banada öyle oluyo bazenKizlar ben bugün biraz depresifim biraz önce konuştuk o kadar özledim ki dayanamiycak gibi hissediyorum. Hasta olmus nasil icim gittiyaninda olmasini istiyosun ne biliyim sarilmak koklamak istiyosun ama yapamiyosun cok zor diger günler cok iyiydim alistim diyodum ama nugün böyle oldu niyeyse
süpriz yap git yanına düzelir aranızaskerim geldi dagitima ama bn görmeyi birakin konusmadim bile tartistik dunden beri hic yazmadi
askerim geldi dagitima ama bn görmeyi birakin konusmadim bile tartistik dunden beri hic yazmadi
Canim niye tartisiyosunuz ki böyle hep yaaskerim geldi dagitima ama bn görmeyi birakin konusmadim bile tartistik dunden beri hic yazmadi
Kesinlikle alttan al, hiç bişi olamamış gibi hemen git yanına bence. Sonra çok özleyeceksin, pişman olursunaskerim geldi dagitima ama bn görmeyi birakin konusmadim bile tartistik dunden beri hic yazmadi
Çook geçmiş olsun canım üşütmüşsün heraldemide gribi olmusum kizlar sabahtan beri afedersiniz istifra ediyorummidem cok bulaniyo mahvoldum erdimde yok yanimda of of
saol canimÇook geçmiş olsun canım üşütmüşsün heralde
dua ediyoruz canim bol bol duaKızlar tezkere onaylanmış. Çok korkuyorum.
Kuzuuumm korkma, Allah'ın izniyle sağ salim atlatacaklar, hep diyorum sen içni ferah tut, hiçbir şey olmayacakKızlar tezkere onaylanmış. Çok korkuyorum.
İnşallah canım. Çok mutluydum cumartesi yanına gideceğim için, haberi gördüğümden beri içim çok kötüKuzuuumm korkma, Allah'ın izniyle sağ salim atlatacaklar, hep diyorum sen içni ferah tut, hiçbir şey olmayacak
Bencede olmamaliAy hayır ya bu olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?