• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Allah allahh ya benimki edirnede ilk defa duydum burdan :) benimki yok diyor belliki gokhanlarin oldugu yer degil..
benimki elzemasal'ın askeriyle aynı yerde yapıyo canım, yani sadece dedikodu olabilir, orada yayılmış söylenti gibi geldi bana

benimki elzemasal'ın askeriyle aynı yerde yapıyo canım, yani sadece dedikodu olabilir, orada yayılmış söylenti gibi geldi bana
Evet canım inşallah öyledir. Öyle bişi olursa tüm izinler, terhisler iptal olacakmış fln dedi :( artık sevgilim gelsin de bile diyemiyorum. Herkesin sevgilisi askerde :( daha gidecek olanlar var :/

nöbet olmuodu , eşim anlatiyodu bugün dedi nöbete baslicaz olası saldiri için tedbir amacli zatn bugün sanki dünya yikildi başıma cok kötü hssediyorum ya ev izinleride iptal olunca iyice üzüldüm
sanirim ben günü birlik gidicem yanına
İstanbulda da aynıymış. Bu hafta techizatlı mı ne eğitime başlayacakmışız hazırlıkmış dedi :( neyse canım evham yapmayalım. Askerliğin asıl amacı bu zaten, almaları gereken eğitimi alacaklar diye düşünüp dua edelim :(

İstanbulda da aynıymış. Bu hafta techizatlı mı ne eğitime başlayacakmışız hazırlıkmış dedi :KK43: neyse canım evham yapmayalım. Askerliğin asıl amacı bu zaten, almaları gereken eğitimi alacaklar diye düşünüp dua edelim :KK43:

öyle tabii neticede vatanı korumaya gidiyolar ne gerekiyosa yapılacak artık buna bişi yapamıyoruz malesef
ama devlet bile eşimle görüşmeme engel olamaz:KK12: gidicem günü birlik ve görcem carsi izininde yoksa deliririm sanirim:KK57:

Ben de gidicem canım inşallah bayramın ilk günü :)
öyle tabii neticede vatanı korumaya gidiyolar ne gerekiyosa yapılacak artık buna bişi yapamıyoruz malesef
ama devlet bile eşimle görüşmeme engel olamaz:KK12: gidicem günü birlik ve görcem carsi izininde yoksa deliririm sanirim:KK57:

Kizlar ben bayramdan bir hafta sonra falan gidebilecegim ama haftaiçi gitmem gerekiyor, benimkinin carsi izinleri hala belli degil izinler hep pazar günü mü oluyo bi bilginiz var mi??

Hayır canım değişiyormuş, bir hafta pazar bir hafta cumartesi oluyomuş genelde ama o da değişiyormuş. Çarşamba, perşembe belli oluyomuş liste genelde.
Kizlar ben bayramdan bir hafta sonra falan gidebilecegim ama haftaiçi gitmem gerekiyor, benimkinin carsi izinleri hala belli degil izinler hep pazar günü mü oluyo bi bilginiz var mi??

Ben forumu yeni gordum yeni katıldım Ardahan 25. mekanizede askerliğini yapan varmı ? Benm nişanlım orda ve bi kaç gundur hiç arayamıyor buaralar sıkı yonetim varmış sanırım durumlar neler sizlerin bilgisi varmı acaba

Selamlar kızlar.Herkescikler uyuyodur muhtemelen.Ama ben uyuyamıyorum.Epeycedir giremedim işlerimden zaman ayırıp da topiğe :KK43: Nasılsınız, iyidir herkes inşallah?:)

Back