kuzum haberi izlerken böyle bişey geçti.. zaten savaşa gideceklerBenim bildiğim bu durum topyekün savaşlarda fln olur nerden duydun ki kuzum
Bizde istemeyeiz gitmelerini ama çoktan kabul edildi.. askerlerimizin canı bu kadar mı ucuz.. Niye kendi ülkemizde sınırda kalmak varken suriyeye gidiyoruz kesinlikle onaylamıyorumHiç kimse gitmesin ya, sevgilim gitmese gitmediği için sevinemem bile. Herkesin bekleyeni var. Of.
Aynen canım bende hiç onaylamıyorum ama ne yazık ki kabul ediliyor.Askerimde tam şırnakda görevini yapıyor banada ıraka doğru savasa gıdebılırmısız gibi cümleler söyledi..Bizde istemeyeiz gitmelerini ama çoktan kabul edildi.. askerlerimizin canı bu kadar mı ucuz.. Niye kendi ülkemizde sınırda kalmak varken suriyeye gidiyoruz kesinlikle onaylamıyorumgidişat hiç iyi değil çoğu eve ateş düşecek yine Allahım korusun..
Zaten ışid bahane esad şahaneGeçen sene de Suriye ve Irak tezkereleri onaylanmıştı, hiçbir şey yapılmadı, bence bu durum da tamamen göstermelik.. Işid'e karşı savaşıyoruz demek için formaliteden yapılmış bir şey gibi geliyor bana. Savaşa girilecek olsaydı geçen sene girilirdi..
Bu ara miku tanismadik ama yazilarini okuyorum kac gundur bi dahil olamadim:) bende merak ettim smdi acaba nolduu aradinmi bulabildinmi mutlaka haber et
Pes etme canim. ne kadar hata yapmis da olsan onu orada yalniz birakma. Merakla bekliyoruz gelismeleriKızçelerim günaydın. Uzun zamandır giremiyordum, fırsat bulmuşken girip sizi bir yoklayayım dedim. Hepiniz iyi olun lütfen, kötü olduğumda sizin mutluluklarınızı okuyup azıcık teselli buluyorum ben de.
Sevdiceğime ulaşamadım. Acemi birliğini aradım, oradan usta birliğini öğrendim. Bana bir Kıbrıs numarası verdiler. Aradım, orası başka bir numara verdi, aradım orası başka bir numara verdi.Yemin ederim en az sekiz yerle görüştüm, en sonunda bir yere bağlandım. Konuştuğum asker "koğuş telefonları bozuk, saat 7'de arayın ben kendisini buraya getireceğim" dedi. Nasıl heyecanlandım, şükür minnet falan. Saat 7 olmuyor, resmen saniyeleri saydım. Sonra 7'de aradım, çocuk "bulamadım kendisini, yarın arayın görüştüreceğim sizi" dedi. Ya sabır dedim, ertesi günü bekledim. Neyse aradım ertesi gün, bu sefer demesin mi "burada öyle biri yokmuş" Lan dedim ben iki gündür neyin heyecanını yaşadım. "Ben sizi santrale aktaracağım, oradan net olarak öğrenebilirsiniz" dedi. Aktar dedim, aktar lanet olsun. Aktardı, oradaki başka yere aktardı, sonra oradaki de başka yere... Derken en sonunda santrale bağlandım, karşı taraf "alo" dedi telefon çat diye kapandı. Liralarım bitti. 40 lirayı oradan oraya aktarılmak için verdim. Elde var sıfır. Ya bırak sevdiğimle konuşmayı, tam olarak nerede olduğunu bile öğrenemedim ya. Neyse dün tekrar kontör yükledim, tekrar aradım. Sanırım bakım taburundaymış, bakım taburuna aktardılar beni. Bağlandığım askere "Allah rızası için şu adamı bulun bana artık ya" dedim. İsyana geldim artık. Çocuk bana "abla ben burada yeniyim, bugün ilk günüm, hiçbir şey bilmiyorum" dedi. "Zaten şu anda askerlerin moral gecesi var, eğlencedeler, buradaysa da bulamam, yarın arayın" dedi. E kapattım mecburen. Gece de benim tarife paketimin süresi dolmuş, farkında değilim, telefondan internete girdim, biraz bakındım falan. Sonra çat diye bildirim geldi, internet paketim olmadığı için liralarımdan düşmüş. Yüklediğim liralar uçtu gitti, arayacak liram kalmadı. Şu an şoklardayım anlayacağınız. Acaba bütün bunlar aramamam için bir işaret mi diyorum artık ya, aklım yerinde değil.
