- 16 Ağustos 2019
- 1.893
- 6.811
- 41
Iki gün sonra bugün verdiğin merkezde veremiyormusunAynı merkezde vermem imkansız işte mecbur sürekli takip edicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki gün sonra bugün verdiğin merkezde veremiyormusunAynı merkezde vermem imkansız işte mecbur sürekli takip edicem
Hayır canım onu yolda bi hastanede vermiştim şimdi memlekete geldimIki gün sonra bugün verdiğin merkezde veremiyormusun
Hayirli olsun kucaginiza da nasip etsin Rabbim.Kızlar ben tüp bebek yapıyorum transfer sonrası sonucum betahcg Sonucumun ilki 177 ikinci testim 536 çıktı Ama 12ci gündeyim hala bi belirti yok normalmidir. Doktor aradıgında sonuçlarımın çok iyi çıktığını söyledi 15 gün sonrası için randevu almamı söylediler kalp atışını dinlicekmişim
Hayirli olsun inşallah guzelce olur tedaviniz.. ben kullanmadim verilmedi bana siz daha once ney kullandiysaniz onu kullanin yine olmazmiKızlar Günaydın tedavim başladı ama multivitaminim bitti Dr size takviye olarak verdiği birmultivitamin var mı ne alacağını bilemedim şu anda yumurta büyütme aşmadındayım.yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.
genetige kacinci denemeden sonra yollamistin cnm kac embriyo vardibenim genetik sonuçlandı . hasta çıktı emriyolar bu seferde olmadı
Allah ım sabrımı arrtır ne diyim
Nesi var dediler hasta derlen hasarlı mı demek istedin neyse sabret bi sürü ileri teknoloji var onları denersin ümidini kaybetme olacak kavuşacaksınız bebeğinle inşallahbenim genetik sonuçlandı . hasta çıktı emriyolar bu seferde olmadı
Allah ım sabrımı arrtır ne diyim
Canım senin nasıl olmuştu son durum ne benim bugün düne göre düşmüş 101 niye böyle oluyo anlamıyorumCanım 10 günden fazladır bende aynı sıkıntıyla uğraşıyorum ama sen hemen sıkma canını hele int.yazan yorumları hiç okuma yapman gereken tek şey aynı merkezden kan vererek 48 saat ara ile yükselişini takip etmek.farklı merkezde sonuçlar ciddi oynuyor senin ki de muhtemelen onun içindir.
Transferimi oldum kızlar uç tane 6. Güne gitmiş bir tane transfer iki dondurma yaptık korktum iki transfer ettirmeye yasım aslında uygun ama...İkiz olmasın dedim
Çok sevindim canım sağlıkla katlansın inşallahKızlar selam bugün benim 11. Günüm kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , darısı da burdaki emek veren bütün kardeşlerimize olsun inşallah hep dualarımdasınız
Çok sevindim darısı bizim başımıza inşallahKızlar selam bugün benim 11. Günüm kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , darısı da burdaki emek veren bütün kardeşlerimize olsun inşallah hep dualarımdasınız
ay ne güzel cnm sağlıkla devam etsin inşKızlar selam bugün benim 11. Günüm kan testi sonucum pozitif çok şükür Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin , darısı da burdaki emek veren bütün kardeşlerimize olsun inşallah hep dualarımdasınız
Herkese merhaba. Beni de alın aranıza. 23 ağustosta başlayan ilk tüp bebek maceramda yarın opu günüm. İnşallah herkes sağlıkla bebeklerine kavuşur. Bekleyen herkese bol şanslar