• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kizlar ben bugün biraz depresifim biraz önce konuştuk o kadar özledim ki dayanamiycak gibi hissediyorum. Hasta olmus nasil icim gitti :KK43: yaninda olmasini istiyosun ne biliyim sarilmak koklamak istiyosun ama yapamiyosun cok zor :KK43: diger günler cok iyiydim alistim diyodum ama nugün böyle oldu niyeyse
banada öyle oluyo bazen:( ekimle kasımı atlatalım cok az kalcak:(

askerim geldi dagitima ama bn görmeyi birakin konusmadim bile tartistik dunden beri hic yazmadi

askerim geldi dagitima ama bn görmeyi birakin konusmadim bile tartistik dunden beri hic yazmadi
Canim niye tartisiyosunuz ki böyle hep ya :( kimden kaynaklaniyo bilmiyorum ama ben hep alttan aliyorum o da bisey yapmamaya dikkat ediyo burda oldugu zamankilerden cok cok daha iyi anlasiyoruz. Sorun senden kaynaklaniyosa alttan almaya calis bu günlerinizi bosuna harcamayin sonra cok üzülürsün deger mi hic iki gün sonra bariscaksiniz sonra birbirinizi görmediginizle kalicaksiniz :(

mide gribi olmusum kizlar sabahtan beri afedersiniz istifra ediyorum :( midem cok bulaniyo mahvoldum erdimde yok yanimda of of :(

Bugün çok komik bişey oldu, benimki evci izni alamadığı için bayramda, pazar günü doğum günü diye ben günübirlik gidip gelmek için bilet aldım, sürpriz yapmak istedim. ama onun üyeliğiyle almışım biletleri farketmeden, cep telefonuna mesaj gitmiş. sürpriz bozuldu tabi, aradı gelme aşkım diyo.. gelmek istiyorum doğum gününde yanında olmak istiyorum diyorum adam tutturdu gelme diyo. en son sinirlendim ne bu gelme gelme istemiyosan gelmem zaten dedim, meğer o da bana sürpriz yapmış, evci iznini almış, pazar sabahı gelecekmiş. eğer böyle ortaya çıkmasaydı, pazar günü ben orda, o burda olacaktı birbirimizi göremeyecektik :rolleyes: tövbe bi daha sürpriz falan yapmam :rolleyes:

Kizlar caninizi sikmak istemrm ama bu aksam bi duyum aldim, tezkeresi hazir askerler haric diger tum askerlerin bu surec boyunca safaklari duracakmis umarim dogru degildir fakat askerimde boyle bi duyum almis.

Back