Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Endişelenme canım son bir haftadır tüm birliklerde bi hareketlenme varmış, oraya özel değil

günaydın kızlarrr :) askeri yarın dağıtım iznine çıkan var mı

Bu gece yola cikiyorummm yarin yemin töreninde yanindayimm heyecandan kalbim yerinden cikicak

elzemasal .!.:
Yaaa çok güzeldi :) Çok çokizlar şıyorsun zaten, ağlama garantili diyebilirm
Kesinlikle tahmin edebiliyorum :) neler goturmustunuz giderken kizlar hediye falan yani

Kesinlikle tahmin edebiliyorum :) neler goturmustunuz giderken kizlar hediye falan yani
Ben sadece kendimi götürmüştüm canım Birlikte dönmüştük zaten eksikleri vardı biraz onlar halletmiştik ertesi gün :) Aslında tatlı bişiler yapacaktım ama annesi her şeyi yapmıştı, o yüzden yapmamıştım.Sevdiği bi kurabiye fln yapabilirsin. Çok mutlu olacağına eminim. Yemekleri gerçekten kötü çünkü, özlemiştir:)

bende bişi götürmemiştim beraber eve dönüyoruz diye ama burger king teklif edebilirsin ben ettigimde gözleri parlamıştı hasret kalıyolar öyle seylere

Aynen canim borek cok sever ondan yaptimm :) eve gelemicek 1 gun sonra usta birligine teslim olucak bikac bisey aldim konusma karti falan oyle cok heycanliyim

Endişelenme canım son bir haftadır tüm birliklerde bi hareketlenme varmış, oraya özel değil
Bu gün öğlen konuşabildik. Bayrama kadar epey sıkıntılı geçecekmiş daha bugun atış yaptırmışlar ve hepsini atabildiği için özel bi görev verilcekmiş nöbetler onlara göre ayarlanıyormus bende gece atışlarını atama lutfen dedim ama bilemiyorum tabii hepimize Allah kolaylık versin

Atamiyomus gibi yapsin tatlim benimki bilerek öyle yapmisti simdi ankaradan da sinira asker gonderiliyomus ama silah egitimi alanlar gidecekmis aman dikkat.

Kizlar ben bugün biraz depresifim biraz önce konuştuk o kadar özledim ki dayanamiycak gibi hissediyorum. Hasta olmus nasil icim gitti yaninda olmasini istiyosun ne biliyim sarilmak koklamak istiyosun ama yapamiyosun cok zor diger günler cok iyiydim alistim diyodum ama nugün böyle oldu niyeyse

Canım ben göndereli 150 gün oldu nerdeyse, hala zaman zaman aynı şeyleri yaşıyorum, az demedim ben dayanamayacağım diye ama başka çare yok ki, elimiz mahkum..

Kızlar hepinizi Allah kavuştursun inşallah

şu an geçmiyor gibi geliyor ama emin olun geldikten sonrasında sanki bu süreç hiç olmamış gibi hissedeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…