Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

ben ne diyecemi bilemedim zamansiz 93 dedi gibi niye ?

özel olmazsa nie ayrildiniz cnm madem seviyosunuz sarilarak ayrildiniz.s

Canım o dünyanın en sakin adamıydı, ben de çabuk sinirlenen ve sinirlendiğinde ne dediğini bilmeyen bir insanım. Askere gitmesine bir buçuk ay falan kala ben iki günde bir tartışma çıkarmaya başladım, aptal aptal sebepler yüzünden küsüyorum, bir gün boyunca hiç konuşmuyorum falan. Her seferinde, "aşkım konuşarak halledebiliriz, sen benim karım olacaksın, lütfen böyle davranma, beni çok üzüyorsun" diyordu, ben de bağırıp çağırıp odaya kapatıyordum kendimi. Tam bir deli gibi davranıyordum. Whatsapp'tan sürekli bana birileri bir şeyler yazıyordu, o da haliyle kıskanıyordu. Sorun ediyordu bu durumu. "Ben sana güvenmek istiyorum, ama bu insanlar kim dediğimde bana net cevaplar veremiyorsun, ben yakında askere gideceğim, benim ihtiyacım olan şey sensin, senin vereceğin huzura, sana güvenmeye ihtiyacım var" diyordu. Ben de o yazan gereksiz insanları engellemek yerine "sen bana ne demeye çalışıyorsun, bana güvenmiyor musun" diye çıkışıp olayı kavgaya çeviriyordum. Bu ve buna benzer onlarca olay yaşandı. Ben her tartışmada "ben pişman oldum, keşke nişanlanmasaydık, ben sanırım evlenmek istemiyorum, hayal kırıklığına uğradım" diyordum, inanabiliyor musun? Bunları istediğimden falan değil, neden böyle şeyler söylediğimi ben bile bilmiyorum. O kadar çok söyledim ki bunları. "Bu yüzükler bizi tutan şeyler değil, ilerde evlenip boşanmaktan daha iyidir, ayrılalım" gibi saçma sapan şeylerle bir yerden sonra onun da aklını allak bullak ettim. Zaten adam askere gidecek, sayılı günler kalmış, kafasında bunca soru işaretiyle nasıl gidebilirdi ki... En sonunda ayrılmak istediğini söyledi. "Askerden döndükten sonra oturup konuşuruz, ama beni beklemeni istemiyorum, askerdeyken de seni aramayacağım, çünkü duygularım hala çok yoğun ve derin, ikimizin de kafası karışsın istemiyorum" dedi. Sarıldık, saçlarımı kokladı, ben otobüse binip giderken ağladı ve bitti işte... Bir daha ne bir telefon ne bir haber... Çok üzgünüm ve deli gibi pişmanım...

canim bu whatss app yok mu zatenn...... canim bende cok uzuldumm... kac gun oldu askere gideli..?
Ya tamamen benim düşüncesizliğim, benim saçma sapan tavırlarım... Bilgisayarımda eskiden kalma fotoğraflar, yazışmalar falan vardı. Onları da gördü, "bunları nasıl silmezsin, beni hiç mi düşünmüyorsun, hiç mi önemsemiyorsun, bu nasıl bir düşüncesizlik" dedi, ben de "sen benim bilgisayarımı mı karıştırıyorsun, senden öncesi seni ilgilendirmez" dedim. O da "ben sana benden önceki hayatın için hesap sormuyorum, bunları nasıl ve neden yaptın demiyorum, ben sana nişanlandığın adamın evine getirdiğin bilgisayarda eskiye dair şeyler var, bunları neden silmedin diyorum" dedi. O kadar haklı ki. Düşündükçe kendi hareketlerimin saçmalığını, kafayı yiyecek gibi oluyorum. İnanamıyorum yaptığım tüm bu saçmalıklara. 45 gün oldu canım.

bebeğim uzme kndini bnde aynı senn gibiyim cabuk parlarım pişman olurum kac defa gönderdiği hediyeleri geri gonderdigimi bilirim herseye inanılmaz buyuk tepkiler verdigimi sonradan farkederim ama ne mutlu sana ki nisanlin cok caba sarfetmis cok güzel cümleler kurmus ama o da yipranmis belli ayrilik lafini cok gecirmissin kafasi karismistr ilerisini gorememistir madem pismansin seviyosun durma canim sen ona ulas hicbisey icin gec degil

nie bu kdr umursamazsin cnm ona karşı merak ettim hicbi şekilde gitmicegini bildigin icin mi yoksa duygularin mi yogun degil

zamansiz 93 e katiliyorum seviyorsan sen ulas ona sen cabala..... canim nerde aske ryaptini biliyormusun suann ? hic birsey icin gec degill....

