• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

sevgilim dun acemibirligi icin kutahayaya giti ilk firsata ariyacani solemisdi.... Sabah gizli numarayla arayan biri vardi ama o mu bilmiyo :110: sevgilisi kutahyada olanlar var mi bi bilgi alabilsem orda islerin nasil yurudunu.... iyi olsunda baska bisey istemiyorumEn Büyük TÜRKİYEsafak 169 :KK43:

Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin canım.:KK68:

Slm kizlar ben de sizdenim benim yarim de diyarbakirda çarşı iznibile yok çok zorlanıyor üstelik bi de 3,5 aylik oğlumuz var Allah hepimizin yardimcisi olsun

Slm kizlar ben de sizdenim benim yarim de diyarbakirda çarşı iznibile yok çok zorlanıyor üstelik bi de 3,5 aylik oğlumuz var Allah hepimizin yardimcisi olsun
ayyy canim kiyamam ya bide oglunuz var demk Allah bagislasin vakit su gibi gecsin kavusalim hepimiz sevdigimize inşallah

ayyy canim kiyamam ya bide oglunuz var demk Allah bagislasin vakit su gibi gecsin kavusalim hepimiz sevdigimize inşallah
Amin canim su gibi geçmesi imkansiz ama sag salim gelsinler inşallah oğlum her gün yeni birşey öğreniyor ama benim sevinclerim buruk eksik babasıyla paylasamamak çok aci!

VanOTE="yasinmeryem, post: 37023081, member: 626586"]amin[/QUOTE]
Canim senin de avatarini caldim ama kusura bakma çok begendim:KK49:

canım benim arkadaşımın sevgilisi orda askerlik yapmıştı çok rahattı çarşı izinleri yoktu ama normal askerlikten daha rahat diye anlatır hep için rahat olsun. Oğlunuda allah analı babalı büyütsün canım :KK68:

UOTE="aysuntnk, post: 37017994, member: 619629"]yeni sayılır 322 :KK43: 2 gün önce usta birliği için HAKKARİYE gitti :KK61:

Benmde askerm hakkaride ve az önce internette taciz atisi oldugu haberini gördüm kalbim yerinden cikti :KK61:neyseki birsey olmadi askerlerimize allah hepsini korusun :KK42: nasil gecicek günler :KK43:[/QUOTE]
Of hic bilmiyorum cok huzursuzum :(

kiZlaar nBer napiosunz bi gün daha bitti cok sükürr su ekim kasimda gecse rahat olcaz :KK43:
iyidir tatlimm napayim askerimle konusuyoruz yazisiyoruz ara ara biraz kaslari catik bu aralar gulmeyi unuttum diyo ama huzuru yerinde cok sukur namaz falan kilabiliyolarmis orda kitap okuyomus falan keyfi yerinde cok sukur canim..

ben safak saymamaya karar verdim boyle daha cabuk geciyo gunler canim bi 10 gunde bir falan bakiyorum safaga :)

sen napiyosun nasilsin tatlimmm

kızlar günaydın.. askerimin psikolojisi bozuldu iyice bu sınırdaki olaylar yüzünden, ne yapıcağımı nasıl davranıcağımı şaşırdım bi akıl verirmisiniz

Back