Ya dayanamiyorum artkaskerim yüksekova karakolda ve gece nöbetine vermisler 24.00 08.00 cok fazla soguk oluyomus daha simdiden boyleyse of kmutanda nobet degisimi icin sakin yanima gelmeyin demis 117 gün nasil gecicek boyle diyo carsi izni diye bisey yok telefonlarini da aldilar ellerinden daglarin arasinda kaldik diyo morali sifirin altinda napsam neselendiremiyorum ki artik bende de moral falan kalmadi dicek bisey bulamiyorum arayinca. Nasil atlaticaz bugünleri
cok ii dusunmussun canim :)Kızlar öncelikle iyi bayramlar. 7 yıldır ondan uzak geçen ilk bayramım.. Umarım son olur hepimiz için. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben askerimin yanına gidemiyorum ama yarın doğum günü. Bayramdan sonra kargo göndermek istiyorum. Çok beğendiği bir saat vardı onu almayı düşünüyorum, sayfalarca mektup yazıp telefonda bir türlü kelimelere dökemediklerimi duygularımı yazacağım. Çikolata vs tatlı bir şeyler de koyacağım. Sizce başka neler yapabilirim fikri olan var mı? Bir de minik 3-4cm boyunda albümler yapan bir yer buldum ordan fotoğrf albümü yaptırayım diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bunlarla kafamı meşgul edip zamanı dolduruyorum fikri olan var mııı? :)
Künyesini nasıl sana verdi ki takmak zorunda:) benimki de bana da aynından yaptırmıştı dağıtıma geldiğinden beri boynumda . Farklı bir duygu:)askerim künyesini boynundan çıkardı bna verdi ayyy sevindirik oldum resmen
yok canım takmak zorunda değil :) gokhanında var banada ayrı yaptırdı ismimiz ve tanısma tarihimiz yazılı. Ama takmıyor yaniKünyesini nasıl sana verdi ki takmak zorunda:) benimki de bana da aynından yaptırmıştı dağıtıma geldiğinden beri boynumda . Farklı bir duygu:)
ooo çok güzeeel:) benim annemde gokhan askere gitmeden önce çeyiz yapıyordum ufak ufak ne acelen var falan derdi. Şimdi beraber yapıyoruz ceyizimi:) böyle şeyleri onlardan duymak daha güzel oluyoor degilmi ya :) geçenlerde ceyizlerimi düzenliyorduk yerlestiriyoduk dedim ki anne ya amma varmış ben az sanıyodum dedi ki oo bu daha bişey degil buralar hep dolacak :)) benim anne tarafı cok sever oyle ananem teyzeem annem bi taraftan her geldiğinde zeyizlik getirir :)kizlar yaa annem ilk defa ceyizimden ilgili konustu :) saten bi pijama almasini istemistim giymek icin ben cok severim ici de pamuktan olunca.. neyse annem almis getirdi dedim baska rengini de alsaydin cok guzelmis kalmamisti dedi bunun aynisindan bitane daha vardi sadcee dedi.. sonra durdu durdu keske onu da alsaydim ceyizine koyardik demez miiiisok oldummm :) hemen gitti aldi aynisindan allahim sonunda yaa :)
artik askerimi de yavas yavas soyleme vakti geldi demekkkk :)
Benim kuzenimin sözlüsü orda yapmış kısa dönem geçen anlatıyordu çook soğuk oluyormuş kışı bu aklımda kalmışArdahan merkez mi acaba?
guzel dusunmussun de canim saat degerli olmasa bile manevi degeri var calinsa kaybolsa uzulur askerin oyle seyleri askerden dondugune sakla bence..Kızlar öncelikle iyi bayramlar. 7 yıldır ondan uzak geçen ilk bayramım.. Umarım son olur hepimiz için. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben askerimin yanına gidemiyorum ama yarın doğum günü. Bayramdan sonra kargo göndermek istiyorum. Çok beğendiği bir saat vardı onu almayı düşünüyorum, sayfalarca mektup yazıp telefonda bir türlü kelimelere dökemediklerimi duygularımı yazacağım. Çikolata vs tatlı bir şeyler de koyacağım. Sizce başka neler yapabilirim fikri olan var mı? Bir de minik 3-4cm boyunda albümler yapan bir yer buldum ordan fotoğrf albümü yaptırayım diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bunlarla kafamı meşgul edip zamanı dolduruyorum fikri olan var mııı? :)
Zevkle gösteririm tatlım:) heycanı yeter bunun yaa:) paketi açıcak falan :) ilk defa doğum gününde böyle haberleşemiyo olduğumuz için çok üzülür biliyorum. Saate gelince şey dağıtıma geldiğinde nette bakarken cok beğendim orda takarım falan dedi ama almak için vakti yoktu tabi biraz da tuzlu fiyatı almak istediğim modelin. O gözü gibi bakar orada. istediği bir şey olsun istiyorum. Sınırda dağın başında olduğu için ptt kargoyu direk karakola götüremeyecekmiş asker gidip alıyomuş aradım sordum. Postayı almaya giden askerle konuşmuş o da özel bir şey gelirse haberdar et beni demiş. Yaaani uzun lafın kısası direk paketin onun eline geçme şansı var gibi o yüzdem saat çalınır diye endişem azaldı biraz. Gönderme mi diyorsun yani:/guzel dusunmussun de canim saat degerli olmasa bile manevi degeri var calinsa kaybolsa uzulur askerin oyle seyleri askerden dondugune sakla bence..
