- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
iyi tatlim cok sukur arada whatsaptan yaziyo aksamlari da caldiriyo ariyorum :)saol tatlım siz napiosunuz askerinle aran nasil
gormemisim kiz uzandim dinleniyorum canim ulan istanbulu bekliyorum onu izlicem :) sen napiyosunnay beni tınlayan yok
bende gökhanın yanından geldim yemek yedimm öyle bakınııyorum nette :)gormemisim kiz uzandim dinleniyorum canim ulan istanbulu bekliyorum onu izlicem :) sen napiyosunn
siz evlimiydiniz canim? birde nasil gittin kiz gokhanin yanina pazartesi pazartesi :)bende gökhanın yanından geldim yemek yedimm öyle bakınııyorum nette :)
ben daha yeniyim ama iyiyiz zaman geçiriyoruz sen napıyosun nasılsın :)ay beni tınlayan yok
allah sağ salim gelmelerini nasip etsin :) onlarla beraber askerlik yapıyoruz resmen :)ayy canim.bnmkide tunceliye gidicek ustaya
ayy ne güzel bizde böyle rahat konuşabileceimiz günler gelicekmi acabaiyi tatlim cok sukur arada whatsaptan yaziyo aksamlari da caldiriyo ariyorum :)
az kaldi diyip duruyo cok istiyo yanina gitmemi bende cok istiyorum bi iki gunlugune bile olsa gitmeyi ama malesef anca askerden dokdukten sonra gidebilcem insallah canim
kargomu daha gonderemedim ama yarin hazirliyorum paketi gondericem canim ben gidemiyorum bari benden biseyler olsun yaninda :)
sizin durumda ayri bi zor cnm ya biz yine dağıtımdi oydu buydu görüyoruz askerlerimizi Allah sabır versin tatlımiyi tatlim cok sukur arada whatsaptan yaziyo aksamlari da caldiriyo ariyorum :)
az kaldi diyip duruyo cok istiyo yanina gitmemi bende cok istiyorum bi iki gunlugune bile olsa gitmeyi ama malesef anca askerden dokdukten sonra gidebilcem insallah canim
kargomu daha gonderemedim ama yarin hazirliyorum paketi gondericem canim ben gidemiyorum bari benden biseyler olsun yaninda :)
olur cnm olur bizde hep msjlasiyoruz askerimle zamnla oluyo hepsi sadece sabir birazayy ne güzel bizde böyle rahat konuşabileceimiz günler gelicekmi acaba
amin canim ..bide sıkıntılı yerdeler daha bnmki gitmedi ama korkusu sardı içimi. .canm senn askerin komando muallah sağ salim gelmelerini nasip etsin :) onlarla beraber askerlik yapıyoruz resmen :)
sizin askerlikten bisi anlamadım cnm bn nasi gorusuyosunuz. sbende gökhanın yanından geldim yemek yedimm öyle bakınııyorum nette :)
yoo canım 13 gundur burda carsamba gunu donuyorsiz evlimiydiniz canim? birde nasil gittin kiz gokhanin yanina pazartesi pazartesi :)
her ay geliyo canım evciye izne refakatçilik yaptı arkadasına sevk verdiler oda görevliydi işte carsamba gunu donuyor birliğinesizin askerlikten bisi anlamadım cnm bn nasi gorusuyosunuz. s
gelir canim gelir merak etme usta birligine bi gecsin insallah hersey daha guzel olur :)ayy ne güzel bizde böyle rahat konuşabileceimiz günler gelicekmi acaba
oyle tatlim ama yapcak bisey yok :) ocakta gorecek olmama bile sukur ediyorum ya gidemeseydim de taaa yazin gorseydim ne yapardik oyuzden boyle olmasi iyi sukretmek guzel sey canim :)j
sizin durumda ayri bi zor cnm ya biz yine dağıtımdi oydu buydu görüyoruz askerlerimizi Allah sabır versin tatlım
UOTE="aysuntnk, post: 37017994, member: 619629"]yeni sayılır 3222 gün önce usta birliği için HAKKARİYE gitti
iyimis cnm ne güzel yakın galiba evciye geldigine goreher ay geliyo canım evciye izne refakatçilik yaptı arkadasına sevk verdiler oda görevliydi işte carsamba gunu donuyor birliğine
tabiki tatlim bi bakmissinn ocaak olmusgelir canim gelir merak etme usta birligine bi gecsin insallah hersey daha guzel olur :)
oyle tatlim ama yapcak bisey yok :) ocakta gorecek olmama bile sukur ediyorum ya gidemeseydim de taaa yazin gorseydim ne yapardik oyuzden boyle olmasi iyi sukretmek guzel sey canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?