benimki elzemasal'ın askeriyle aynı yerde yapıyo canım, yani sadece dedikodu olabilir, orada yayılmış söylenti gibi geldi banaAllah allahh ya benimki edirnede ilk defa duydum burdan :) benimki yok diyor belliki gokhanlarin oldugu yer degil..
Evet canım inşallah öyledir. Öyle bişi olursa tüm izinler, terhisler iptal olacakmış fln dedibenimki elzemasal'ın askeriyle aynı yerde yapıyo canım, yani sadece dedikodu olabilir, orada yayılmış söylenti gibi geldi bana
İstanbulda da aynıymış. Bu hafta techizatlı mı ne eğitime başlayacakmışız hazırlıkmış dedinöbet olmuodu , eşim anlatiyodu bugün dedi nöbete baslicaz olası saldiri için tedbir amacli zatn bugün sanki dünya yikildi başıma cok kötü hssediyorum ya ev izinleride iptal olunca iyice üzüldüm
sanirim ben günü birlik gidicem yanına
İstanbulda da aynıymış. Bu hafta techizatlı mı ne eğitime başlayacakmışız hazırlıkmış dedineyse canım evham yapmayalım. Askerliğin asıl amacı bu zaten, almaları gereken eğitimi alacaklar diye düşünüp dua edelim
öyle tabii neticede vatanı korumaya gidiyolar ne gerekiyosa yapılacak artık buna bişi yapamıyoruz malesef
ama devlet bile eşimle görüşmeme engel olamazgidicem günü birlik ve görcem carsi izininde yoksa deliririm sanirim
hadi inş yarın belli olcakmıs sanırım izin durumlarıBen de gidicem canım inşallah bayramın ilk günü :)
aa öylemi iyi sevindim ev iznimi oluyo bu pekiBizim dün belli olmuş canım cumartesi ve pazartesi izinli inşallah :)
tesekkürler zor ya , cok zor ve kötü günlerimde oldu ama hicbiri insanı bu kadar etkilemiyomus onu anladımBasligi gornce yorum yapmak istedm sevglim askerde dgil ama yasadm bi zamanlar Allah sabr versin..
Amin.Teşekkür ederizBasligi gornce yorum yapmak istedm sevglim askerde dgil ama yasadm bi zamanlar Allah sabr versin..
Neyi yasarsan o sana zor gelr canm emn ol bittgnde hic yasamams gbi olrsun ne cabk gecti dersn.tesekkürler zor ya , cok zor ve kötü günlerimde oldu ama hicbiri insanı bu kadar etkilemiyomus onu anladım
Uzulcek bisey yok kizlar sonunda cikp gelck onemli olan beklemeyi blmek. Ve o psikolojiyi kaldirablmek insan oraya gdince degisiyo onemli olan bunu atlatabilmek zaman herturlu geciyo zatenAmin.Teşekkür ederiz
Kizlar ben bayramdan bir hafta sonra falan gidebilecegim ama haftaiçi gitmem gerekiyor, benimkinin carsi izinleri hala belli degil izinler hep pazar günü mü oluyo bi bilginiz var mi??
Benim de öyle bir niyetim var kesin olmamakla birlikte, ister misin nizamiyedeki bekleme salonunda beraber bekleyelim bizimkileriBen de gidicem canım inşallah bayramın ilk günü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?