Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

canim telde olmaz bnce bu isler sizin olay buyuk dönünce konuşuruz demis demkki kafasini toplayip ulasacak sana bekle bakalım biraz dagitima gelmediyse gekince konusursunuz

Aynen öyle. Gurur değil onun yaptığı. Aksine, o mantıklı düşünüp bir karar verdi ve kararının arkasında duruyor. Bu soru işaretleriyle bir ömür geçer mi, o bunun derdinde.
canim nisanlinin yerinde olsaydin sende guvenirmiydin boyle davranan birine ileride pismanlik yaşayacağına o simdiden yol yakinken bağları koparmak istemis

bende demek istedim hatali olan sen misin sensin..... suan uzuldunu soliyosun eger onu hayatinda geri kazanmak istiosan senin araman lazim o erkek aramaz sinirlendiler mi aramazlar ......

canim telde olmaz bnce bu isler sizin olay buyuk dönünce konuşuruz demis demkki kafasini toplayip ulasacak sana bekle bakalım biraz dagitima gelmediyse gekince konusursunuz

Canım acemi birliğini Manisa'da yaptı ve şu an Kıbrıs'ta usta birliğinde. 45 gün oldu askere gideli. Yani artık o Türkiye'ye dönene kadar yüzünü göremem. Ulaşabileceğim bir telefon yok zaten. Kaldı ki aramanın doğru olup olmayacağından da emin değilim. Ben de sabırla beklemekten yanayım. Ama bu sefer de "ya her şey için çok ge olursa" diye düşünmeden de edemiyorum...

canim nisanlinin yerinde olsaydin sende guvenirmiydin boyle davranan birine ileride pismanlik yaşayacağına o simdiden yol yakinken bağları koparmak istemis

Tabii ki güvenmezdim kuzum, zaten onun haklı olduğunu o kadar iyi biliyorum ki. Evet, o ilerde daha büyük pişmanlıklar yaşanmasındansa şimdiden bitsin istedi. Zaten bu düşünceyi onun kafasına sokan da benim. Hem söylediklerimle hem yaptıklarımla... Ah ben ya, ah ben!

canım aileler ne diyo bu duruma

Onun ailesi beni hiç aramadı, ailemi de aramadı, bizimkiler de ne onu ne de ailesini aradılar. Yani kimse kimseyi aramadı. Bir buçuk aydır kimseden çıt çıkmıyor. O giderken ailesine ne dedi hiç bilmiyorum, her şey bir muamma. Ama ikimiz de ailedeki herkese ayrıldığımızı söyledik tabii ki. Derin bir sessizlik var anlayacağın...

bende demek istedim hatali olan sen misin sensin..... suan uzuldunu soliyosun eger onu hayatinda geri kazanmak istiosan senin araman lazim o erkek aramaz sinirlendiler mi aramazlar ......

Aradığımda kafasının karışmasından, yanlış bir karar vermesinden ya da aldığı bir karardan o anlık asker psikolojisiyle vazgeçmesinden korkuyorum. Aramak problem değil, sonuçları olumlu mu olacak bunu kestiremiyorum.

canim ailen hic sormadı mi neden die? ne dedin onlara.

canim ailen hic sormadı mi neden die? ne dedin onlara.

Sordular tabii ki, sormaz olurlar mı hiç. Ben her şeyi açık yüreklilikle anlattım kuzum. Benim ailem dürüsttür, onlar da benim haksız olduğumu söylediler. Çünkü gerçek bu. "Kararın ne olursa olsun biz senin arkandayız, umarım bu güzel aşkı tekrar kazanırsın, ama kazanamazsan da yaptığın hatalardan ders çıkar, geleceğini bu doğrultuda şekillendir" dediler.

miku canim.. seninde dedigin gibi bastan sona haksizsin.. adamin sana olan duygularina bak senin ona yaptiklarina gercekten cok agir.. benim askerime bende kiziyorum arada elbette ama hic kavga etmedik ya o ya ben alttan aldik.. sinirlendigimizde sustuk bir iki gun surdu en uzun ayriliklarimiz..

simdi arayamam diyosun o beni ozlese arardi.. bu sacma bi dusunce yine sevgilinden bekliyosun aramasini.

sen aramalisin gonlunu almalisin tabi gercekten istiyorsan seviyorsan yap bunu ayni seyleri yasamasini istememem askerinin hemde zor durumda askerdeyken..

ikinizede yazik etme canim ne olur ara nisanlini.

