Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Benim şimdi İstanbul'da ama birlikleri Hakkari'ye bağlı. Hiç bir şey belli değil yani. Aradığında hiç o konulara girme bence sürekli çok sevdiğini söyle, bi sürü hayal kur onları anlat. Ben de hiç beklemezdim hep duyardım ama gerçekten çok çok bozuluyormuş psikolojileri.

ne desem o konuya getiriyor lafı, hele ki dün gece konuşurken hiç dönemicekmişim gibi hissediyorum dedi bitirdi beni, komutanlar bile sınıra gitceğimiz için çok farklı davranıyolar bize dedi

Of ne zor biliyorum Hiç bişi olmayacak hiç birine inşallah. Hem şöyle düşün canım şu anda da orada asker olanlar var daha sonrada olacak, çok çok öncede vardı.Evet her gidenin psikolojisi değişiyor kötü oluyor ama her gidene bir şey olmuyor. Mutlulukla dönsün inşallah canım sevgilin.Dua et:)

inşallah canım benim sağol Allah razı olsun sen de hayırlısıyla kavuş askerine :) dua ediyorum etmezmiyim dediğin gibi vatanın heryeri asker dolu Allah' ım hepsine sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah :) Uzun dönem mi askerin?
inşallah canım benim sağol Allah razı olsun sen de hayırlısıyla kavuş askerine :) dua ediyorum etmezmiyim dediğin gibi vatanın heryeri asker dolu Allah' ım hepsine sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah

Kısa dönem canım, sanırım hiç bişi fark etmiyor ama sonuç olarak bi sürü üzülüp özlüyoruz Neyse burada güpgüzel şeyler konuşmayı da nasip etsin inşallah Allah'ım :)

yesmceyhn kesinlikle canım şuanda orda askerlik yapanlar daha önce yapmış olanar var herkes nasıl sağ salim geldiyse oda gelicek onda böyle destek ver. Allah kolaylık versin canım onların pisikolojisinin zor olduğu kadar biimde güçlü olup destek verebilmemiz bi o kadar zor

sağol canım benim elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ama askerler arasında geçen muhabbetlerden çok etkileniyor bu yüzden bi yere kadar yetebiliyorum sanırım telefonu kapattıktan yine aynı şeylere kafasını takıyordur eminim, dağıtım iznine gelmesini bekliyorum 1 hafta kaldı, izinde yanyana olunca belki biraz daha rahatlatabilirim canım, Allah hepimizin askerlerine sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah

Kızlar. Ben de bu dönemde sevdiğim adamı askere gönderdim. Askere gitmeden bir gün önce ayrıldık... Nişanlıydık, nişan bozuldu anlayacağınız. O kadar mutsuzum ki... ve bunun tek sorumlusu benin. Zavallı sevgilimin hayatı burnundan getirdim. Birbirimize deli gibi aşıktık, aşkımın kıymetini bilemedim resmen. Ya adam askere gidecek, istediği, beklediği tek şey huzur ve güven. İkisini de veremedim ona. Çok pişmanım, ama fayda etmiyor işte... Azıcık dertleşelim, çok doluyum.

aaa cok kotu bi durum cnm nie öyle oldu

aaa cok kotu bi durum cnm

Hem de nasıl. Yemin ederim ağlamadığım bir gün bile yok. 45 gün oldu, ne aradı ne sordu... Sesini duyamıyorum, yüzünü göremiyorum. Ayrılırken sarılarak, ağlayarak ayrıldı. İstersen beni askerdeyken arayabilirsin dedim, aramayacağım dedi. ve gerçekten de aramadı. Nefes alamıyorum sanki, depresyondayım.

özel olmazsa nie ayrildiniz cnm madem seviyosunuz sarilarak ayrildiniz.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…