onu ikna etmn zor olucakrr tatlım dedigin gibi kararliysa ki kararlı oldugu 45 gun boyunca aramamasindan belli
canim telde olmaz bnce bu isler sizin olay buyuk dönünce konuşuruz demis demkki kafasini toplayip ulasacak sana bekle bakalım biraz dagitima gelmediyse gekince konusursunuzAyrılmak istediğini söylediğinde ben çok ağladım, saatlerce ağladım, özürler diledim, düzeleceğim dedim, söz verdim, istemedi. "Ben aylardır verdiğin sözleri tutmanı bekliyorum, ama değişen bir şey yok, bence senin kendinde değiştiremeyeceğin şeyler var" dedi. İstemedi işte. Bu küslük gibi bir şey değil ki, direkt ayrılık. Ben onlarca kez ayrılalım dedim, hiçbirinde bunu uygulamadım, çünkü istediğim bu değildi aslında. O, o zamanlarda hep saçmaladığımı söyledi, üzüldü, düzeltmek için uğraştı, haksız taraf ben olmama rağmen. Ama ben saçmalamaya devam ettim, o bir kez ayrılalım dedi ve son derece kararlıydı. Zaten o benim gibi mantıksız bir insan değil, istemediği, yapamayacağı bir şeyi asla söylemez. Yani o ayrılık kararının verene kadar enine boyuna düşünmüştür zaten, yapamayacağını düşünseydi ayrılalım demezdi. Ben gurur yapmıyorum, gurur benim umrumda değil. Sadece ufacık da olsa bir şansım varsa bunu da yanlış bir adım atarak yok etmek istemiyorum, benim tek derdim bu.
canim nisanlinin yerinde olsaydin sende guvenirmiydin boyle davranan birine ileride pismanlik yaşayacağına o simdiden yol yakinken bağları koparmak istemisAynen öyle. Gurur değil onun yaptığı. Aksine, o mantıklı düşünüp bir karar verdi ve kararının arkasında duruyor. Bu soru işaretleriyle bir ömür geçer mi, o bunun derdinde.
canim telde olmaz bnce bu isler sizin olay buyuk dönünce konuşuruz demis demkki kafasini toplayip ulasacak sana bekle bakalım biraz dagitima gelmediyse gekince konusursunuz
canim nisanlinin yerinde olsaydin sende guvenirmiydin boyle davranan birine ileride pismanlik yaşayacağına o simdiden yol yakinken bağları koparmak istemis
canım aileler ne diyo bu duruma
bende demek istedim hatali olan sen misin sensin..... suan uzuldunu soliyosun eger onu hayatinda geri kazanmak istiosan senin araman lazim o erkek aramaz sinirlendiler mi aramazlar ......
Canım acemi birliğini Manisa'da yaptı ve şu an Kıbrıs'ta usta birliğinde. 45 gün oldu askere gideli. Yani artık o Türkiye'ye dönene kadar yüzünü göremem. Ulaşabileceğim bir telefon yok zaten. Kaldı ki aramanın doğru olup olmayacağından da emin değilim. Ben de sabırla beklemekten yanayım. Ama bu sefer de "ya her şey için çok ge olursa" diye düşünmeden de edemiyorum...
canim ailen hic sormadı mi neden die? ne dedin onlara.Onun ailesi beni hiç aramadı, ailemi de aramadı, bizimkiler de ne onu ne de ailesini aradılar. Yani kimse kimseyi aramadı. Bir buçuk aydır kimseden çıt çıkmıyor. O giderken ailesine ne dedi hiç bilmiyorum, her şey bir muamma. Ama ikimiz de ailedeki herkese ayrıldığımızı söyledik tabii ki. Derin bir sessizlik var anlayacağın...
canim ailen hic sormadı mi neden die? ne dedin onlara.
miku canim.. seninde dedigin gibi bastan sona haksizsin.. adamin sana olan duygularina bak senin ona yaptiklarina gercekten cok agir.. benim askerime bende kiziyorum arada elbette ama hic kavga etmedik ya o ya ben alttan aldik.. sinirlendigimizde sustuk bir iki gun surdu en uzun ayriliklarimiz..
simdi arayamam diyosun o beni ozlese arardi.. bu sacma bi dusunce yine sevgilinden bekliyosun aramasini.
sen aramalisin gonlunu almalisin tabi gercekten istiyorsan seviyorsan yap bunu ayni seyleri yasamasini istememem askerinin hemde zor durumda askerdeyken..
ikinizede yazik etme canim ne olur ara nisanlini.
