- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Haklısın canım. Zaten sesini duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki. 50 gündür yüzünü görememek, sesini duyamamak, çıldırmak üzereyim artık.
Ah canım üzülme hatta bak ne güzel kafasını dağıtmış moreli yerine gelmiştir. Zaten usta birliğine telefon sokunca gorusmek için carsı iznini beklemeyeceksiniz tatlım olur böyle şeyler boşver kendinden önce o iyi olsun de böyle düşün :)kirildim askerimecarsi izni vardi bugun nete gelemedi arkadaslari birakmamis uzaga gitmisler orda ormanda park varmis orda kahvalti yapmislar film falan izlemisler aradi az once soguk soguk konustum o da anladi kusura bakma konusamadik arabayla goturduler elimde degildi dedi.. bana iyi geldi ama iste senle konusamadik kotu oldu dedi
sonlara dogru biraz yumusasam da kirildim gercekten
bi yandan oyle dusundum hani kafasini dagitti tamam gunu guzel gecti ama iste butun gun bekledim gelcek diye gelmeyince uzuldum cok.. telefon yaninda canim wcden yaziyo ara siraAh canım üzülme hatta bak ne güzel kafasını dağıtmış moreli yerine gelmiştir. Zaten usta birliğine telefon sokunca gorusmek için carsı iznini beklemeyeceksiniz tatlım olur böyle şeyler boşver kendinden önce o iyi olsun de böyle düşün :)
Pülümür'deymiş, ama ölen ya da yaralanan yokmuş neyseki..kızlar tuncelide bi karakola saldırı olmuşş pkkalr tarafından
insallah canim hepsi sag salim donsun inşallahohhhh hayırlı olsuuuuun :) Tuncelide bitecek mutlulukla inşallah
ayni durumdayiz canim olaylara iyi bakim diyorum olmuyo hep haberler kötü bn nasil gonderirim onu tunceliyeYa dayanamiyorum artkaskerim yüksekova karakolda ve gece nöbetine vermisler 24.00 08.00 cok fazla soguk oluyomus daha simdiden boyleyse of kmutanda nobet degisimi icin sakin yanima gelmeyin demis 117 gün nasil gecicek boyle diyo carsi izni diye bisey yok telefonlarini da aldilar ellerinden daglarin arasinda kaldik diyo morali sifirin altinda napsam neselendiremiyorum ki artik bende de moral falan kalmadi dicek bisey bulamiyorum arayinca. Nasil atlaticaz bugünleri
offff Allahim nasil dayanim bn simdikızlar tuncelide bi karakola saldırı olmuşş pkkalr tarafından
Canım kötü düşünme. Bende çok negatifim. Güzel düşün zaman hızla geçicek inşallah. Dua et çokca, her bayram öncesi yaptıkları şeyler pisliklerin. Kendi kanlarında boğulsun köpekler.offff Allahim nasil dayanim bn simdi
Allah firsat vermesin bu kopeklere..doymadilar o kdr gencin kanina yaCanım kötü düşünme. Bende çok negatifim. Güzel düşün zaman hızla geçicek inşallah. Dua et çokca, her bayram öncesi yaptıkları şeyler pisliklerin. Kendi kanlarında boğulsun köpekler.
iyi bayramlar cnm:)Mutlu bayramlar sevdiceklerDün askerimin yanına gittim, her şey rüya gibiydi. Zaman artık geçsin lütfen
Bende biletimi aldim yarin gidiyorum :) sardigim dolmalardan da doldurdum bi kab'a arkadaslariyla yesin diye goturuyorum yanimda :) ay ette yesin istiyorum da olmazki eheiehiMutlu bayramlar sevdiceklerDün askerimin yanına gittim, her şey rüya gibiydi. Zaman artık geçsin lütfen
Ben forumu yeni gordum yeni katıldım Ardahan 25. mekanizede askerliğini yapan varmı ? Benm nişanlım orda ve bi kaç gundur hiç arayamıyor buaralar sıkı yonetim varmış sanırım durumlar neler sizlerin bilgisi varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?