Evet, resmen bana güvenemedi. Sonuna kadar da haklı. Bir kavgamızda gecenin 11'inde basıp gittim evden, o kadar şaşırmıştı ki. "Sen napıyorsun, inanamıyorum şu an, bu saatte nasıl çıkıp gidersin, bu şekilde davranmanı gerektirecek kadar büyük ne yaşandı bu evde, ne yaptığının farkında mısın" demişti, hayatında ilk kez böyle bir tavırla karşılaşmış, o kadar üzülmüştü ve şaşırmıştı ki. Gerçekten de ortada hiçbir şey yoktu diyebilirim. "Sen bu kadar küçük bir şeyde evi terk edip gidebiliyorsan, ilerde evlndiğimizde gerçekten bir sorun yaşadığımızda alıp valizini beni terk mi edeceksin" diye sormuştu. Ah Allah'ım bana neler oldu, neden bu kadar saçma davrandım anlamıyorum... Şimdi hem bu sorunlar olunca hem de bana olan güvenini kaybedince askerdeyken onu terk edeceğimden korktu bence, o muammayı yaşamak istemedi. Haklı, ne diyebilirim ki...
Kuzum ben aramayı çok istiyorum, her şeyden daha çok istiyorum. Ama bunun doğru olacağından emin değilim, o yüzden bekliyorum. Yani benim sesimi duymak isteseydi, benimle konuşmak ona iyi gelecek olsaydı o beni arardı zaten. Kafasını dinlemesi daha mı iyi olur diye düşünüyorum. Arayıp orada onun aklını karıştırmak, onu zor durumda bırakmak istemiyorum. Bilmiyorum, öyle karışığım ki...

nie bu kdr umursamazsin cnm ona karşı merak ettim hicbi şekilde gitmicegini bildigin icin mi yoksa duygularin mi yogun degil

25 yaşındayım, ömrüm boyunca hiç kimseyi bu kadar çok sevmedim. Yani duygularım çok yoğun. Bence onu kaybetmeyeceğime emin olduğum için pervasızca davrandım. Beni o kadar çok seviyordu ve bana öyle düşkündü ki, beni bırakıp gitmesi imkansız geliyordu bana.

zamansiz 93 e katiliyorum seviyorsan sen ulas ona sen cabala..... canim nerde aske ryaptini biliyormusun suann ? hic birsey icin gec degill....

Kuzum aramak istemediğimden değil, doğru olanın bu olduğundan emin olamadığımdan aramıyorum. Yoksa ömrümün sonuna kadar beklerim onu, ne yapmam gerekiyorsa da yaparım. Ama işte o çok farklı bir adam. Normalde başka biri olsa, arardım belki düşünmeden, ayrıldık ama beni seviyor, aradığım an bana döner zaten derdim, ama bu öyle bir şey değil. Emin olamıyorum. Çok mantıklı ve kararlı bir adam. Deli gibi aşık da olsa -ki hayatında ilk kez aşık olduğunu söylüyor, ailesi ve arkadaşları da bunu onayladı hatta- eğer bu ilişkinin geleceği olmadığını düşünüyorsa o aşkı kalbinin derinine saklar ve yoluna devam eder. Anlıyor musunuz beni?
Kıbrıs'ta bu arada...

ben anlamadim bisey var neden 45 gune birakdin hayir ben sevdim adamla tartisinca 1 gun kus duramiyom 45 gun yani cabalardimmm bence askda gurur olmas seviyosan cabaliyacaksin git arkasindan ozurdile anlat icindekilerini.....ailesi ne diyo bu duruma peki?

onu ikna etmn zor olucakrr tatlım dedigin gibi kararliysa ki kararlı oldugu 45 gun boyunca aramamasindan belli

neye emin olamiyosun ? adam seviyo tartisidinis? ben anlamadim yani neden aramiyon burda suan uzuliyosun aramalisin bence pisman oldunada soliyosun

bizde askerimle iki gundur küsuz bn hakli oldugumu biliyorum o yüzden yazmıyorum ama bi taraftanda icim içimi yiyo ztn orda kotu durumda bide bn moral bozuklugumu yasatiyorum die düşünüyorum

erkekler gurur yapar.... o hatali degilki ama hatali olan sensin sen gitmelisin aramalisin
tatlım cocuk degiller e bide nisanlilar is ciddiye binmis e arkadasimizda anlattiklari belli nisanlisi ona nasil guvenecek simdi gururla ilgisi yok ama çocuk bunlari surekli yaşayacağım düşüncesini kafasindan atmali buda hayli zor

Ayrılmak istediğini söylediğinde ben çok ağladım, saatlerce ağladım, özürler diledim, düzeleceğim dedim, söz verdim, istemedi. "Ben aylardır verdiğin sözleri tutmanı bekliyorum, ama değişen bir şey yok, bence senin kendinde değiştiremeyeceğin şeyler var" dedi. İstemedi işte. Bu küslük gibi bir şey değil ki, direkt ayrılık. Ben onlarca kez ayrılalım dedim, hiçbirinde bunu uygulamadım, çünkü istediğim bu değildi aslında. O, o zamanlarda hep saçmaladığımı söyledi, üzüldü, düzeltmek için uğraştı, haksız taraf ben olmama rağmen. Ama ben saçmalamaya devam ettim, o bir kez ayrılalım dedi ve son derece kararlıydı. Zaten o benim gibi mantıksız bir insan değil, istemediği, yapamayacağı bir şeyi asla söylemez. Yani o ayrılık kararının verene kadar enine boyuna düşünmüştür zaten, yapamayacağını düşünseydi ayrılalım demezdi. Ben gurur yapmıyorum, gurur benim umrumda değil. Sadece ufacık da olsa bir şansım varsa bunu da yanlış bir adım atarak yok etmek istemiyorum, benim tek derdim bu.

canim evetttde madem pisman son sansimi denerdim en azindan

Aynen öyle. Gurur değil onun yaptığı. Aksine, o mantıklı düşünüp bir karar verdi ve kararının arkasında duruyor. Bu soru işaretleriyle bir ömür geçer mi, o bunun derdinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…