Evet, çok çok ağır hem de. Üstelik o kadar iyi kalpli, o kadar ince ruhlu bir insan ki. Kalbini kırdım, onu çok hırpaladım. Yok kuzum, özlese arardı demiyorum aslında, diyorum ki o sesimi duymak istemiyor olabilir, benimle konuşmak ona iyi gelmeyebilir, çünkü giderken kararı netti. Şimdi ben onu arayarak yanlış bir şey yapmak istemiyorum, onun orada kafasını iyice karıştırmak istemiyorum. Düşünsene, aradığımda, sesimi duyduğunda kim bilir neler hissedecek, özlediğinden, belki askerliğin verdiği o yalnızlık hissinden dolayı iyice perişan olacak. Hem kafasında soru işaretleri hem içinde benim hasretim, iyice içinden çıkılmaz bir hal alacak belki. İşte bilemiyorum ki. Arayarak onun için kötü bir şey yapmış olmaktan korkuyorum. Onu bir kez daha üzmeye dayanamam, ölsem daha iyi...

Ya geldinde beni sevseydin niye aramadin derae bence aramalison ve.mektub yaz bence bisey yapmalisin suan ki duruma bakarsa kayip edecen bisey yok...k

Canım çok üzüldüm, okudum tüm yazdıklarını. Belli çok seviyosun, e zaten pişmansın da. Bu sana çok iyi bi ders olmuş gibi. Bu yüzden onu tekrar kazanmalısın. O da seni çok seviyor ki bunca yaptığın şeyi alttan almış, hep çabalamış. Onu arayıp hatta imkanın varsa mutlaka gidip çok mutsuz olduğunu ve çok sevdiğini yani içinden tüm geçenleri söylemelisin. Ama şöyle de bişi var ki iyi düşünmelisin, acaba gerçekten çok aşık olduğundan mı yoksa o seni bunca zaman aramadığı- sözünde durduğu için mi mutsuzsun. Çünkü asla kaybetmeyeceğimi düşünüyordum demişsin. Ayrılık herkes için çok zordur. Ama herkes er yada geç buna alışır. Birbirinizin ayrılığa alışıp birbirinizi kaybetmeye izin vermeyin

Evet, gerçekten çok seviyorum. Onsuz yaşamak o kadar zor ki. Bir ay boyunca işe gidemedim, çalışamadım, çünkü her dakika ağlıyordum. Rapor aldım psikiyatri kliniğinden, depresyon tanısı kondu. O kadar mutsuzum ki, yemek bile yiyemiyorum. Bir buçuk ayda beş kilo vermişim. Birbirimize olan aşkımız bu hayatta emin olduğum tek şey. Birbirimize bakarken gözlerimiz dolardı, saçlarıma sanki ipekten bir şeye dokunurmuş gibi dokunurdu... İçim acıyor. Böyle bir adamın kalbini bu kadar acımasızca kırdığım için kendimi affedemiyorum. Ama o dönem benim içime başka bir insan kaçmış gibiydi, şimdi dönüp baktığımda onca aptalca şeyi peş peşe yapmış olduğuma inanamıyorum. Bize nazar değdi, gerçekten nazar değdi. Aynı iş yerinde çalışıyoruz, oradaki herkesin gözü üzerimizdeydi. Aşkımızı kıskandılar, buna neredeyse eminim. Çünkü öyle aşık geziyorduk ki... Beni aramadığı için ona kızgın ya da kırgın değilim. Çünkü çok haklı. Zaten aramayacağını da söyledi. Yani beni arayacağını söyleyip aramasaydı, bana söz verdi ama sözünde durmadı diyebilirdim. O çok kararlı bir adam, aramayacağım dediyse aramaz. Onu suçlayamam, çünkü yaptıklarımla, söylediklerimle bizi bu duruma ben getirdim. Kendi ellerimle yaptım bunu.
Ben onun yokluğuna alışamam ki... Bir buçuk aydır onu düşünmediğim bir saniye yok. Yemin ederim ki yok. Uyuduğumda da rüyalarımda görüyorum. Ama o bensizliğe alışmış mıdır ya da alışacak mıdır bilemiyorum. Korkuyorum, yanlış bir şey yapmaktan ve onu tamamen kaybetmekten korkuyorum.

