihtimal fazla ya sanki olmazsa artik umudum kalmayacak gibi simdi en azindan umudum var tup ile belki olur umudu ama
Niye olmasın canım. Herşey vaktini bekler. Belkide senin vaktin tüp bebekte. Beslenmene dikkat et ilaçlarını kesinlikle saati saatine kullan bi sıkıntı çıkmaz

Selam kızlar bu süreç herkese hayırlı olsun öncelikle bende bu ay dondurulmuş embriyo transfer olcağım transfer öncesi hangi ilaçları kullandınız siz
Merhaba,hayırlı olsun tedaviniz inşallah güzel sonuçlanır🤲🏻Benm doktorum dondurulmuş transferinde 2adet dönemi gecirtiryor ilk önce doğum kontrol hapıyla başladım mycrogynon sonra lucrin iğne,ikinci adette estrofem crinone ve progestan iğne devam ettim,ilaçlarla ilgili deneyimim ve bilgim cok aklına takılan olursa yardım ederim

canim birde ne var biliyormusun tup bebekte ihtimal fazla ya sanki olmazsa artik umudum kalmayacak gibi simdi en azindan umudum var tup ile belki olur umudu ama
Tüp bebekte ihtimal fazla değil,böyle düşünüp kendinizi bağlamayın.bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi ben tedaviyi bıraktm ve hamile kaldım,tüpüm sorunluydu nasip olmadı.diyeceğim o ki verceek olan Allah🤲🏻Doktorlar vesile .ve kaderde ne varsa o😊

Tüp bebekte ihtimal fazla değil,böyle düşünüp kendinizi bağlamayın.bana doktorlar tüp bebekle bile hamile kalamazsın dedi ben tedaviyi bıraktm ve hamile kaldım,tüpüm sorunluydu nasip olmadı.diyeceğim o ki verceek olan Allah🤲🏻Doktorlar vesile .ve kaderde ne varsa o😊
canim doktorlar oyle diyor ya asilama normal yoldan 10 daha fazla ama tupte direk dollenmis embriyo koyduklari icin daha ihtimali fazla diye. Tabi rabbim vermedimi ne yapsan bos

Sebepszi infertilitede çözüm psikiyatrist,terapiye gidin😘
canim aslinda sebebsiz de sebep olduguna inaniyorum hatta biurda okumustum yumurta kalin olabilirmis kalitesiz olabilirmis spermler yumurta ya ulasmadan antikorlar tarafindan engellenebilirmis ve birsuru sey ama doktor demiski hepsi pahali tahliller ve hepsinin tedaviside tup diye yapmiyoruz demis. Tabi buna pskolojide var ama ben ilk korunmadigim sene hic takmiyordum cunku o sene olsunda cok istemiyordum hayirlisi ne diyeyim

Kızlar transferimin 4. günü, belim ve sırtım ağrıyor. Adet belirtisi mi yoksa tutunma mı bilemiyorum. Pozitifi görenler adet sancısı yaşadı mı?

7.günü negatif çıkıp sonraki günlerde pozitifi gören var mı acaba 😂 başıma iş açtım şimdi durma topiklerde ara 😂

X