Daha cinsiyeti bile belli olmayan cocugumun, netten aldigim elbiseleri..
Eki Görüntüle 627591 Eki Görüntüle 627592
Bu arada arkadaslar, alis veris icin cokmu erken? :44:
Ben nette dolasirken cok guzel cocuk elbisesi görünce dayanamayip aldim..
Neesssss böyle giderse bi bizim ikizler açıkta kalacak :) Anam herkesinki göstermiş bizimkiler nasıl anlaşılmadı anlamıyorum. Doktorların kulağını çekmek lazım....
Hangi siteden aldın bunları merak ettim.
Ay çok tatlıymışşş.. Güle güle giysin.. Mis gibi büyüsün içinde. Canım ben 7. ayda alırım diye düşünüyorum. Tabi gidişata da bağlı. Eğer ağırlaşırsam bırakmam 7. aya.. Ama bunlara bayıldım :)
Valla ben anlamadım gitti bu işten bi bizimkiler net diil. Napsak doktorları sıkıştırsak mı tenhada:) Yada bizim bebişlerin popolarını ısırsak:)
Ilk gördügümde bende bayildim ve hemen aldim..
Hem erkege hem kiza olur bence..
Cok erken belki ama bukadar sirin ve guzel seyler görünce insan duramiyor..
Kızlar bende hamileliğin başından beri vajinal akıntı oluyor. bunun normal olduğunu biliyorum. ama benim akıntılar özellikle crinone jeli bıraktıktan sonra çoğunlukla koyu sarı bazende açık kahverengi oluyor. doktora sorduğumda ikiz bebekte normal olduğunu endişe etmemem gerektiğini söyledi. sizde durum nedir?
Ayyyy ben bayıldım bunlara yaaa. Bulup poposunu yicem hepsininnn. Eki Görüntüle 627662
baya bir süredir giremedim nete evde yoktum geldim evime sonundayazdıklarınızı geç de olsa okudum. biir sürü erkek bebek haberi görüyorum:) Allah herkese hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah. bulantıları olanlara ve kanaması geçmeyenlere Rabbim bir an önce sağlık sıhhat verir şifa verir inşallah. hiç birimize yaşatmasın tekrarını inşallah. bende salıya kalmıştım 2li test için. bebeğimi fazla göremedim ama benim çok kısa sürdü. dr zayıf olduğum için çok net görüntü elde etmiş sözde saçmalık gibi geldi bana. normal dedi kan sonuçların çıkınca arıycam dedi. dün aradılar işte. normalmiş herşey sağlıklıymış. bende detay sormadım pinpiriklenmeyim diye:) elevit ve folbiol kullanıyorum sadece. o su damlası gibi bir akıntım vardı ona da olabilir dedi. buarada dr.umu değiştirmeyi düşünüyorum. yakınlarda bir özel hastane arayışı içine gireceğim. sıradaki test vajinal rahim ağzı ölçümü imiş. size de sölediler mi böle bi şey?
gökçecim senin için de dua ediyorum enfeksiyona bir daha yakalanmazsın inşallahbuarada bende fazla tüylenme yoktur ama dediğin gibi o göbek iğneleri yaptı sanırım göbeğimde biraz tüylenme olmuş bir de o nasıl bir acıdır yarabbim kollarımın altındaki 3 tüyü koparamadım öldüm acıdan