Ya geldinde beni sevseydin niye aramadin derae bence aramalison ve.mektub yaz bence bisey yapmalisin suan ki duruma bakarsa kayip edecen bisey yok...kEvet, çok çok ağır hem de. Üstelik o kadar iyi kalpli, o kadar ince ruhlu bir insan ki. Kalbini kırdım, onu çok hırpaladım. Yok kuzum, özlese arardı demiyorum aslında, diyorum ki o sesimi duymak istemiyor olabilir, benimle konuşmak ona iyi gelmeyebilir, çünkü giderken kararı netti. Şimdi ben onu arayarak yanlış bir şey yapmak istemiyorum, onun orada kafasını iyice karıştırmak istemiyorum. Düşünsene, aradığımda, sesimi duyduğunda kim bilir neler hissedecek, özlediğinden, belki askerliğin verdiği o yalnızlık hissinden dolayı iyice perişan olacak. Hem kafasında soru işaretleri hem içinde benim hasretim, iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak belki. İşte bilemiyorum ki. Arayarak onun için kötü bir şey yapmış olmaktan korkuyorum. Onu bir kez daha üzmeye dayanamam, ölsem daha iyi...
Canım çok üzüldüm, okudum tüm yazdıklarını. Belli çok seviyosun, e zaten pişmansın da. Bu sana çok iyi bi ders olmuş gibi. Bu yüzden onu tekrar kazanmalısın. O da seni çok seviyor ki bunca yaptığın şeyi alttan almış, hep çabalamış. Onu arayıp hatta imkanın varsa mutlaka gidip çok mutsuz olduğunu ve çok sevdiğini yani içinden tüm geçenleri söylemelisin. Ama şöyle de bişi var ki iyi düşünmelisin, acaba gerçekten çok aşık olduğundan mı yoksa o seni bunca zaman aramadığı- sözünde durduğu için mi mutsuzsun. Çünkü asla kaybetmeyeceğimi düşünüyordum demişsin. Ayrılık herkes için çok zordur. Ama herkes er yada geç buna alışır. Birbirinizin ayrılığa alışıp birbirinizi kaybetmeye izin vermeyinKızlar.Ben de bu dönemde sevdiğim adamı askere gönderdim. Askere gitmeden bir gün önce ayrıldık... Nişanlıydık, nişan bozuldu anlayacağınız. O kadar mutsuzum ki... ve bunun tek sorumlusu benin. Zavallı sevgilimin hayatı burnundan getirdim. Birbirimize deli gibi aşıktık, aşkımın kıymetini bilemedim resmen. Ya adam askere gidecek, istediği, beklediği tek şey huzur ve güven. İkisini de veremedim ona. Çok pişmanım, ama fayda etmiyor işte... Azıcık dertleşelim, çok doluyum.
Canım çok üzüldüm, okudum tüm yazdıklarını. Belli çok seviyosun, e zaten pişmansın da. Bu sana çok iyi bi ders olmuş gibi. Bu yüzden onu tekrar kazanmalısın. O da seni çok seviyor ki bunca yaptığın şeyi alttan almış, hep çabalamış. Onu arayıp hatta imkanın varsa mutlaka gidip çok mutsuz olduğunu ve çok sevdiğini yani içinden tüm geçenleri söylemelisin. Ama şöyle de bişi var ki iyi düşünmelisin, acaba gerçekten çok aşık olduğundan mı yoksa o seni bunca zaman aramadığı- sözünde durduğu için mi mutsuzsun. Çünkü asla kaybetmeyeceğimi düşünüyordum demişsin. Ayrılık herkes için çok zordur. Ama herkes er yada geç buna alışır. Birbirinizin ayrılığa alışıp birbirinizi kaybetmeye izin vermeyin
Ya geldinde beni sevseydin niye aramadin derae bence aramalison ve.mektub yaz bence bisey yapmalisin suan ki duruma bakarsa kayip edecen bisey yok...k
Canimmm hanii 1 hafat aramamis olsan tmm biras zamana birak derdim... ama 45 gun olmus..... ben daha fazla zamana birakmazdim son sansimi deneyip ulasmaya calisirdim... icindekilerini anlatmalisin onun nekadar hakli olduginu sole belki donmiyecekdir ama en azindanda sen icondekilerini soliyebileceksin canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?