Pes etme canim. ne kadar hata yapmis da olsan onu orada yalniz birakma. Merakla bekliyoruz gelismeleri
ohhh super canimm :) anlatsana nasildi?askimla geçirdiğim rüya gibi bi günün ardindan evimdeyim :) sizi dinledim duzelttim kizlar arayi:)
Kızçelerim günaydın. Uzun zamandır giremiyordum, fırsat bulmuşken girip sizi bir yoklayayım dedim. Hepiniz iyi olun lütfen, kötü olduğumda sizin mutluluklarınızı okuyup azıcık teselli buluyorum ben de.
Sevdiceğime ulaşamadım. Acemi birliğini aradım, oradan usta birliğini öğrendim. Bana bir Kıbrıs numarası verdiler. Aradım, orası başka bir numara verdi, aradım orası başka bir numara verdi.Yemin ederim en az sekiz yerle görüştüm, en sonunda bir yere bağlandım. Konuştuğum asker "koğuş telefonları bozuk, saat 7'de arayın ben kendisini buraya getireceğim" dedi. Nasıl heyecanlandım, şükür minnet falan. Saat 7 olmuyor, resmen saniyeleri saydım. Sonra 7'de aradım, çocuk "bulamadım kendisini, yarın arayın görüştüreceğim sizi" dedi. Ya sabır dedim, ertesi günü bekledim. Neyse aradım ertesi gün, bu sefer demesin mi "burada öyle biri yokmuş" Lan dedim ben iki gündür neyin heyecanını yaşadım. "Ben sizi santrale aktaracağım, oradan net olarak öğrenebilirsiniz" dedi. Aktar dedim, aktar lanet olsun. Aktardı, oradaki başka yere aktardı, sonra oradaki de başka yere... Derken en sonunda santrale bağlandım, karşı taraf "alo" dedi telefon çat diye kapandı. Liralarım bitti. 40 lirayı oradan oraya aktarılmak için verdim. Elde var sıfır. Ya bırak sevdiğimle konuşmayı, tam olarak nerede olduğunu bile öğrenemedim ya. Neyse dün tekrar kontör yükledim, tekrar aradım. Sanırım bakım taburundaymış, bakım taburuna aktardılar beni. Bağlandığım askere "Allah rızası için şu adamı bulun bana artık ya" dedim. İsyana geldim artık. Çocuk bana "abla ben burada yeniyim, bugün ilk günüm, hiçbir şey bilmiyorum" dedi. "Zaten şu anda askerlerin moral gecesi var, eğlencedeler, buradaysa da bulamam, yarın arayın" dedi. E kapattım mecburen. Gece de benim tarife paketimin süresi dolmuş, farkında değilim, telefondan internete girdim, biraz bakındım falan. Sonra çat diye bildirim geldi, internet paketim olmadığı için liralarımdan düşmüş. Yüklediğim liralar uçtu gitti, arayacak liram kalmadı. Şu an şoklardayım anlayacağınız. Acaba bütün bunlar aramamam için bir işaret mi diyorum artık ya, aklım yerinde değil.
ruya gibiydi ya evinin onune gittim geldi karsidan gorunce gözlerim doldu sımsıkı sarildik öyle özlemişim ki aksam evime bıraktı bugunde afyona memleketine gitti pazartesi tekrar gelicck iki gun beraberiz carsamba tunceliye gidiyoohhh super canimm :) anlatsana nasildi?
valla canim bnde ulasamamistim 10 gun ordan oraya bagladilar yinede sesini duyamadim (manisada olmasina ragmen) zaten en sonunda firca yiyosun.. meger durum acil demen gerekiyomus ki hemen bulup getirsinler..
kart fln gonderdim de oyle konusmaya baslamistik canim.
bnce pes etme aynisi bnm basimada gelmisti yani aramaman icin bi isaret degil bnce
Ayy canım ya. Peşini bırakmaKızçelerim günaydın. Uzun zamandır giremiyordum, fırsat bulmuşken girip sizi bir yoklayayım dedim. Hepiniz iyi olun lütfen, kötü olduğumda sizin mutluluklarınızı okuyup azıcık teselli buluyorum ben de.
İnşallah canım, herkes sevdiceğine mutlulukla kavuşsun:)Geçen sene de Suriye ve Irak tezkereleri onaylanmıştı, hiçbir şey yapılmadı, bence bu durum da tamamen göstermelik.. Işid'e karşı savaşıyoruz demek için formaliteden yapılmış bir şey gibi geliyor bana. Savaşa girilecek olsaydı geçen sene girilirdi..
ohhhh hayırlı olsuuuuun :) Tuncelide bitecek mutlulukla inşallahhayatimizdan manisayi cikardik askimla haritadan sildik:) sira Tunceli'de:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?