Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

CAN_SIn ım iyi geceler sana. Yarın görüşürüz :) Meşhur başağrımdan ötürü bugün erken yatacağım biraz. Rüyanızda bebeklerinizi görün inş.

Canim tesufff ederim.. Ben niye yokum listede

Erkek olursa isim olarak hic bir fikrimiz yok...

Ama kiz olursa, ismi hazir .. Roza..

ağustos anneleri bebeğiniz cinsiyetini öğrendiniz mi hepinizz :) ve de hissediyormusunuz hareketlerini?

CAN_SIn ım iyi geceler sana. Yarın görüşürüz :) Meşhur başağrımdan ötürü bugün erken yatacağım biraz. Rüyanızda bebeklerinizi görün inş.

Canım ya bu baş ağrısı benide öldürecek. Kendimi o kadar halsiz ve bitkin hissediyorum ki kolumu kaldıracak halim yok gibi. Ensemden gelen bir ağrı ve tüm kafamda ilaçta içemiyorum bugün dayanamadım bir adet minoset içtim artık. Oda çok hafif olduğu için hiç geçirmedi. Doktoruma soracağım gidince. Sen ne yapıyorsun ağrı olunca. Yatıp dinlenmek en iyisi aslında ama çalışan anne adayı olunca malesef olmuyor

Biz daha cinsiyetini öğrenemedik kontrol 18 inde inş.ozaman ama Erkek olursa ( benim içime erkek doğuyo) ARAS Kız olursa Derin :) düşünüyorum allahım sağlıkla kucağimiza almayı nasip eder inş.

ağustos anneleri bebeğiniz cinsiyetini öğrendiniz mi hepinizz :) ve de hissediyormusunuz hareketlerini?

Öğrendim canım oğlum olacak inşallah. Hareketlerini hissetmiyorum daha ben ama biran evvel yaşamak istiyorum o duyguyu. Sen hissediyormusun yoksa :)

zeyaybar canın bende suanda başagrisindan ölüyorum. Iki lokma yemek yiyip parol attim bende . Benm mide bulantilarim hala bitmedi baş ağrısıda olunca daha Cok tetikliyor.... Kızlar bu arada benide silmisiniz yanlışlıkla oglusum olacak inşallah...

Valla canm ben hissetigimi söylüyorum ama doktor yok erken diyor.. annem bebek hareket ettiği gibi hissedersin diyor... Doktor ise hissetigim şeylerin damar vs. Kan çoğalıyorya odur diyor.. ne desede beni düşüncemden degistiremiyor.. :)

Yok tatlım hepimiz öğrenmedik. Henüz hareketlerini de hissetmiyoruz. Sen öğrenebildin mi? Bir de ikinci kez anne olacaklar şanslı onlar bizden önce hissedecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…