- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
Aynen öyle.. Benim ki de yan gel yat osman durumunda ama diğer arkdaslarımın doguda olan sevgilileri var , anlatıyorlar ödleri patlıyor teselli de edemiysun ki ben olsam bende çıldırır dururdumbende sinirdaki askerleri düüsündükce daha cok üzülyüorum zaten , bazilar aman seninki rahat diyo mesele o diilki cok sükür cok rahat ama ya digerleriben oldum olasi zaten asker polis haberlerinde birine bisi olnca üzülrdm bekleyeni var ailesi var ne biliyim can bu yaa bide kendi canini beklerken dahada iyi anliyo insan diggerlerini cok zor bi sürec
bugun aradi eşim kolyesini yollamis bide mektup cok sevindim sonrada bir grup askeri sınıra yolladlar evci ve izinler iptal edildi dedi iş yerindeyim ara ara agliyorum kimse görmesin diye de sürekli ara verir hale geldim arkadas o kısa dönem yollamazlar diyo yinede cok üzücüAynen öyle.. Benim ki de yan gel yat osman durumunda ama diğer arkdaslarımın doguda olan sevgilileri var , anlatıyorlar ödleri patlıyor teselli de edemiysun ki ben olsam bende çıldırır dururdumAynen öyle eskiden cok dikakt etmezdim asker haberlerine şimdi algıda seçivilik oluyor işte:)
Canım askerin nerede, bende bugün konuştum Edirne'den de sınıra gönderiliyorlarmış.bugun aradi eşim kolyesini yollamis bide mektup cok sevindim sonrada bir grup askeri sınıra yolladlar evci ve izinler iptal edildi dedi iş yerindeyim ara ara agliyorum kimse görmesin diye de sürekli ara verir hale geldim arkadas o kısa dönem yollamazlar diyo yinede cok üzücüo kadar sinirlenmisimki dudagimi patlatmisim isirmaktan
kahramanmaras demek heryerden yolluyolar durum ciddi ozamanCanım askerin nerede, bende bugün konuştum Edirne'den de sınıra gönderiliyorlarmış.
Bol bol dua edicez herkes icin butun askerler icin...Hiç bir fikrim yok... Kaydırma birlikler fln oluyo, benim sevgilim de orada. Çokca dua edelim kızlar
Canim benim askerim de edirne kesan merkezde okadar sordum sizden giden olacakmi diye yok askimoyle bi bildiri gelmedi buraya dedi. Zaten gokhan haberci yani silah tutmuslugu bile yok.. seninki edirnenin neresinde?Canım askerin nerede, bende bugün konuştum Edirne'den de sınıra gönderiliyorlarmış.
Dogru da olabilir canim edirnede bir cok birlik var cunku.:)Yok canım edirnede değil istanbulda benim sevgilim. Bugun duydum edirneden de yollamışlar dedi. Belli ki dedikodu :) bi sürü şey uydurup duruyolar orda sıkıntıdan zaten
aynn ya ortalık berbat Allah askerlerimizin düşmanlarina firsat vermesin.sınıra silah tutan eğitimli uzman askerler gidiyomuş benim eşimde silah tutmuyo muhtemelen bunlar uzun dönemden oluşan askerler , kısa dönemler degil yani olağanüstü hal olursa hepsi gider. Allah oradaki askerleri korusun onlar daha zor durumda ne kadar cok korkmuşlardir kimbilir
Benimki de dedi bugün aynı şeyiYok canım edirnede değil istanbulda benim sevgilim. Bugun duydum edirneden de yollamışlar dedi. Belli ki dedikodu :) bi sürü şey uydurup duruyolar orda sıkıntıdan zaten
Allah allahh ya benimki edirnede ilk defa duydum burdan :) benimki yok diyor belliki gokhanlarin oldugu yer degil..Benimki de dedi bugün aynı şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?