Ya geldinde beni sevseydin niye aramadin derae bence aramalison ve.mektub yaz bence bisey yapmalisin suan ki duruma bakarsa kayip edecen bisey yok...k

O ihtimal de var tabii ki. Ama şöyle bir şey yaşandı. Ben onun çok yakın iki arkadaşına "sizinle görüşmek istiyorum, müsait olduğunuzda buluşabilir miyiz, konuşmak istediğim şeyler var" dedim. Biri hiç cevap bile yazmadı, diğeri "tamam canım, ben şehir dışındayım, bir hafta sonra döneceğim, döndüğümde organize edelim, buluşalım" dedi. Ben de "tamam, ben senden haber bekliyorum o zaman" dedim. Yaklaşık iki hafta oldu, ses soluk yok. Haber vermedi yani. Görüşmek istemediler bence. Zaten dediğim gibi biri hiç cevap yazmadı. Şimdi düşünüyorum, bence onu arayıp böyle böyle bir şey oldu dediler, napalım sence dediler, o da görüşmeyin dedi bence. Yani başka bir şey gelmiyor aklıma. Sonuçta ben onun arkadaşlarıyla ondan başka ne konuşabilirim ki. Belki çok önemli şeyler söyleyecektim. Ne söyleyeceğimi ne o ne de arkadaşları duymak istemediler bence.

Kızlar basımıza neler geldi.. Gökhan burda 14 gun refakatçi olarak geldi bi arkdasına sevk vermişlerdi.. Bugun donuceklerdi dun aksamdan beri cocuga ulsılamıyor cocuk firarda!! ve gökhan o cocugun sorumlulugundaydı bi nevi.. Çocuk bı kac gun once demıstı gokhana ben antalyaya gıdıyorum kız arkadasımın yanına eger ogrenırlerse falan sen dersin ki beni dinlemedi yalan soyledi gitti diye. İşte bugun tanıdıgı komutan var askerlıgını yaptıgı yerde onunla konustu sabah demişki oglum raporu getirmen lazım raporda cocukta tabi! ki gokhan cocugun aldıgı raporu bile görmedi ya almadıysa o da var . Sonra işte babası konustu komutanla komutanda mahkeme,ceza vs işleri en son onun imzasıyla kapanıyor. Komutan demiş tamam gokhan sen gel sana hastaneden bı sekılde rapor ayarlıcaz diye. Bugun donucekti donemıyor fırmalarda uygun saate bilet yok kesan'a yani anlayacagınız cocuk kendini de bizi de yaktı..

Canimmm hanii 1 hafat aramamis olsan tmm biras zamana birak derdim... ama 45 gun olmus..... ben daha fazla zamana birakmazdim son sansimi deneyip ulasmaya calisirdim... icindekilerini anlatmalisin onun nekadar hakli olduginu sole belki donmiyecekdir ama en azindanda sen icondekilerini soliyebileceksin canimm

Yani onun kafasını karıştırmış olmam, öyle mi diyorsun? Aramalıyım yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…