Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Askerimin yeri farklı olsa da ben de aynı durumdayım moralini düzeltmek için ne söylesem faydası olmuyo neşeli oluyim diyorum bogazımda düğümlenip kalıyor her sey..

Kızlar öncelikle iyi bayramlar. 7 yıldır ondan uzak geçen ilk bayramım.. Umarım son olur hepimiz için. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben askerimin yanına gidemiyorum ama yarın doğum günü. Bayramdan sonra kargo göndermek istiyorum. Çok beğendiği bir saat vardı onu almayı düşünüyorum, sayfalarca mektup yazıp telefonda bir türlü kelimelere dökemediklerimi duygularımı yazacağım. Çikolata vs tatlı bir şeyler de koyacağım. Sizce başka neler yapabilirim fikri olan var mı? Bir de minik 3-4cm boyunda albümler yapan bir yer buldum ordan fotoğrf albümü yaptırayım diyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Bunlarla kafamı meşgul edip zamanı dolduruyorum fikri olan var mııı? :)

cok ii dusunmussun canim :)

askerim künyesini boynundan çıkardı bna verdi ayyy sevindirik oldum resmen
Künyesini nasıl sana verdi ki takmak zorunda:) benimki de bana da aynından yaptırmıştı dağıtıma geldiğinden beri boynumda . Farklı bir duygu:)

Künyesini nasıl sana verdi ki takmak zorunda:) benimki de bana da aynından yaptırmıştı dağıtıma geldiğinden beri boynumda . Farklı bir duygu:)
yok canım takmak zorunda değil :) gokhanında var banada ayrı yaptırdı ismimiz ve tanısma tarihimiz yazılı. Ama takmıyor yani

ooo çok güzeeel:) benim annemde gokhan askere gitmeden önce çeyiz yapıyordum ufak ufak ne acelen var falan derdi. Şimdi beraber yapıyoruz ceyizimi:) böyle şeyleri onlardan duymak daha güzel oluyoor degilmi ya :) geçenlerde ceyizlerimi düzenliyorduk yerlestiriyoduk dedim ki anne ya amma varmış ben az sanıyodum dedi ki oo bu daha bişey degil buralar hep dolacak :)) benim anne tarafı cok sever oyle ananem teyzeem annem bi taraftan her geldiğinde zeyizlik getirir :)

guzel dusunmussun de canim saat degerli olmasa bile manevi degeri var calinsa kaybolsa uzulur askerin oyle seyleri askerden dondugune sakla bence..

bende gecen hafta kargo gonderdim suan istanbulda gumruge takildi yaziyor insallah bu hafta gecer eline.. icine birsuru cikolata koydum el feneri lazimdi ondan aldim pilsiz calisan :) sonra kitaplar ve sudoku koydum nobetci goturdukten sonra cani skliyo posta benim askerim.

kargon hazir olunca bize de goster canim :)

Zevkle gösteririm tatlım:) heycanı yeter bunun yaa:) paketi açıcak falan :) ilk defa doğum gününde böyle haberleşemiyo olduğumuz için çok üzülür biliyorum. Saate gelince şey dağıtıma geldiğinde nette bakarken cok beğendim orda takarım falan dedi ama almak için vakti yoktu tabi biraz da tuzlu fiyatı almak istediğim modelin. O gözü gibi bakar orada. istediği bir şey olsun istiyorum. Sınırda dağın başında olduğu için ptt kargoyu direk karakola götüremeyecekmiş asker gidip alıyomuş aradım sordum. Postayı almaya giden askerle konuşmuş o da özel bir şey gelirse haberdar et beni demiş. Yaaani uzun lafın kısası direk paketin onun eline geçme şansı var gibi o yüzdem saat çalınır diye endişem azaldı biraz. Gönderme mi diyorsun yani:/

Benim kuzenimin sözlüsü orda yapmış kısa dönem geçen anlatıyordu çook soğuk oluyormuş kışı bu aklımda kalmış
Bu arada sudokuyu paylaştığın resimde görüp çok iyi fikir demiştim

Canım bence o birazda sevdiceğine bağlı biz mesela safak saati almıştık giderken sıkıldı bi zaman sonra ordaki bi arkdasyla takas etmiş saatlerini. Kolundan cıkarmazsa calınacagını dusunmuyorum dikkat etsin yeter , adamların donunu bile calıyorlarmış yahu

gönder cnm takarim demis askerin bişey olmaz madem heeveslenmis..
hem saat super fikir su aralar zamanla ilgili sıkıntılar cok o saatle zamani su gibi gecer inşallah:)

iki ayrı yerde acemilik yaptı bi tane daha var dedi verdi..ay cok mutlu oldum nedense..yanimdan ayirmiyorum:)

Şu ana kadar başımıza bir şey gelmedi çok şükür hem çıkarmaz da:) alayım ben yaa en iyisi. Tesekkürler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…