Canım ben ilk önce Sarper dedim eşim azıcık burun kıvırdı Sonra Sarp olabilir ama dedim. Beğendi. Ben pek öyle analizlerden anlamıyorum. Bir de benim isim analizime bakarsan benimle çok zıt :) Ayrıca yengeç olacağına emin misin sanki Aslan diye hesapladım ben... İkonları da anlatayım sana :)[/Q
Bana bu kanamalı halimle normal doğum yaptıracağını sanmıyorum doktorumun en az 10_15 gün önce alınır diye düşünüyorum ve yengece denk geliyor....
İsim Analizi - Anneysen.com
Bu siteden baş harflere göre bakılıyor sanırım bende emin değilim...S ile başlayanların neredeyse hepsi hayaller kurarmış mesela vb. vb.
Canım ben ilk önce Sarper dedim eşim azıcık burun kıvırdı Sonra Sarp olabilir ama dedim. Beğendi. Ben pek öyle analizlerden anlamıyorum. Bir de benim isim analizime bakarsan benimle çok zıt :) Ayrıca yengeç olacağına emin misin sanki Aslan diye hesapladım ben... İkonları da anlatayım sana :)[/Q
Bana bu kanamalı halimle normal doğum yaptıracağını sanmıyorum doktorumun en az 10_15 gün önce alınır diye düşünüyorum ve yengece denk geliyor....
İsim Analizi - Anneysen.com
Bu siteden baş harflere göre bakılıyor sanırım bende emin değilim...S ile başlayanların neredeyse hepsi hayaller kurarmış mesela vb. vb.
Benim kocamın adı Serkan.. Bir kez olsun hayal kurduğunu görmedim.. Benimkinde mi sorun var acaba.. Bu kadar gerçekçi olunmazki canım
Benim kocamın adı Serkan.. Bir kez olsun hayal kurduğunu görmedim.. Benimkinde mi sorun var acaba.. Bu kadar gerçekçi olunmazki canım
Tek takıldığım yer hayallerdi mademmmmm ki ortada kanıtlanmış bir durum var...Oğullarımızın adı SARP olsunnn :)) Eşimi alıştırmam lazım önce tabiiiiSARP OĞLUMMM
Tek takıldığım yer hayallerdi mademmmmm ki ortada kanıtlanmış bir durum var...Oğullarımızın adı SARP olsunnn :)) Eşimi alıştırmam lazım önce tabiiiiSARP OĞLUMMM
Heyecanlandım valla.. Hadi birinciyi biliyorumda ikinciyi ne koysam acaba :) SARP BEBEKyani kanıt olarak kocama bakıyorsak sertifika bile verebilirim. Bu arada benim çevremde hiç Sarp diye biri yok.
Heyecanlandım valla.. Hadi birinciyi biliyorumda ikinciyi ne koysam acaba :) SARP BEBEKyani kanıt olarak kocama bakıyorsak sertifika bile verebilirim. Bu arada benim çevremde hiç Sarp diye biri yok. [/QU
Benimde yok çevremde...2 arkadaşımın oğullarının isimleri çok hoşuma gidiyor diğerinide erkek hissediyorsun ya ,)) KAYRA ve BALKAN...
Ben sütümü içip yatıyorum cnm...Sarpı öppppp
Bu arada kızlar oğlum olacakmış onu yazmayı unuttum :)))))))))))
CAN_SIN : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet: ERKEK
hmfsst : 01.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
maths55 : 02.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Symrt : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
missaylin : 06.08.2013 -Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
gullsah : 06.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Gokce82 : 07 08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
WizardOfOz : 07.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
Gulumse81 : 07.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zeyaybar : 08.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
karakedi85: 09.08.2013-(İkiz) Keseleri göründü, Kalp atışları duyuldu.
LIPAKA : 10.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
marvaa : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
mutlubirisi : 12.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
Anet : 13.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
nes17 : 14.08.2013-(İkiz)Keseleri göründü,Kalp atışları duyuldu.
zacebe : 15.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
irishcoffee : 16.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
lili08 : 17.08.2013-Keseki göründü,Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:KIZ
cnngmz : 18.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
askilotam : 18.08.2013-Kesesi göründü.
pampam34 : 21.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
tuuuuuuba : 21.08.2013-Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu. Cinsiyet:ERKEK
cicekdemeti : 23.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
cansu123 : 24.08.2013-Kesesi göründü.
seda05 : 24.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
karanfelen : 25.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
hera17: 25.08.2013- Kesesi göründü, Kalp atışı duyuldu.
abiley01 : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
arzu2755 : 27.08.2013-Kesesi göründü.
katumela : 27.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
ecit : 27.08.2013-Kesesi göründü.
sultann_ : 28.08.2013-Kesesi göründü.
ilktos : 28.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu
selenyum16 : 30.08.2013-Kesesi göründü.
nisanbu : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
emrhan_seda : 30.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
zelda2010 : 31.08.2013-Kesesi göründü,Kalp atışı duyuldu.
CAN_SIn ım iyi geceler sana. Yarın görüşürüz :) Meşhur başağrımdan ötürü bugün erken yatacağım biraz. Rüyanızda bebeklerinizi görün inş.
benim bebeğimde erkekmiş :))))))
ağustos anneleri bebeğiniz cinsiyetini öğrendiniz mi hepinizz :) ve de hissediyormusunuz hareketlerini?
zeyaybar canın bende suanda başagrisindan ölüyorum. Iki lokma yemek yiyip parol attim bende . Benm mide bulantilarim hala bitmedi baş ağrısıda olunca daha Cok tetikliyor.... Kızlar bu arada benide silmisiniz yanlışlıkla oglusum olacak inşallah...
Valla canm ben hissetigimi söylüyorum ama doktor yok erken diyor.. annem bebek hareket ettiği gibi hissedersin diyor... Doktor ise hissetigim şeylerin damar vs. Kan çoğalıyorya odur diyor.. ne desede beni düşüncemden degistiremiyor.. :)
Canim tesufff ederim.. Ben niye yokum listede
Erkek olursa isim olarak hic bir fikrimiz yok...
Ama kiz olursa, ismi hazir .. Roza..
ağustos anneleri bebeğiniz cinsiyetini öğrendiniz mi hepinizz :) ve de hissediyormusunuz hareketlerini?