- 7 Ekim 2012
- 448
- 354
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallah kan testi sonucum da güzel çıkarsa içim rahatlayacak ama inanın hepiniz için kendime istediğim gibi isteyip dua ediyorum Rabbim hepimize yaşatsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Evet öyle olursa başlar belki eylülde çünkü çok meşakkatli bi süreç canım.eşinle git mutlaka çünkü eşinden de kan testi istenecek inşallah hayırla sonuçlanır tedavinCanim bende temmuzda gittim aynisini bana yapti simdi ben gidicem haftaya adetime 10 gun varken ben bu ay tup bebek istiyorum diye evrak varsa halledilir zaten bakalim ne diyecek
İdrarda pozitifleri tebrik ederim,ben yarin gideceğim transfere 6. Gun olacak...Acaba kaçıncı gun idrar yapsam çıkar ki...Şimdiden onu düşünüyorum
bu hafta esimle gitcem cnm yarin bunyamin hoca olmayabilirmis ondan sali yada carsamba gitcemEvet öyle olursa başlar belki eylülde çünkü çok meşakkatli bi süreç canım.eşinle git mutlaka çünkü eşinden de kan testi istenecek inşallah hayırla sonuçlanır tedavin
Ewet bende gördüm hayırlı olsun darısı basimuzaDayanamadım test yaptım bugün transfer günü hariç 5.gündü biliyorum çok erken ama evde test bulundurmak hiç iyi bişey değil dayanamadım ve sanki çizgi gördüm gibi hatta bakmaktan gözlerim şaşı oldu ☺ Güneş ışığı beyaz ışık hep bi umut çizgi gördüm gibi o hayalet çizgiyi hatta bi arkadaş siyah beyaz yapın fotoğrafı belli oluyo demiş onu bile yaptım sizceee var mı hayalet çizgiyi gören var mııı Yüklüyorum şimdi Eki Görüntüle 2303269 Eki Görüntüle 2303270
Ewet ben öğretmenim yarın gidip rapor alacağım asistanina sordum hocanın tabiki veriyoruz dedilerTüp bebek tedavisinde kurumdan izin alınamıyorsa, tedavi yapılacak yer rapor verebilir mi
Sizi ozaman 2020 mayıs annelerine bekliyoruzEvet öyle olursa başlar belki eylülde çünkü çok meşakkatli bi süreç canım.eşinle git mutlaka çünkü eşinden de kan testi istenecek inşallah hayırla sonuçlanır tedavin
En iyisi canım işini garantiye albu hafta esimle gitcem cnm yarin bunyamin hoca olmayabilirmis ondan sali yada carsamba gitcem
İnşallah Rabbim o günleri görmeyi de nasip ederSizi ozaman 2020 mayıs annelerine bekliyoruz
Hayır grup var oraya bekliyoruzİnşallah Rabbim o günleri görmeyi de nasip eder
Bence erken gebelik testi almalısın ben bu dandik testlere hiç güvenmiyorum.Ben direkt erken testleri kullanicam digerleri gerçekten güvenilir değilIşıkta anca bu kadar bi saat sonra ama bu marka sanırım negatifse bile böyle çıkarıyomuş
Eki Görüntüle 2303389
Ahh şu hormonlar bende akıl bırakmadı ki pekala oraya da gelirimHayır grup var oraya bekliyoruz
☺Ahh şu hormonlar bende akıl bırakmadı ki pekala oraya da gelirim