sevgilim dun acemibirligi icin kutahayaya giti ilk firsata ariyacani solemisdi.... Sabah gizli numarayla arayan biri vardi ama o mu bilmiyosevgilisi kutahyada olanlar var mi bi bilgi alabilsem orda islerin nasil yurudunu.... iyi olsunda baska bisey istemiyorum safak 169
Tsk ederim canimkybele35 .!.:Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin canım.
subatin ilk günleri
ayyy canim kiyamam ya bide oglunuz var demk Allah bagislasin vakit su gibi gecsin kavusalim hepimiz sevdigimize inşallahSlm kizlar ben de sizdenim benim yarim de diyarbakirda çarşı iznibile yok çok zorlanıyor üstelik bi de 3,5 aylik oğlumuz var Allah hepimizin yardimcisi olsun
aminayyy canim kiyamam ya bide oglunuz var demk Allah bagislasin vakit su gibi gecsin kavusalim hepimiz sevdigimize inşallah
ayyy canim kiyamam ya bide oglunuz var demk Allah bagislasin vakit su gibi gecsin kavusalim hepimiz sevdigimize inşallah
Amin canim su gibi geçmesi imkansiz ama sag salim gelsinler inşallah oğlum her gün yeni birşey öğreniyor ama benim sevinclerim buruk eksik babasıyla paylasamamak çok aci!ayyy canim kiyamam ya bide oglunuz var demk Allah bagislasin vakit su gibi gecsin kavusalim hepimiz sevdigimize inşallah
canım benim arkadaşımın sevgilisi orda askerlik yapmıştı çok rahattı çarşı izinleri yoktu ama normal askerlikten daha rahat diye anlatır hep için rahat olsun. Oğlunuda allah analı babalı büyütsün canımSlm kizlar ben de sizdenim benim yarim de diyarbakirda çarşı iznibile yok çok zorlanıyor üstelik bi de 3,5 aylik oğlumuz var Allah hepimizin yardimcisi olsun
UOTE="aysuntnk, post: 37017994, member: 619629"]yeni sayılır 3222 gün önce usta birliği için HAKKARİYE gitti
Yok canm piyadeamin canim ..bide sıkıntılı yerdeler daha bnmki gitmedi ama korkusu sardı içimi. .canm senn askerin komando mu
Hosgeldin tatlım :) allah senin askerinide tez zamanda kavustursun sizeSlm kizlar ben de sizdenim benim yarim de diyarbakirda çarşı iznibile yok çok zorlanıyor üstelik bi de 3,5 aylik oğlumuz var Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canim senin de avatarini caldim ama kusura bakma çok begendimVanOTE="yasinmeryem, post: 37023081, member: 626586"]amin
yakın canım 2 bucuk saat uzaklıgımda çok şükür..iyimis cnm ne güzel yakın galiba evciye geldigine gore
Kaç gün oldu göndereli:)Günaydın kızlaaaar :) neredeyse 2 ay olmak üzere :) herkes sevdiceğine sağlıkla kavuşsun inşallah.
Zaman gecmek bilmiyo.... lost dizisini Izlemeye basladim pfff :$kiZlaar nBer napiosunz bi gün daha bitti cok sükürr su ekim kasimda gecse rahat olcaz
iyidir tatlimm napayim askerimle konusuyoruz yazisiyoruz ara ara biraz kaslari catik bu aralar gulmeyi unuttum diyo ama huzuru yerinde cok sukur namaz falan kilabiliyolarmis orda kitap okuyomus falan keyfi yerinde cok sukur canim..kiZlaar nBer napiosunz bi gün daha bitti cok sükürr su ekim kasimda gecse rahat olcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?