• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

kirildim askerime :( carsi izni vardi bugun nete gelemedi :( arkadaslari birakmamis uzaga gitmisler orda ormanda park varmis orda kahvalti yapmislar film falan izlemisler aradi az once soguk soguk konustum o da anladi kusura bakma konusamadik arabayla goturduler elimde degildi dedi.. bana iyi geldi ama iste senle konusamadik kotu oldu dedi :(

sonlara dogru biraz yumusasam da kirildim gercekten :(

Haklısın canım. Zaten sesini duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki. 50 gündür yüzünü görememek, sesini duyamamak, çıldırmak üzereyim artık.
:( okudum şimdi yeni gelişmeleri.. Amma uğraşmışsın ya.. Boşver canım hayırlısı buymuş demmekki pes etme belki ulaşsaydın iyi şeyler olmayacaktı,zamanı değildi belkide böyle düşün. Hiç bi arkadaşı,akrabasıyla falan gorusmuyomusunuz ? onlardan öğrenebilirdin yerini yurdunu canım..

kirildim askerime :KK43: carsi izni vardi bugun nete gelemedi :KK43: arkadaslari birakmamis uzaga gitmisler orda ormanda park varmis orda kahvalti yapmislar film falan izlemisler aradi az once soguk soguk konustum o da anladi kusura bakma konusamadik arabayla goturduler elimde degildi dedi.. bana iyi geldi ama iste senle konusamadik kotu oldu dedi :KK43:

sonlara dogru biraz yumusasam da kirildim gercekten :KK43:
Ah canım üzülme hatta bak ne güzel kafasını dağıtmış moreli yerine gelmiştir. Zaten usta birliğine telefon sokunca gorusmek için carsı iznini beklemeyeceksiniz tatlım olur böyle şeyler boşver kendinden önce o iyi olsun de böyle düşün :)

Ya dayanamiyorum artk :KK42: askerim yüksekova karakolda ve gece nöbetine vermisler 24.00 08.00 :KK43: cok fazla soguk oluyomus daha simdiden boyleyse of :KK61: kmutanda nobet degisimi icin sakin yanima gelmeyin demis 117 gün nasil gecicek boyle diyo carsi izni diye bisey yok telefonlarini da aldilar ellerinden daglarin arasinda kaldik diyo morali sifirin altinda napsam neselendiremiyorum ki artik bende de moral falan kalmadi dicek bisey bulamiyorum arayinca. Nasil atlaticaz bugünleri :KK42:

Ah canım üzülme hatta bak ne güzel kafasını dağıtmış moreli yerine gelmiştir. Zaten usta birliğine telefon sokunca gorusmek için carsı iznini beklemeyeceksiniz tatlım olur böyle şeyler boşver kendinden önce o iyi olsun de böyle düşün :)
bi yandan oyle dusundum hani kafasini dagitti tamam gunu guzel gecti ama iste butun gun bekledim gelcek diye gelmeyince uzuldum cok.. telefon yaninda canim wcden yaziyo ara sira

Ya dayanamiyorum artk :KK42: askerim yüksekova karakolda ve gece nöbetine vermisler 24.00 08.00 :KK43: cok fazla soguk oluyomus daha simdiden boyleyse of :KK61: kmutanda nobet degisimi icin sakin yanima gelmeyin demis 117 gün nasil gecicek boyle diyo carsi izni diye bisey yok telefonlarini da aldilar ellerinden daglarin arasinda kaldik diyo morali sifirin altinda napsam neselendiremiyorum ki artik bende de moral falan kalmadi dicek bisey bulamiyorum arayinca. Nasil atlaticaz bugünleri :KK42:
ayni durumdayiz canim olaylara iyi bakim diyorum olmuyo hep haberler kötü bn nasil gonderirim onu tunceliye:KK43:

Canım kötü düşünme. Bende çok negatifim. Güzel düşün zaman hızla geçicek inşallah. Dua et çokca, her bayram öncesi yaptıkları şeyler pisliklerin. Kendi kanlarında boğulsun köpekler.
Allah firsat vermesin bu kopeklere..doymadilar o kdr gencin kanina ya

Mutlu bayramlar sevdicekler :KK25: Dün askerimin yanına gittim, her şey rüya gibiydi. Zaman artık geçsin lütfen :mad:
Bende biletimi aldim yarin gidiyorum :) sardigim dolmalardan da doldurdum bi kab'a arkadaslariyla yesin diye goturuyorum yanimda :) ay ette yesin istiyorum da olmazki eheiehi:KK53::kk77:

kizlar yaa annem ilk defa ceyizimden ilgili konustu :) saten bi pijama almasini istemistim giymek icin ben cok severim ici de pamuktan olunca.. neyse annem almis getirdi dedim baska rengini de alsaydin cok guzelmis kalmamisti dedi bunun aynisindan bitane daha vardi sadcee dedi.. sonra durdu durdu keske onu da alsaydim ceyizine koyardik demez miiii :eek: sok oldummm :) hemen gitti aldi aynisindan allahim sonunda yaa :)

artik askerimi de yavas yavas soyleme vakti geldi demekkkk :)

Ben forumu yeni gordum yeni katıldım Ardahan 25. mekanizede askerliğini yapan varmı ? Benm nişanlım orda ve bi kaç gundur hiç arayamıyor buaralar sıkı yonetim varmış sanırım durumlar neler sizlerin bilgisi varmı acaba

Ardahan merkez mi acaba?

Back