- 13 Ağustos 2014
- 226
- 119
- 53
Bugün 45. günümüz canımKaç gün oldu göndereli:)
Nerede asker canım sevgilin?kızlar günaydın.. askerimin psikolojisi bozuldu iyice bu sınırdaki olaylar yüzünden, ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı şaşırdım bi akıl verirmisiniz
Nerede asker canım sevgilin?
Benim şimdi İstanbul'da ama birlikleri Hakkari'ye bağlı. Hiç bir şey belli değil yani. Aradığında hiç o konulara girme bence sürekli çok sevdiğini söyle, bi sürü hayal kur onları anlat. Ben de hiç beklemezdim hep duyardım ama gerçekten çok çok bozuluyormuş psikolojileri.
Of ne zor biliyorumHiç bişi olmayacak hiç birine inşallah. Hem şöyle düşün canım şu anda da orada asker olanlar var daha sonrada olacak, çok çok öncede vardı.Evet her gidenin psikolojisi değişiyor kötü oluyor ama her gidene bir şey olmuyor. Mutlulukla dönsün inşallah canım sevgilin.Dua et:)
inşallah canım benim sağol Allah razı olsun sen de hayırlısıyla kavuş askerine :) dua ediyorum etmezmiyim dediğin gibi vatanın heryeri asker dolu Allah' ım hepsine sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah
Of ne zor biliyorumHiç bişi olmayacak hiç birine inşallah. Hem şöyle düşün canım şu anda da orada asker olanlar var daha sonrada olacak, çok çok öncede vardı.Evet her gidenin psikolojisi değişiyor kötü oluyor ama her gidene bir şey olmuyor. Mutlulukla dönsün inşallah canım sevgilin.Dua et:)
yesmceyhn kesinlikle canım şuanda orda askerlik yapanlar daha önce yapmış olanar var herkes nasıl sağ salim geldiyse oda gelicek onda böyle destek ver. Allah kolaylık versin canım onların pisikolojisinin zor olduğu kadar biimde güçlü olup destek verebilmemiz bi o kadar zor
Himm daha tazecikBugün 45. günümüz canım
Yaaa öyle demeee koskocaaaa 45 günHimm daha tazecik
Yok canim ya saka bi tarafa kisa donem icin normal, ben uzun donem bekliyorum 200 kusur Gundr o yuzden 45 gun az geldi ama sizin icin cok seydir eminim zaten safaginiz az basliyosunuz saymaya :)Yaaa öyle demeee koskocaaaa 45 gün
aaa cok kotu bi durum cnm nie öyle olduKızlar.Ben de bu dönemde sevdiğim adamı askere gönderdim. Askere gitmeden bir gün önce ayrıldık... Nişanlıydık, nişan bozuldu anlayacağınız. O kadar mutsuzum ki... ve bunun tek sorumlusu benin. Zavallı sevgilimin hayatı burnundan getirdim. Birbirimize deli gibi aşıktık, aşkımın kıymetini bilemedim resmen. Ya adam askere gidecek, istediği, beklediği tek şey huzur ve güven. İkisini de veremedim ona. Çok pişmanım, ama fayda etmiyor işte... Azıcık dertleşelim, çok doluyum.
aaa cok kotu bi durum cnm
özel olmazsa nie ayrildiniz cnm madem seviyosunuz sarilarak ayrildiniz.sHem de nasıl. Yemin ederim ağlamadığım bir gün bile yok. 45 gün oldu, ne aradı ne sordu... Sesini duyamıyorum, yüzünü göremiyorum. Ayrılırken sarılarak, ağlayarak ayrıldı. İstersen beni askerdeyken arayabilirsin dedim, aramayacağım dedi.ve gerçekten de aramadı. Nefes alamıyorum sanki, depresyondayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?