Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Benim de markası bebe time dı 7. Gün test bu şekildeydi bu sabah tekrarladım koyulaşmış sen de tekrar dene bence canım inşallah koyulaşmış olur 🤗
Çok sağol canım umut oldun bana❤️ Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım ne olacak..inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın herşeyde vardır bi hayır benimde ilk denemem negatif sonuçlanmıştı

Transfere kadar tekrar doktor kontrolüne gitmeyecek misiniz? Ben de 8-11 aralığında en uygundu diye hatırlıyorum..belki rahim belli kalınlığa ulaştıktan sonra orda kalıyordur, yani sürekli de artmıyordur..
Yok, transfer hazırlıgına başladığımızdan bu yana toplam 3 kere gittim. 4.transfer olacak. Umarım bir aksilik olmaz. 😞

Çok sağol canım umut oldun bana❤ Yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım ne olacak..inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın herşeyde vardır bi hayır benimde ilk denemem negatif sonuçlanmıştı

İnşallah hepimiz hayırlısıyla önce kan tahlilinde pozitifi görelim sonra da sağlıkla kucağımıza alalım minnoşlarımızı 💕

Canım zaten tüp bebek istiyorum diyince hoca zorluk çıkarmıyor. Özel yaptırıcaksın heralde. Ama Eylül başlatmaz Ekim adetinle başlatır hormonlarında sıkıntı yoksa tabi. Benim tedavimi son anda iptal ediyodu hatta e2 değerin yüksek çıkarsa iptal edicem dedi. Sonra e2 normal çıkınca başlattı hemen. Ama şöyle ki ben tam 4 ay gittim geldim Erzurum'a son ayda başlattı. Sen gidince aşılama yumurta takibi istemiyorum dersin.ve işinle ilgili yada başka bişeyi sun hocaya o zaten zorluk çıkarmaz emin ol. Ben eşim yurt dışı görevine gidecek demiştim zamanım kısıtlı o yüzden tüp istiyorum demiştim. En son hasta bendim orda. Laboratuvar tadilata girdi benden sonra.
Neden eylulde degil ekimde baslatir canim. Birde canim sen neden 4 ay gidip geldin

Kızlar ben de crinone jel kullanıyorum. Bugün ilk defa vajınamda acı hissettim. İçine sokarken çok acıdı izin vermedi resmen. Sizde de boyle olan oldu mu. Sebebi nedir acaba

Neden eylulde degil ekimde baslatir canim. Birde canim sen neden 4 ay gidip geldin
Ben ilk yakup beye gittim. Sonra testler istedi mayısta gel dedi o sırada da İngiltere'ye gitmiş.bende Bünyamin beye gittim. Gelecek ay gel aşılama yapalım dedi Bünyamin bey. Sonra diğer ay gittim ben tüp bebek istediğimi söyledim o da tamam gelecek ay başlayalım dedi bi sürü kan testi alında ve hazırlanması gereken evrakları verdiler gelecek aya getirin dediler. Öyle başladı süreç canım. Hemen başlamıyo zaten. Hatta Eylül dedi bana ben kabul etmedim Ağustos ta yaptık

Kızlar ben de crinone jel kullanıyorum. Bugün ilk defa vajınamda acı hissettim. İçine sokarken çok acıdı izin vermedi resmen. Sizde de boyle olan oldu mu. Sebebi nedir acaba

Maalesef oluyor canım hergün jeli sıkmaktan tahriş oluyor sanırım o yüzden içine yerleştirirken de çıkarırken de çok yavaş hareket ettiriyorum

Eee yok mu başka test kızlar sabah sabah gözümüz gönlümüz acilsin insallah çift çizgilerle 🙏🙏:sampiyon:
Var bence gelicek devamlari.. sadece gununu bekliyorlar mecbur 😅 aynen insanin gonlu aciliyor.. hepimiz aliriz insallah

Bugün 10. Günüm yarın kan testine gidicem inşallah 💕 bu da bu sabah evde yaptığım test 😍 ben hepinize duacıyım canlarım sizler de bana edin inşallah da bu sefer inşallah kucağıma almak da nasip olsun hayırlısıyla sağlıkla ❤️🤗

Eklentiler

• BE7A86E1-B5C6-40D3-A9D4-C1A05DCA6779.jpeg
    BE7A86E1-B5C6-40D3-A9D4-C1A05DCA6779.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 61
Bugün 10. Günüm yarın kan testine gidicem inşallah 💕 bu da bu sabah evde yaptığım test 😍 ben hepinize duacıyım canlarım sizler de bana edin inşallah da bu sefer inşallah kucağıma almak da nasip olsun hayırlısıyla sağlıkla ❤🤗
Gözünüz aydın..çok tebrik ederim..inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..🙏

Gözünüz aydın..çok tebrik ederim..inşallah sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz..🙏

Çok teşekkür ederim şu ikinci çizgiyi görmek herkese nasip olsun inşallah 💕 bu testlerin başında gözümüz bozulana kadar bekledik o çizgiyi görcez diye Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🤲🏻❤️

Ben ilk yakup beye gittim. Sonra testler istedi mayısta gel dedi o sırada da İngiltere'ye gitmiş.bende Bünyamin beye gittim. Gelecek ay gel aşılama yapalım dedi Bünyamin bey. Sonra diğer ay gittim ben tüp bebek istediğimi söyledim o da tamam gelecek ay başlayalım dedi bi sürü kan testi alında ve hazırlanması gereken evrakları verdiler gelecek aya getirin dediler. Öyle başladı süreç canım. Hemen başlamıyo zaten. Hatta Eylül dedi bana ben kabul etmedim Ağustos ta yaptık
Canim bende temmuzda gittim aynisini bana yapti simdi ben gidicem haftaya adetime 10 gun varken ben bu ay tup bebek istiyorum diye evrak varsa halledilir zaten bakalim ne diyecek

X