bende gecen hafta kargo gonderdim suan istanbulda gumruge takildi yaziyor insallah bu hafta gecer eline.. icine birsuru cikolata koydum el feneri lazimdi ondan aldim pilsiz calisan :) sonra kitaplar ve sudoku koydum nobetci goturdukten sonra cani skliyo posta benim askerim.
kargon hazir olunca bize de goster canim :)
Benim kuzenimin sözlüsü orda yapmış kısa dönem geçen anlatıyordu çook soğuk oluyormuş kışı bu aklımda kalmış
Bu arada sudokuyu paylaştığın resimde görüp çok iyi fikir demiştimguzel dusunmussun de canim saat degerli olmasa bile manevi degeri var calinsa kaybolsa uzulur askerin oyle seyleri askerden dondugune sakla bence..
bende gecen hafta kargo gonderdim suan istanbulda gumruge takildi yaziyor insallah bu hafta gecer eline.. icine birsuru cikolata koydum el feneri lazimdi ondan aldim pilsiz calisan :) sonra kitaplar ve sudoku koydum nobetci goturdukten sonra cani skliyo posta benim askerim.
kargon hazir olunca bize de goster canim :)
Nicelerine insaallahhh! :)Kizlarr yemin töreninden geliyorum çok güzel bi 2 gün gecirdim hem duygusal hem gurur verici bi durum
Canım bence o birazda sevdiceğine bağlı biz mesela safak saati almıştık giderken sıkıldı bi zaman sonra ordaki bi arkdasyla takas etmiş saatlerini. Kolundan cıkarmazsa calınacagını dusunmuyorum dikkat etsin yeter , adamların donunu bile calıyorlarmış yahuZevkle gösteririm tatlım:) heycanı yeter bunun yaa:) paketi açıcak falan :) ilk defa doğum gününde böyle haberleşemiyo olduğumuz için çok üzülür biliyorum. Saate gelince şey dağıtıma geldiğinde nette bakarken cok beğendim orda takarım falan dedi ama almak için vakti yoktu tabi biraz da tuzlu fiyatı almak istediğim modelin. O gözü gibi bakar orada. istediği bir şey olsun istiyorum. Sınırda dağın başında olduğu için ptt kargoyu direk karakola götüremeyecekmiş asker gidip alıyomuş aradım sordum. Postayı almaya giden askerle konuşmuş o da özel bir şey gelirse haberdar et beni demiş. Yaaani uzun lafın kısası direk paketin onun eline geçme şansı var gibi o yüzdem saat çalınır diye endişem azaldı biraz. Gönderme mi diyorsun yani:/
ay ben hiç bişi götürmedim, heyecandan elim ayapım titriyodu :)Bende biletimi aldim yarin gidiyorum :) sardigim dolmalardan da doldurdum bi kab'a arkadaslariyla yesin diye goturuyorum yanimda :) ay ette yesin istiyorum da olmazki eheiehi
Süpriz yaptım canım, beni tatile gidiyorum sanıyordu şok olduiyi bayramlar cnm:)
ohhh ne güzel cok sevindim haberi varmiydi yoksa sürpriz mi yaptin?
zaman su gibi aksin su :)
gönder cnm takarim demis askerin bişey olmaz madem heeveslenmis..Zevkle gösteririm tatlım:) heycanı yeter bunun yaa:) paketi açıcak falan :) ilk defa doğum gününde böyle haberleşemiyo olduğumuz için çok üzülür biliyorum. Saate gelince şey dağıtıma geldiğinde nette bakarken cok beğendim orda takarım falan dedi ama almak için vakti yoktu tabi biraz da tuzlu fiyatı almak istediğim modelin. O gözü gibi bakar orada. istediği bir şey olsun istiyorum. Sınırda dağın başında olduğu için ptt kargoyu direk karakola götüremeyecekmiş asker gidip alıyomuş aradım sordum. Postayı almaya giden askerle konuşmuş o da özel bir şey gelirse haberdar et beni demiş. Yaaani uzun lafın kısası direk paketin onun eline geçme şansı var gibi o yüzdem saat çalınır diye endişem azaldı biraz. Gönderme mi diyorsun yani:/
ayyyy cok sevinmistir yaa ne guzel yapmışsın tatlım :)Süpriz yaptım canım, beni tatile gidiyorum sanıyordu şok oldu
iki ayrı yerde acemilik yaptı bi tane daha var dedi verdi..ay cok mutlu oldum nedense..yanimdan ayirmiyorum:)Künyesini nasıl sana verdi ki takmak zorunda:) benimki de bana da aynından yaptırmıştı dağıtıma geldiğinden beri boynumda . Farklı bir duygu:)
Şu ana kadar başımıza bir şey gelmedi çok şükür hem çıkarmaz da:) alayım ben yaa en iyisi. Tesekkürler:)Canım bence o birazda sevdiceğine bağlı biz mesela safak saati almıştık giderken sıkıldı bi zaman sonra ordaki bi arkdasyla takas etmiş saatlerini. Kolundan cıkarmazsa calınacagını dusunmuyorum dikkat etsin yeter , adamların donunu bile calıyorlarmış yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?